Train simulator 2016
Re: Train simulator 2016
Zdravím, po aktualizaci na 2016 se me stala takova věc. Všechny pohledy v kabinách se me posunuly k přednímu oknu ze vubec nevidim ovládací prvky. Takže ovladani myší ted nepřipadá v uvahu. Abych myší jezdil dolů k ovládání a pak abych vubec videl z kabiny zase nahoru, tak to je docela vopruz. Máte to taky tak? Dík
2016
2015
Prosim vás, jen mě dejte vědět jestli se vám to taky tak posunulo nebo ne. At vím jestli je to u mě nebo ne. Děkuji
2016
2015
Prosim vás, jen mě dejte vědět jestli se vám to taky tak posunulo nebo ne. At vím jestli je to u mě nebo ne. Děkuji
- 750225lentilka
Chtěl bych se zeptat. Někde jsem zaslechl, že u koupené (nové) verze 2016 by mělo být cosi jako "Railfan mode" či tak nějak. Nějak jsem nepochopil co to je a kdy a kde se to dá aktivovat???
Je to normální scénář, kde nikam nejedeš ale stojíš jako šoutouš ve stanici a sleduješ okolní provoz. Nic víc, nic míň .750225lentilka píše:Chtěl bych se zeptat. Někde jsem zaslechl, že u koupené (nové) verze 2016 by mělo být cosi jako "Railfan mode" či tak nějak. Nějak jsem nepochopil co to je a kdy a kde se to dá aktivovat???
- 750225lentilka
Ahááá...a já už myslel že to bude souviset s děláním screenů či tako nějako
No ty můžeš dělat taky750225lentilka píše:Ahááá...a já už myslel že to bude souviset s děláním screenů či tako nějako
Zdravím, na Steamu je zase sleva na TS2016, jenže není u toho co obsahuje. Nevíte jak se toho dopátrat? Děkuji.
sleva je na všechno do 12.2. stačí sledovat nabídky při načítání TS pokud jste online.anry píše:Zdravím, na Steamu je zase sleva na TS2016, jenže není u toho co obsahuje. Nevíte jak se toho dopátrat? Děkuji.
Jojo, už jsem si toho všim, ja byl zvyklej že tam je info o balíčku, a ono je to dole.
-
- Kontaktovat uživatele:
bude tento rok nová verze TS? Díky
-
- Moderátor a modelář
- Kontaktovat uživatele:
Každý rok je nová verze.
-
Mě by spíše zajímalo jestli bude už na novém enginu.
-
- Kontaktovat uživatele:
j, právě se divím že tu není žádné info o nové verzi...
TS 20XX na novém enginu nikdy nebude.Filip27-Railways píše:Mě by spíše zajímalo jestli bude už na novém enginu.
Bude se jednat o nový nekompatibilní simulátor
-
Aha... tak to jsem nevěděl. To je celkem škoda.
Mňa by skôr zaujímal multiplayer, aj keď neviem, či sa toho dočkám/e
Myslím, že asi určitě ne. A důvod bude prozaický - optimalizace hry u různých uživatelů. Když vidím na videích jak se někteří uživatelé zoufale probíjí přískoky vpřed a to co jiní ujedou v reálném čase jim trvá o pětinu déle, tak pochybuji, že to bude v multiplayeru průchodné. To nemluvím vůbec o načítání scénářů, kde jsou viditelné propastné rozdíly. To bych já osobně třeba ani nevydržel, čímž bych to vlastně zhatil i já ostatním . Myslím, že to byl důvod, proč to DTG před lety vzdalomatus727 píše:Mňa by skôr zaujímal multiplayer, aj keď neviem, či sa toho dočkám/e
Multiplayer by stejně pomalu byl jen o tom, že se jednou potkáte na trati a pápá maximálně na posuny.... Pár týdnů zpátky jsem četl, snad na stránkách DTG, ale možná to byl jen návrh, už si nevzpomenu.. Udělat mp pro parní lokomotivy, kdy jeden řídí a druhý příkládá a stará se o kotel.. Nápad to není špatný, ale dost by mě zajímalo provedení.
Jede jede mašinka..
Kal000px píše: Udělat mp pro parní lokomotivy, kdy jeden řídí a druhý příkládá a stará se o kotel..
Aj keď by sa to dalo spraviť formou scénaru, mohlo by byť zaujímavé, že jeden by ovládal parnú mašinu a druhý by ho nasledoval, ako požiarný vlak
-
To by bylo taky hustýKal000px píše:Udělat mp pro parní lokomotivy, kdy jeden řídí a druhý příkládá a stará se o kotel
Nekompatibilní? Takže všechny udělané tratě a addony budou nefunkční? To se mi zdá od výrobců jako hodně velký krok vedle...Roman píše:TS 20XX na novém enginu nikdy nebude.Filip27-Railways píše:Mě by spíše zajímalo jestli bude už na novém enginu.
Bude se jednat o nový nekompatibilní simulátor