Vkládat lokomotivy do hry jsem se naučil, v tom nevidím problém, ale problém nastal u vkládání testovací trati.
Trať jsem si stáhl zde: http://modely-msts.cz/traterw.html. Zkoušel jsem verzi 4.0, a následně i verzi 4.0 update.
Pomocí Utilities, stejně jako lokomotivy jsem chtěl trať nainstalovat do hry, bohužel po instalaci mi vedle názvu vyskočilo ''Unproteced''. Následně jsem zkusil spustit hru, navolit odzkoušenou lokomotivu a testovací trať, po načtení hry byla obrazovka černá. Tak jsem začal hledat, a dostal jsem se na toto fórum, kde jsem se dočetl, že se potřeba ještě stáhnout k trati denní dobu. Tak jsem to stáhl, nainstaloval, opět s výsledkem ''Unproteced''. I přesto jsem opět spustil hru, navolil parametry, a když jsem chtěl začít hrát, tak hra začla padat, zkoušel jsem to asi 3x, pokaždé spadla. Tak jsem trať, i denní dobu odinstalovat, a hra funguje v pořádku. Ke stažené testovací trati byl ještě takový návod. Byly tam odkazy na různé objekty které se musí stáhnout, bohužel při načtení těch odkazů mi najede nějaká reklamní stránka.
Čili nevím si už rady jak zprovoznit tu testovací trať. Kdyby mi to někdo vysvětlil, byl bych rád.