Tak jsem to zkusil a je to opravdu dobre ten kdo chce jezdit z volantem doporucuji volan z vybracema je to lepsi pozitek z jizdy a pres vyhybky je to fakt cejtit v rukach skoda ze to nefunguje u Trainz 2009 hold je to proste jine v TS dle mne je asi jedno v ktere verzi ja mam 2017 takze jsem rad samo sebou nejezdim kazdy den ty casy uz jsou pryc stridam to i z auto simulatory ,byl jsem docela hodne zklamanej u Trainz ze ovladani do masiny prodavaji to je fajn ale cena prehnana a ta krabice rikaji tomu ovladani je sakra mala tak asi hold Amici si to kopit muzou ale pri zhlednui na yuyu tam bylo dost lidi zklamanejch to mne ani nevadi pridavam odkaz na ukazku z volantem je to verejne a nejake palce nahoru nepotrebuji nejsem zadnej yukajtak ridavam odkaz je to cesky https://youtu.be/NeBY_rGWZnk
Tak hlavne plnou parou Kolegove a pro ty co se asi budou ptat co je to za soupravu tak je tadi take mini zaber https://www.youtube.com/watch?v=hadX2YrFRco Trainz simulátor 350 KM/h Hard stop.... jeho maximalni rychlost je 500 KM/h
ridavam i originalni foto predniho cumaku čínské rychlovlaky ale nemusejí jezdit stejně vysokou rychlostí jinak adon je u videa
Ovladani TS 2017 volantem
Zajímavé odkazy na stránky o TSW
Přejít na
- Download
- ↳ Download scénářů, objektů, modelů do RW
- FAQ
- ↳ FAQ - poradna
- Train Simulator (ex RailWorks, ex RailSimulator)
- ↳ Novinky o RAIL WORKS
- ↳ Shadery a materiály pro RW3
- ↳ Scénáře
- ↳ Burza
- ↳ Stavba tratí
- ↳ Tratě do RW
- ↳ Tvorba modelů a skinů
- ↳ Foreign models, Models in progress
- ↳ Modely a skiny
- ↳ Kabiny
- ↳ Zvuky
- ↳ Chování simulátoru a jak na to