RW enhancer PRO

Pokud něco nevíte, podívejte se nejdřív zde
Odpovědět
kropi213
Příspěvky: 89
Registrován: stř 28. zář 2011 20:11:13
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

RW enhancer PRO

Příspěvek od kropi213 » úte 01. říj 2019 22:31:42

Zdravím neměl by někdo kdo si pohrál s nastavením nějaký screen z nastavení RW enhancer?Jak mu to ve hre vyhovuje?

kropi213
Příspěvky: 89
Registrován: stř 28. zář 2011 20:11:13
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: RW enhancer PRO

Příspěvek od kropi213 » čtv 03. říj 2019 18:56:41

Tady je fakt poradna :D

CRR144
Příspěvky: 306
Registrován: pon 24. dub 2017 19:26:39
Kontaktovat uživatele:

Re: RW enhancer PRO

Příspěvek od CRR144 » pát 04. říj 2019 18:29:44

A kto by ti na toto mal odpovedať ? To ako to vyhovuje jemu nemusí tebe....(Iná PC zostava...) Toto si musíš odsledovať a odskúšať sám. To je ako by si sa spýtal či máš radšej guláš, alebo vývar. Ako to my máme vedieť?

kiski
Příspěvky: 877
Registrován: pon 12. srp 2013 22:30:35

Re: RW enhancer PRO

Příspěvek od kiski » sob 05. říj 2019 11:22:54

Presne ako píše Milan. Ako my máme vedieť, čo sa páči tebe??
Braňo

Uživatelský avatar
Michal
Administrátor
Příspěvky: 499
Registrován: pát 06. čer 2008 8:44:42
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: RW enhancer PRO

Příspěvek od Michal » sob 05. říj 2019 12:10:09

Ale kropi213 se neptá, jak to vyhovuje jemu, ale jak to vyhovuje vám...

CRR144
Příspěvky: 306
Registrován: pon 24. dub 2017 19:26:39
Kontaktovat uživatele:

Re: RW enhancer PRO

Příspěvek od CRR144 » sob 05. říj 2019 19:47:25

Michal prečítaj si ešte raz čo som mu napísal.....

Uživatelský avatar
Michal
Administrátor
Příspěvky: 499
Registrován: pát 06. čer 2008 8:44:42
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: RW enhancer PRO

Příspěvek od Michal » sob 05. říj 2019 20:36:01

Můžu to číst 100x a pořád vidím, že požadoval něco jiného, než jak ty jsi reagoval...

kiski
Příspěvky: 877
Registrován: pon 12. srp 2013 22:30:35

Re: RW enhancer PRO

Příspěvek od kiski » sob 05. říj 2019 20:49:59

No nech je to už napísané ako chce, tak či tak sa pýta zvláštnym spôsobom - to čo vyhovuje predsa mne nemusí jemu. To je presne o tých 100 ľudoch, 100 chutiach :)
Braňo

Uživatelský avatar
Michal
Administrátor
Příspěvky: 499
Registrován: pát 06. čer 2008 8:44:42
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: RW enhancer PRO

Příspěvek od Michal » sob 05. říj 2019 21:09:26

To je jasný, ale podle mě chce nějaký "startovní bod", od kterého by se mohl odpíchnout. Kolikrát to dělám úplně stejně. Zeptám se, jak to má nastavené někdo jiný, nastavím si to u sebe stejně a pak doladím podle své chuti. ;) Já RW enhancer nepoužívám, jinak bych mu tu už dávno dal screen nastavení místo těch zbytečných řečí, co se tady dočte.

kiski
Příspěvky: 877
Registrován: pon 12. srp 2013 22:30:35

Re: RW enhancer PRO

Příspěvek od kiski » ned 06. říj 2019 8:13:47

Akurát že RW Enhancer nemá klasické nastavenie ako napr. samotná hra. To sú proste len zaškrtávacie tickboxy, kde si aktivuješ to, čo sa ti páči alebo to čo chceš aby RW Enhancer upravil. Nikde sa nevpisujú žiadne čísla, ani žiadny posuvník. Preto je ťažké v tomto prípade niekomu radiť...
Braňo

CRR144
Příspěvky: 306
Registrován: pon 24. dub 2017 19:26:39
Kontaktovat uživatele:

Re: RW enhancer PRO

Příspěvek od CRR144 » stř 16. říj 2019 19:22:39

Som rád že to Braňo pochopil. Michal neviem prečo, ale v poslednom čase mám pocit, že zakaždým za každú cenu musíš skritizovať to čo napíšem a vôbec sa nezamyslíš prečo to bolo napísané.

