2016

2015

Prosim vás, jen mě dejte vědět jestli se vám to taky tak posunulo nebo ne. At vím jestli je to u mě nebo ne. Děkuji
Je to normální scénář, kde nikam nejedeš ale stojíš jako šoutouš ve stanici a sleduješ okolní provoz. Nic víc, nic míň750225lentilka píše:Chtěl bych se zeptat. Někde jsem zaslechl, že u koupené (nové) verze 2016 by mělo být cosi jako "Railfan mode" či tak nějak. Nějak jsem nepochopil co to je a kdy a kde se to dá aktivovat???
No ty můžeš dělat taky750225lentilka píše:Ahááá...a já už myslel že to bude souviset s děláním screenů či tako nějako![]()
sleva je na všechno do 12.2. stačí sledovat nabídky při načítání TS pokud jste online.anry píše:Zdravím, na Steamu je zase sleva na TS2016, jenže není u toho co obsahuje. Nevíte jak se toho dopátrat? Děkuji.
TS 20XX na novém enginu nikdy nebude.Filip27-Railways píše:Mě by spíše zajímalo jestli bude už na novém enginu.
Myslím, že asi určitě ne. A důvod bude prozaický - optimalizace hry u různých uživatelů. Když vidím na videích jak se někteří uživatelé zoufale probíjí přískoky vpřed a to co jiní ujedou v reálném čase jim trvá o pětinu déle, tak pochybuji, že to bude v multiplayeru průchodné. To nemluvím vůbec o načítání scénářů, kde jsou viditelné propastné rozdíly. To bych já osobně třeba ani nevydržel, čímž bych to vlastně zhatil i já ostatnímmatus727 píše:Mňa by skôr zaujímal multiplayer, aj keď neviem, či sa toho dočkám/e
Kal000px píše: Udělat mp pro parní lokomotivy, kdy jeden řídí a druhý příkládá a stará se o kotel..
To by bylo taky hustýKal000px píše:Udělat mp pro parní lokomotivy, kdy jeden řídí a druhý příkládá a stará se o kotel
Nekompatibilní? Takže všechny udělané tratě a addony budou nefunkční? To se mi zdá od výrobců jako hodně velký krok vedle...Roman píše:TS 20XX na novém enginu nikdy nebude.Filip27-Railways píše:Mě by spíše zajímalo jestli bude už na novém enginu.
Bude se jednat o nový nekompatibilní simulátor