Stránka 3 z 3

Re: Mapy.cz do RailWorks

Napsal: pát 16. říj 2020 0:46:08
od JachyHm
Zřejmě editace konfiguračního souboru nějakým editorem nepodporujícím Unicode.
Ale víc toho nevyčtu :)
Zkuste vymazat veškerou diakritiku z konfigu.

Re: Mapy.cz do RailWorks

Napsal: sob 28. lis 2020 17:52:29
od Stavitel Já
Udělal jsem, ale teď mi pro změnu píše program toto:

17:45:16 Start aplikace!
Traceback (most recent call last):
File "main.py", line 893 in <module>

Re: Mapy.cz do RailWorks

Napsal: ned 29. lis 2020 1:57:41
od JachyHm
Stavitel Já píše:
sob 28. lis 2020 17:52:29
Udělal jsem, ale teď mi pro změnu píše program toto:

17:45:16 Start aplikace!
Traceback (most recent call last):
File "main.py", line 893 in <module>
Tak to je zajímavé :?
Podle toho textu výše z toho nejde poznat absolutně nic, každopádně vzhledem k tomu že se provádění ukončilo ještě předtím než začalo, tak bych se zřejmě smířil s tím že to fungovat nebude.

Re: Mapy.cz do RailWorks

Napsal: ned 29. lis 2020 7:18:12
od Stavitel Já
Omluvám se, omylem jsem zprávu odeslal, dřív než jsem ji dopsal.

Každopádně problém mám stejný jako měl tady Hekl, před tím, než přepnul na češtinu, ale problém je v tom, že já mám všechno v češtině.

Re: Mapy.cz do RailWorks

Napsal: pon 30. lis 2020 12:17:27
od elJouzka
Zdravím mám problém s načítání map. Cca půl roku vše fungovalo jak má, ale teď se mi nenačítají žádné nové obrázky. Pouze ty co už se jednou načetli. Vubec nevím co s tím. Děkuji za radu.