Já se účast ním,ale po všech zkušenostech jsem to hodil na virtuální disk,abych předešel dalším problémům.750225lentilka píše:Sáápristi, teď jsem to sem chtěl hodit..no nic, jsi rychlejšíDocela přemýšlím, jestli se toho mám taky zúčastnit, anebo raději ne.
Train Simulator 2015
Re: Train Simulator 2015
-
Green Man Gaming Halloween Sale 50% sleva na TS2015 a až 66% sleva na vybrané DLC. Přizadání kódu (voucher): SPOOKY-TREATS-GMG20X dalších 20% sleva z celkové částky.
http://www.greenmangaming.com do vyhledávacího políčka zadejte Dovetail a nebo Railsimulator (mají to rozdělené). DLC se akktivují na steamu (+ v levém dolním rohu). Jack
http://www.greenmangaming.com do vyhledávacího políčka zadejte Dovetail a nebo Railsimulator (mají to rozdělené). DLC se akktivují na steamu (+ v levém dolním rohu). Jack
"Grau, teurer Freund, ist alle Theorie" J.W Goethe
To je moje chvíle! 
Za 320 Kč to asi nejde nevzít!
) Jen se zeptám, a instalačku už obsahuje European Asset? Nikdo ho tam extra v nabídce nevidim, byly by to další výdaje
)

Za 320 Kč to asi nejde nevzít!

-

Zatím se zdá ze je verze 48.9a beta,bez problémů,uvidíme jaké budou další ohlasy.Vlastik píše:Já se účast ním,ale po všech zkušenostech jsem to hodil na virtuální disk,abych předešel dalším problémům.750225lentilka píše:Sáápristi, teď jsem to sem chtěl hodit..no nic, jsi rychlejšíDocela přemýšlím, jestli se toho mám taky zúčastnit, anebo raději ne.
Poslední stabilní verze je 48.0a?
(Ano je, už jsem si to našel
)
(Ano je, už jsem si to našel

Naposledy upravil(a) Hawk dne stř 29. říj 2014 13:45:47, celkem upraveno 1 x.
Postup ak chces betatestovat je tu:
http://steamcommunity.com/app/24010/dis ... 111671154/
ak by bol problem s prekladom, pomozem,. SZ
-

Zde je stručný návod: otevřít steam kliknout pravým tlačítkem na ikonu TS2015 vybrat vlastnosti poté kliknout na záložku betaverze do políčka vložíme kód: hu4tapHupr7p a potvrdíme
Steam si stáhne cca 35 MB update a popisek v knihovně se změní na Train Simulator 2015[ts2015 preview]
Velkou výhodou prostředí Steamu je to, že se snadno přepíná mezi vývojovými verzemi bez nutnosti mít na HDD několikero různých verzí stejného SW (hovořím jako beta tester pro jiné gaming studio, kde mám celkem 4 instalace Developer/Beta/Live + Steam instalaci).
Malá poznámka k současné public betě, špatný pokus to není ale bez veřejného bug trackeru je to k ničemu. Jak je známo RSC/DTG nemá žádný bug tracker (ani neveřejný) což působí totální chaos a praktickou nemožnost cílených oprav jádra.
Jack
Zapomněl jsi dodat ze to je možné jenom s legální verzi,aby tu zase nedošlo k nějakým neshodám.kuboss píše:Postup ak chces betatestovat je tu:

Za 320 Kč už nešlo být dále warezákemVlastik píše:Zapomněl jsi dodat ze to je možné jenom s legální verzi,aby tu zase nedošlo k nějakým neshodám.kuboss píše:Postup ak chces betatestovat je tu:

Doufám, že velké množství výskytů slova "warez" a mých příspěvků v posledních dnech neudělalo nevolno uživateli "Jurajs_89"

-
- Kontaktovat uživatele:
Já byl zavřen v práci, takže jsem zde byl jen sporadicky (ale ani to mi nezabránilo máznout jeden topic
).

magnetový "cvok"

- 750225lentilka
Tak tu máme oficiální patch: "This morning (Wednesday), we released a patch to update certain features of Train Simulator 2015, including code improvements to TS2015. The patch will be downloaded automatically when you next start Steam, and you may have to restart Train Simulator to fully install the patch. For a patch change list, please visit http://steamcommunity.com/app/24010/dis ... 101421935/.
Ještě jsem nestahoval, tak nevím. Asi se k tomu dostanu až večer, teď ještě musím dělat věci do školy :/
Ještě jsem nestahoval, tak nevím. Asi se k tomu dostanu až večer, teď ještě musím dělat věci do školy :/
Po inštalácii TS2015 sa mi nezobrazujú kvapky na sklách, čakal som do aktualizácie a nejde mi to ani tak. Mám čistú inštaláciu bez akýchkoľvek doplnkov a zapnuté by malo byť všetko okrem dynamic lighting a dynamic clouds bo mi PC nestíha. V 2014-tke mi to šlo bez problémov. Vie mi niekto poradiť nejaké iné nastavenie abo chyba medzi stoličkou a klávesnicou. Dík za rady...
Musi byt zapnute dynamic lighting, inak nepojdu ani kvapky, ani svetelne kuzele, ani tiene.
Hekl, dík za radu. Je to tak ako píšeš,len je zaujímavé, že predtým som to už skúšal zo zapnutými dynamickými tieňmi aj oblakmi a nejak mi to nemfungovalo,ale všimol som si,že teraz sa objavujú kvapky len počas pohybu mašiny. Ešte raz vďaka...
Zdravím, mam dotaz. Již vlastním TS2015. Chci si ted koupit jednu trat, je ve sleve, ale kdyz se koupí celý nový TS2015 tak za stejnou cenu jsou tam ty trate tři. Co se stane kdyz si tu hru budu chtít koupi znovu, i kdyz ji uz vlastním. Pujde to? A kdyz jo tak jak. Tim, ze se me to zaktualizuje o ty veci co nemam? Diky za odpoved.(než akce skoncí)
Pokud koupíš samostatně trať a oni ji později přidají do základu ( např. do TS 2016) . Tak se nic neděje. Pokud jsou v nové verzi nějaké vylepšení, při aktualizaci zdarma na vyšší verzi se ti trať také aktualizuje a jsou do ní zapracovány novinky. Jinak to ničemu nevadí.anry píše:Zdravím, mam dotaz. Již vlastním TS2015. Chci si ted koupit jednu trat, je ve sleve, ale kdyz se koupí celý nový TS2015 tak za stejnou cenu jsou tam ty trate tři. Co se stane kdyz si tu hru budu chtít koupi znovu, i kdyz ji uz vlastním. Pujde to? A kdyz jo tak jak. Tim, ze se me to zaktualizuje o ty veci co nemam? Diky za odpoved.(než akce skoncí)
A pokud nemáš novou verzi celé hry a chceš jen jednu z tratí, je určitě lepší zakoupit nově celé TS.
-
- Moderátor a modelář
- Kontaktovat uživatele:
Nemělo by se stát nic jiného, než že se ti rozšíří knihovna zakoupených addonu o to, co je tam navíc. Já jsem takto zakoupil při slevě 85% čtyři addony ( tratě ).
Jo, tak jsem si to představoval. Jen aby me to dovolilo koupit, kdyz zjistí ze ji uz mam.Josef72 píše:Nemělo by se stát nic jiného, než že se ti rozšíří knihovna zakoupených addonu o to, co je tam navíc. Já jsem takto zakoupil při slevě 85% čtyři addony ( tratě ).