Níže záběry z vyšetřování drážní inspekce

p.s. samozřejmě tomu předcházelo úmyslné projetí stůj (ano, existuje na to fígl) a říznutí několika vexlí úplně beztrestně... Normálně se tady do toho šturcu dostat nedá.
Tam už jsem taky byl. Jednou jsem tam dokonce dojel nahoře mezi auťákama na tom voze Laees nebo co to je když jsem tam šmejdil po vozechMichal píše: ↑sob 25. dub 2020 14:15:17 To si takhle přijedete s nákladním vlakem do Aschaffenburgu a rozhodnete se, že nevystoupíte, ale pojedete dál.![]()
https://youtu.be/X16BKbSgd3A
Škoda. že nemají komplexní kolizní box u toho zarážedla. Pak by to nemělo chybu. Ale to je klasika DTG, celou jejich éru to mají nedotaženéMichal píše: ↑sob 25. dub 2020 14:15:17 Test fyziky a zarážedla:
https://youtu.be/Lu7i8rnRuDk
Docela příjemné překvapení.
Co jsem koukal, tak ty koleje pak pokračují ještě daleko, ale už nejsou vidět v mapě. Asi je to jen statický model. Jak skončí ten databázový, tak se vlak vypaří.Roman píše: ↑sob 25. dub 2020 18:56:32
Tam už jsem taky byl. Jednou jsem tam dokonce dojel nahoře mezi auťákama na tom voze Laees nebo co to je když jsem tam šmejdil po vozech
Škoda. že nemají komplexní kolizní box u toho zarážedla. Pak by to nemělo chybu. Ale to je klasika DTG, celou jejich éru to mají nedotažené. Přitom v UE to generuje parádně samo. Ale asi je to pak žrout výpočetního výkonu, jelikož se převážně používá zjednodušený box.
Člověče, to jsem si ani nevšiml
Už jsem to dlouho nehrál, ale problémy vznikly někdy loni při změně fyziky. Vyřešili to přidáním další lokomotivy a pak to bylo v pořádku. Pod TSW3 jsem tam ještě nejel, tak nevím, ale v TSW2 jsem nahoru vyjel.. U TSW3 bylo další vylepšení adheze (mimo jiné má i vliv listí na podzim) a fyziky.750225lentilka píše: ↑pát 30. zář 2022 13:52:14 Měl bych takový dotaz. Po dlouhé době sem se zase vrátil k TSW a mám problém s jízdou těch těžkých vlaků, které potřebují z Laufachu postrk. Nedokážu totiž s takovýmto vlakem stoupání z Laufachu vyjet. I když mám tři mašiny, nerozjedu se na víc, jak 30km/h, přičemž prakticky hned, co začne to velké stoupání mi začne rychlost klesat, až se většinou tak kilometr před vrcholovým tunelem zastavím. Nevím, co je špatně. Zkoušel sem to jak s přebránim vlaku v Aschafenburgu, tak přímo v Laufachu, tak sem dokonce zjistil, že pokud přímo začnu na tom vlaku (vyberu si ho v nabídce vlaků), tak je postrk nečinný resp. musím do postrkářky doběhnout a připravit ji k jízdě. Pak jsem ještě zkusil spawn v Laufachu ale v režimu procházení a počkal sem si na náklad a po najetí postrku sem si přebral řízení. Ani jedno z výše zmíněného nefungovalo a prostě sem ten kopec nevyjel. Nemá někdo nápad, co je špatně? Nebo je chyba na straně DTG a prostě ten vlak, pokud je řízen hráčem, nemá šanci vyjet?
A je tady vůbec řeč o TSW3? Vzhledem k datu předpokládám, že ano. Nikde jsem ale vysílačku v kabině BR 185.2 nenašel. Nebyl by nějaký screen? Abych se přiznal, tak sice jezdím TSW už dlouho, ale o možnosti vysílačky nebo postrku slyším poprvé. Nebo tím myslíš nějakou funkci v kontaktovat dispečera pod Tab? Ale ani tam jsem nic podobného nenašel. O jaký scénář jde? Nebo je to nějaký vytvořený scénář? Příliš mnoho otázek, já vím750225lentilka píše: ↑úte 04. říj 2022 13:59:59 Už sem na to přišel. U 185.2 je na vysílačce tlačítko BANK Comm. To když se zmáčkne, tak u postrkové, nebo vedoucí dvojce (záleží, jestli jedeš jako postrk, nebo vlaková mašina) se přepne ovládání na závislé na ovládané lokomotivě a tato mašinka pak opakuje to, co udělá hráč na jeho mašině. Musím říct, že to je pak hodně pěkná jízda.
https://youtu.be/jtQokzm8QE8?t=718dall001 píše: ↑úte 04. říj 2022 20:54:54
A je tady vůbec řeč o TSW3? Vzhledem k datu předpokládám, že ano. Nikde jsem ale vysílačku v kabině BR 185.2 nenašel. Nebyl by nějaký screen? Abych se přiznal, tak sice jezdím TSW už dlouho, ale o možnosti vysílačky nebo postrku slyším poprvé. Nebo tím myslíš nějakou funkci v kontaktovat dispečera pod Tab? Ale ani tam jsem nic podobného nenašel. O jaký scénář jde? Nebo je to nějaký vytvořený scénář? Příliš mnoho otázek, já vím![]()