Já třeba na videích registroval různí lomy světla na oblých částech, v kabině je zřetelné rozmístění polygonů , třeba okolo oken na oblých stěnách, podhledy nad čelními okny jsou vůbec takové divoké - hranaté. Předstínované textury mají zřetelné "švy" a ty lesklé popisky u ovladačů mi taky moc nesedí.... Dnes se to řeší texturou s retušovaným leskem a správným nastavením shaderu. Pak to vypadá dost komicky, když se pult leskne jen pokud je nasvícen, odlesk se dynamicky mění v závislosti na úhlu dopadu světla a popisky jsou "jakoby" lesklé pořád ať je stín, nebo světlo.
Animace taky nevypadají dvakrát nějak vychytaně. U rolet mi přišlo, že se nepohybují plynule, ale skokově. To je věc, kterou máme s Heklem ošetřenou i v modelech poskytovaných bezplatně

Třeba se mýlím, a je to jen subjektivní dojem, ještě zprostředkovaný videem, ale v porovnání s tím, jak vypadají na videu taurusy HRQ, myslím, že se moc nepletu.
Neřešil bych to, když by se jednalo o free addon, ale pokud si za to někdo účtuje 40 euro, je to docela drsný. Ještě v kontextu s kritikou DTG, že prodává předražené addony

Rád bych aby někdo napsal, zda je to addon určený pro ty, kteří mají rádi perfektní vzhled vozidel nebo pro fajnšmekry přes simulaci

.