Pak by si to mělo přestat vymýšlet(možná) J
Ano protože jsi jí asi přes steam neodinstaloval a on si stále myslí že jí máš nainstalovanou,je potřeba kliknout na ikoně na systémové liště pravým tlačítkem moje hry,a knihovna kde budeš mít napsáno bud že máš hru nainstalovanou a kolik jsi odehrál a nebo ti dá na výběr tu hru nainstalovat.Prave že som mal download verziu. Ako ja by som nemal problem to cele znovu stiahnut, ale cez steam mi tuto moznost vobec neponukne.....
No tak tedy v zásadě jsou jen dvě možnosti,bud se na steam přihlašuješ pod jiným účtem a nebo jsi změnil mailovou adresu,pokud máš ten mail tak se na steam přihlaš tímto účtem ,pokud ti to neveme heslo tak si o něj napiš a nebo sděl náhradní otázku ,kterou ti to nabídne,a musí to fungovat.Po zaplateni cez pay pal som dostal mail. Tasm bolo prihlasovacie meno uctu a k tomu len jeden confirmations number.
No tak to bude ono,pokud si založíš nový účet tak ti to nenabídne instlaci RW neb to bere jako že jsi nic nezakoupil,nutno je potřeba instalovat na starý účet ,no mě se to ještě při registraci ptalo na kontrolní otázku,a odpoved v případě zapomenutí hesla mě to právě nabídlo tu otázku a pokud jsem odpověděl správně tak mě to pustilo dále kde jsem si pak mohl heslo změnit ,taky jsem byl hlava děravá.Dal som si najskor vygenerovat heslo, lebo som ho nevedel. TO mi poslali. Ale ho neberie. Tak som si založil nový účet a dal overiť email. Všetko prebehlo normálne, len na tomto účte nemám žiadne možnosti inštalácie. Predošlí učet mi neberie a to stou kontrolnou otázkou tiež nechápem. Nič také mi neponúkol...... Ako si mám vyžiadať tú kontrolnú otázku?