Highlander píše: ↑sob 06. čer 2020 11:33:57
Nás tady zajímají výsledky ohledně PC
"Nás" jako "Vás" ?

. Že se za půl roku, co tu ten příspěvek visí, nikdo jiný neozval ?

Zrovna synovec má TSW na XBoxu. A dřepí u toho pořád. A Pikku, slavný to modelář, též má TSW na kozoli

.Někde zde na fóru se dá jeho příspěvek dohledat.
Roman píše: ↑sob 04. led 2020 19:06:19Steamdb uvádí
Z výše citovaného snad vyplývá, že se jedná pouze o PC licence.
Roman píše: ↑sob 04. led 2020 19:06:19
Za 24 hodin má v současnosti RW průměrně 2250 hráčů, TSW 750. Čili asi třetina...
Tedy třetina uživatelů TSW oproti RW. Ovšem TSW je lépe hodnoceno.
Konzole jsou navíc.
Editor zajímá asi tak 1% uživatelů, ostatním je to úplně jedno, pokud dostanou možnost volné jízdy či obdoby QD.
A pokud o editor stojíte, naleznete ho zde:
https://www.unrealengine.com/en-US/
Pokud se domníváte, že v případě vydání dostanete od DTG něco jiného, jste docela naivní

. Na sto procent to bude vycházet z editoru UE. Stačí se podívat na Mattův stream z roku 2018 a porovnat.
Maximálně nějaké návody, popřípadě pluginy DTG uvolní. Nic víc. A že to jde i bez nich, dokazuje Pampaliny. Jen to stojí dost úsilí a přemýšlení.
Já jsem si taky již vytvořil několik vlastních úprav, něco na ukázku zde :
viewtopic.php?f=57&p=30899#p30886.
Ale to úsilí jsem musel vynaložit i v RW se všemi návody. Třeba když mi Heklova 151 023 pořád padala z kolejí. To bylo radosti , když se mi nakonec rozjela na default po mnoha dnech trápení. A nebo s trakčním vedením, to bylo vztekání, nikdy k tomu žádný návod DTG nevydalo. A přeci to na konec funguje. Hlavně s napínáky bylo sra.. .
Oni si všichni naivně myslí, že kdyby DTG vydalo editor, najednou to bude stejné jako RW. Omyl. Stačí se podívat na první addon Rivet Games. Dost propadák. Hlavně v porovnáním třeba s Class 31 od DTG. Hned byla vydána na BR 204 (na Ril-sim.de) záplata na zvuky, podvozek mimo osu (to je fakt úlet) , výkon lze regulovat pouze na prvních třech stupních a další.... Opravdu je tvorba do TSW oproti RW jiný level. Třeba já osobně už si na to netroufnu. Jen nějaké blbůstky, jako osvětlení přístrojů

.
Nemyslím nic toho výše psaného ve zlém
Edit: Tak na editoru se pracuje dle nového, dočasného komunitního manažera. Má to i Pampaliny u sebe na webu.
Důležitá věta je ta, že to nebude tak snadné jako editor RW. A samozřejmě to musí fungovat nejdříve na konzolích

.