Stránka 4 z 4

Re: Train Simulator 2019

Napsal: pon 15. říj 2018 19:47:29
od Michal
Jak to tady tak čtu, tak 64-bitová verze je pěkný průšvih. Já jsem zatím TS neaktualizoval. Dotaz na ty, co sledují i zahraniční fóra. Mají stejný problém s tratěmi i jinde nebo to je zase čistě naše záležitost (podobně jako desetinná čárka/tečka v BP editoru)? Jestli je naděje, že to Kujoni budou řešit nebo ne...

Re: Train Simulator 2019

Napsal: pon 15. říj 2018 21:40:28
od Michal
No, takže DTG o problému ví a do jeho vyřešení doporučují editovat tratě pouze v 32-bitové verzi. Editace scénářů by se problém týkat neměl.

Re: Train Simulator 2019

Napsal: pon 15. říj 2018 21:44:52
od Subterra
Michal píše:
pon 15. říj 2018 21:40:28
No, takže DTG o problému ví a do jeho vyřešení doporučují editovat tratě pouze v 32-bitové verzi. Editace scénářů by se problém týkat neměl.
máš nějaké info přímo od nich?

Re: Train Simulator 2019

Napsal: pon 15. říj 2018 21:55:49
od Michal

Re: Train Simulator 2019

Napsal: pon 15. říj 2018 23:15:26
od Hekl338
Takze ako vzdy sa nieco posralo :lol: Len fakt nechapem, to nikto netestoval, nez to pustili do sveta?

Re: Train Simulator 2019

Napsal: úte 16. říj 2018 9:06:06
od Michal
Jak jinak. :lol: Tohle nemělo nikoho překvapit, protože jsme to předpovídali hned po oznámení té novinky. :mrgreen: Řekl bych, že jejich tvůrci staví pořád v 32-bitové verzi a tu 64-bitovou zkoušeli jen jezdiči. Takže na nic nepřišli. :lol:

Re: Train Simulator 2019

Napsal: úte 16. říj 2018 12:18:17
od 750225lentilka
A i pro jezdiče to není bez problémů. Tři hodiny jsem tvořil scénář na Hamburg - Hannover. Naplno jsem využil možnosti mít obsazené koleje i třeba jen odstavemými vozy. Nalinkoval jsem si i posilující soupravy a tak. A v momentě, kdy jsem to chtěl uložit a vyzkoušet hra zamrzla. Odkliknul jsem yes a konec. A co jsem sledoval procesy, tak i využití paměti zamrzlo a proces neodpovídal. Nechal jsem to tak asi půl hodiny a nic. No, tak jsem hru vypnul a znovu zapnul. Ale to mně překvapilo, protože scénář se asi stihnul uložit. Protože kdyby to byla jen prázdná trať, sežere mi to kolem 2,5GB. Takhle to vyjelo asi na 5GB a zas to zamrzlo. Tak nevím. :(

Re: Train Simulator 2019

Napsal: úte 16. říj 2018 13:25:28
od Břetislav
To se stalo mě, když jsem dělal scénář na TT v TS18. V editoru vše šlo, ale když jsem to chtěl zkusit, tak se zobrazila černá obrazovka a vyjel mi error: Save to TempDump nebo nějak tak. Takže... :(

Re: Train Simulator 2019

Napsal: úte 16. říj 2018 16:00:56
od Roman
750225lentilka píše:
úte 16. říj 2018 12:18:17
Takhle to vyjelo asi na 5GB a zas to zamrzlo. Tak nevím. :(
Kolik máš RAM? On ten systém si klidně 3GB vezme a plus 5GB TS je pro 8GB RAM konečná.

Re: Train Simulator 2019

Napsal: stř 17. říj 2018 5:29:09
od 750225lentilka
Teď si nejsem popravdě stoprocentně jistý, protože v poslední době se k počítači dostanu velmi sporadicky a už ani pomalu nevím, co v něm mám za komponenty. :D :D Ale měla by tam být šestnáctka. :) Využití RAM bylo při tom načítání lehce nad polovinou. Něco kolem 58%.

Re: Train Simulator 2019

Napsal: stř 06. bře 2019 17:56:40
od Michal
Že by oprava 64-bitové verze editoru?
https://live.dovetailgames.com/live/tra ... ilable-now

Re: Train Simulator 2019

Napsal: čtv 07. bře 2019 20:26:45
od sasule
Zatím to tak vypadá.
Kolej s jednou výhybkou a návěstidlem, co spolehlivě skončila průšvihem, se teď ukládá korektně.

Re: Train Simulator 2019

Napsal: pát 08. bře 2019 11:19:45
od Míla
Mě to též funguje. Dělal jsem úpravy výhybek a kolejí v 64bit verzi a angličáky mám všechny v pořádku.

Re: Train Simulator 2019

Napsal: sob 09. bře 2019 12:47:39
od 750225lentilka
Na TS fóru někdo hlásil, že mu to rozhasilo markery na ty originální daného použitého template. Ale ostatní to víceméně vyvracely, tak to asi byla ojedinělá chyba. Každopádně ještě jsem nezkoušel a jsem zvědav.