Ahoj všem,Už asi 14 dní zkouším rozjet a odbrzdit poslední verze modelů:742,770,771,162,163.... a marně.Vše nastartuju v pohodě, ele loko taky nahodím, ale kde to hasne, je vzduch.Nedělám něco špatně? Nafoukám hl, vzduchojem, naplním vlakovou brzdou potrubí,odemčenou přímočinnou brzdu dám na polohu odbržděno(u 162 a 163 musím přidržet - návody i videa jsem prošel), a pak poloha jízda.Po odbrždění ruční brzdy mi u 162 a 163 spadne i červená ručička dolů, a poté ze rozezní alarm, a konečná.Ať zkouším, co zkouším, ani jedna loko se ani nehne,a jak kocour, tak čmelák, dělají to samé. Co dělám blbě? Už jsem projel tuny návodů, a videí, snad až do let 2016, a nic.Všihni se rozjíždíte jak origo fírové.. Hraju na Railworks Classic, Oficial koupeno přes Steam. Může mi někdo prosím poradit?
Tak krásné a věrohodné modely, a s výjimkou čmeldy, a Peršana nebývá nikde legenda klávesových zkratek, a modely bývají různé.
2) fungují modely i na quick drive?
3) musi být všude scénář? Ani u ošahávačky tvorby tratě ve FreeRoamu to nejde,ani v Qiucku to nejde, ani ve stažené, kompletní trati to nejde.
Potřeboval bych návod pro blbý
Všude jen ty zapráskaný brzdy..
Děkuju moc za odpovědi
Nic z CZ/SK tvorby nelze rozjet/odbrzdit+Dotazy Začátečníka
Re: Nic z CZ/SK tvorby nelze rozjet/odbrzdit+Dotazy Začátečníka
Tak jsem si musel pomoci sám, a hodně mi pomohl popis brzdy Dako BS2 , jehož instruktážní manuál jsem nalezl na youtube.Modely jsou tvůrci tak propracované,že je pro začátečníka dost důležité toto ''školení'' projít, a díky němu jsem rozjel všechny modely 

-
Pokud sem ještě chodíte, stačí si přepnout ovládání v nastavení ze Simple na Expert.
Pozor, některé modely si to do Simple přepnou samy, určitě to někdy dělá řada 242.
Petr
Pozor, některé modely si to do Simple přepnou samy, určitě to někdy dělá řada 242.
Petr
Žiadny model si sám ovládanie neprepína, a tobôž nie moja 242...
Braňo
-
Promiň, ale přepíná.
Stává se, pokud je více hnacích vozidel pro Free jízdu poblíž sebe k výběru hráče.
Jev nastává nahodile, nicméně je prakticky jistotou, že vznikne, pokud je pohromadě TRAXX, VECTRON a 242 ( k výběru hráče).
Pokud smažu 242 ze scénáře, jev nikdy nenastane.
Ahoj Petr
Naposledy se mi to stalo dnes při předváděčce.
Žst. Most. 2 traffic vlaky, 1 x 386 201 + RJ, 1 x 386 031 + Sgnss.
Tři vlaky na výběr: TRAXX + Sggnss, Vectron + Sggnss, 242 + Sggnss.
Při spuštění přepnuto do simple...
Po odmazání loko 242 jev nenastane.