kiski píše:Hekl, môžeš mi prosím ťa vysvetliť, čo vlastne to DSR a všetko okolo toho znamená? Nejak sa v tom neorientujem... Kde mám čo povoliť? Inak má to zmysel aj na slabších GK, alebo sa o to nemám ani pokúšať a nechať všetko tak ako mám teraz... Momentálne mám TS v rovnakom rozlíšení ako je windows (1366x768, klasika ntb)... Dikes.
Zjednodusene povedane, GK "nakeca" hre, ze bezis na 4K monitore, takze hra ti umozni toto rozlisenie povolit. Blizsi popis napriklad tu
http://www.svethardware.cz/recenze-nvid ... ykon/40933 Povolit to treba v ovladacom panely Nvidia, ako som uz pisal... ATI maju urcite nieco podobne.
Pre majitelov slabsich GK to pravdepodobne nebude mat velky vyznam. Zostrucnil by som to tak, ze ak zostava da 25-30FPS s nastavenim 3x3SSAA, je daleko prinosnejsie AA v nastaveni TS uplne vypnut (pripadne zapnut len FXAA, ktore vykon takmer neberie). Z Nvidii to zvladaju 960, pripadne vyssie, ale pri dobre naladenej zostave sa to da aj 660Ti (Ti kvoli pretaktovaniu). Ovsem to neznamena, ze je nutne zvolit len 4K rozlisnie, da sa zvolit aj 2K, pripadne nieco "medzi", to som ovsem netestoval. Chce to poskusat. Ak bol niekto spokojny a nizsim AA, nech skusi nizsie rozlisnie a AA vypnut. Niekomu to nepomoze vobec, niekto si mozno najde lepsie nastavnie:)