Tady jen nutí uživatele ke koupi plné verze hry. Jediné plus na tom je to, že bude obsahovat kompletně nové addony a ne jako v minulosti to, co už hodně uživatelů vlastnila

Tobě ano, mě jako autorovy neeeAirVolk píše:TO je jedno...V 2018 to kúpim vo velkej zľave za 7 eur ako aj túto čo mám.....
Takže zase nic nového, chápu to dobře?? Alespoň co se tratí týče??Vlastik píše:Jinak základní verze bude obsahovat mimo jiné tyto tratě:
Sherman Hill
Riviera Line
Koln-Koblenz-Mainz
slowly píše:Tyhle citace mě s odpuštěním serou. Jsme na československém fóru, tak proč jsou ty informace v cizím jazyce? Jakmile vidím cizí řeč na "našich" fórech, otvírá se mi kudla v kapse. Samozřejmě si to přeložím, ale to jsme už tak v ......, že si budeme psát na československých fórech v cizích jazycích? No nic. Co třeba odkaz? Já bych tyhle příspěvky okamžitě mazal
.
Jakou má souvislost nick s podáváním informací pro cz/sk komunitu v cizím jazyce a navíc bez odkazu?raduzz píše:tohle sedí od někoho, kdo má anglicky psaný nick
...
To já neumím takyMichal píše:Pro mě nejpodstatnější informace byla, že ani sám autor tu mašinu neumí pořádně ovládat.