Obrázek

Tu ako vidíš žiadny štartovný bod neexistuje. Žiadne posuvníky, žiadne percentá ani čísla. To nie je ako nastavenie GK. Máš tam zaškrtávacie políčka a vedľa toho otáznik kde si prečítáš čo to robí...

Každá PC zostava na všetko reaguje inak. Takže neostáva nič len pokus omyl. Zvládne to aj cvičená opica.

p.s: a sorry Michal ale s toho čo si napísal si myslím, že si RWE nikdy ani spustený nemal.

Uživatelský avatar
Michal
Administrátor
Příspěvky: 499
Registrován: pát 06. čer 2008 8:44:42
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: RW enhancer PRO

Příspěvek od Michal » stř 16. říj 2019 20:27:02

Jestli ono to nebude tím, že to tu je pořád mimo téma. RWE jsem vskutku nikdy nezkoušel. Taky v předchozím příspěvku jsem psal, že ho nepoužívám. Když už jsi mě donutil ten RW Enhancer PRO vygooglit, tak já tam teda nějaké posuvníky a hodnoty vidím:
https://www.rwcentral.com/store/product ... ancer-pro/

CRR144
Příspěvky: 306
Registrován: pon 24. dub 2017 19:26:39
Kontaktovat uživatele:

Re: RW enhancer PRO

Příspěvek od CRR144 » stř 16. říj 2019 21:07:28

Evidentne je viac verzií, ale to na veci nič nemení. To čo chcel on proste nefunguje. Žiadne nastavenie ako to máte vy proste nefunguje. V tomto žiadne východzie etalóny nefungujú. Musel by mať zhodnú zostavu a zhodné ovládače. Potom to bude fungovať celkom určite.

p.s: a inak super. Najskôr skritizovať a potom si to vygoogliť dodatočne. :lol:

Uživatelský avatar
Michal
Administrátor
Příspěvky: 499
Registrován: pát 06. čer 2008 8:44:42
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: RW enhancer PRO

Příspěvek od Michal » stř 16. říj 2019 22:04:19

Evidentně jsi stále nepochopil. Asi je ta jazyková bariéra větší, než jsem si myslel. O verzi PRO je to tady od začátku... A závěr je opět takový, jaký jsem čekal. Ty jsi napsal blbost, ale za blbce tu jsem já. Ta tebou uváděná "kritika" se přeci netýkala programu jako takového, ale toho, že odpovídáte zcela mimo původní dotaz tazatele.

CRR144
Příspěvky: 306
Registrován: pon 24. dub 2017 19:26:39
Kontaktovat uživatele:

Re: RW enhancer PRO

Příspěvek od CRR144 » stř 16. říj 2019 23:16:35

Ano v tom máš pravdu že som si nevšimol, že ide o Pro verziu no na veci to nič nemení. Systém dajte mi vaše nastavenie nech si to podľa toho urobím nefunguje.

Nikdy to nebude pasovať pri rozdielnych GK a ovládačoch....Osobná skúsenosť, že keď som si čokoľvek nastavil podľa odporučenia iných , tak ma čakalo akurát tak sklamanie, buď ten výzor nebol ok, alebo výkon padol rapídne dolu. A najhoršie na tom je, že pri tom zabiješ toľko isto času ako keby si si to ladil od začiatku sám, pretože ani nevieš ktoré nastavenie čo znamená a ktoré spôsobuje problém.

A nie je to len moja osobná skúsenosť. Ale asi je zbytočné o tom diskutovať, lebo tebe stačí fakt, že som si pomýlil RWE s RWE pro.

p.s: Ano som mimo. Dúfam že je to uspokojujúce vysvetlenie. :)

Odpovědět