A na nízký by se taky nedalo to nějak optimálně nastavit. Víte, já totiž nejsem počítačovej expert, mě jde jenom o ty vlaky, tak se ptám tady.

Bohužel ale TS není jako ostatní hry. Už tady toho o HW náročnosti bylo prodiskutováno hodně. Už TS jsou daleko vhodnější GK Nvidia ....Hans píše:No to je zajímavý, ostatní hry mi jedou na 25 fps a víc. Jenom raileorks ne.
A na nízký by se taky nedalo to nějak optimálně nastavit. Víte, já totiž nejsem počítačovej expert, mě jde jenom o ty vlaky, tak se ptám tady.
To uz potom ani nemusi mat TS a hrat stary TrainzKal000px píše:Zkoušel jsi vypínat dynamické světlo?
No jo no..Hekl338 píše:To uz potom ani nemusi mat TS a hrat stary Trainz
tvůj problém bude spíš že nemáš vyladěnou sestavu,v zásadě,udělej jako první v Ovládacích panelech/systém/upřesnit nastavení systému/(záložka upřesnit) /výkon ti asi win přizpůsobil na to jak uznal za vhodné,tak si to nastav na pro výkon,nebo vlastní,všechno se ti vypne,uvidíš že hned budeš mít daleko rychlejší načítání všeho.stasek píše:Zdravím všechny, mám k tohuto tématu taté jeden dotaz- do svého PC jsem zakoupil novou GK MSI GTX960 4GB s tím, že mi hra na středních detailech neustále jde trhavě. (15-20 fps). Nyní po instalaci GK se fps v podstatě nezměnilo, např. u ZSR170 stále 15-17fps. Testoval jsem i na TT, ale fps se i na této trati stále drží kolem 20.Původní GK GTX660 2GB byla na tom v podstatě úplně stejně.Zamýšlím koupit nový SSD disk, jestli to pomůže. Nebo mám raději investovat do nového procáku? Nejsem nějaký odborník a rád si nechám poradit od zkušenějších. Moje sestava PC:
CPU AMD Phenom II QUADx4 965
MB GIGABYTE 970A-DS3
DIMM DDR3 8GB 1333 KIT
GK MSI GTX960 GAMING 4G
HD WD CAVIAR BLUE WD10EZEX 1TB SATA/600 64MB cache
WINDOWS 10
Předem díky za Vaše podněty.
Zkusil bych reinstall nebo update přes stránky NvidieJosef72 píše:Nechci kvůli jednomu dotazu zakládat nové vlákno, tak to dám sem. Nemohu na svém počítači spustit program "GeForce Experience". Normálně funguje, upozorňuje mě ve spodní liště na nové ovladače grafické karty, ale když ho chci spustit, tak nereaguje. Nějaká rada ? Dříve jsem ho používal, ale delší dobu byl "neaktivní". Program je vhodný pro zjišťování nejaktuálnějších ovladačů hry, nebo jsem ho používal při nastavování detailů v hrách ( různé experimentování apod.).