nejedou mi lokomotivy

Pokud něco nevíte, podívejte se nejdřív zde
Odpovědět
zameckysotous
Příspěvky: 1
Registrován: úte 14. dub 2020 22:45:15

nejedou mi lokomotivy

Příspěvek od zameckysotous » úte 14. dub 2020 22:48:09

mám problém když zprovozdním např.lokomotivu 363 tak mi nejede vše mám povoleno a furt mi nejede děkuji za odpověď

KaMat
Příspěvky: 1339
Registrován: stř 23. pro 2009 22:04:51

Re: nejedou mi lokomotivy

Příspěvek od KaMat » čtv 16. dub 2020 22:01:30

Děkuješ za odpověď, ale nevidím žádnou otázku :roll:

Uživatelský avatar
Michal
Administrátor
Příspěvky: 600
Registrován: pát 06. čer 2008 8:44:42
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: nejedou mi lokomotivy

Příspěvek od Michal » pát 17. dub 2020 9:20:34

Jestli má vše povoleno, tak musí být vše v pořádku. Není na co víc se ptát. :lol:

Lukyy
Příspěvky: 1
Registrován: ned 07. čer 2020 21:56:44

Re: nejedou mi lokomotivy

Příspěvek od Lukyy » ned 07. čer 2020 22:06:05

Zdravím, mám taky podobný problém...elektrické lok. nahodím, nafoukám, odbzdím (i ruční brzdu) a ač jde do výkonu (ř.151), tak nejede. Obdobně se chová ř. 242, ta jen při první odbočce řachne HV.
Dieslové lok. ( zkoušeno u 754/750/749/T47) zase nastartuju a ikdyž je odbrzdím, tak se neodbrzdí a tudíš nejede.
Nevíte někdo co s tím prosím ? :)

TOM313
Příspěvky: 2
Registrován: stř 12. zář 2018 11:32:48

Re: nejedou mi lokomotivy

Příspěvek od TOM313 » ned 13. zář 2020 12:42:22

Tak jsem si po delší době zapnul TS2020. Obvykle toho mám na mašinách v práci dost, takže rw flákám, nicméně mám ten samý problém co zde někteří popisují.Ať diesel nebo elektrika, vše nachystám, ale nepohnu se ani o milimetr. Například u 151 i odbrzdím, což třeba u 380/754 a dalších nejde, ale pěkně stupeň po stupínku, ale stojím na místě a nic.....Co s tím???

Odpovědět