pokusil jsem se v posledních dnech nadvakrát instalovat Windows 7 s tím, že jsem kompletně zformátoval disk a vše nahrál znovu. Pokaždé jsem se ale setkal s touto chybou

Všimněte si kromě chybové hlášky i toho, že se nozobrazují odkazy na záložkách v hlavním menu hry. K problému dochází následujícím způsobem. Stáhnul jsem hru, spusti jí a následně vypnul. Potom jsem kliknul na "Blueprints" a ten se normálně zobrazil. Jakmile jsem ho minimalizoval do spodní lišty, bylo po srandě. Když na něj ve spodní liště kliknu, aby se zobrazil, objeví se hláška , že je potřeba povolení administrátora. Dám povolení, ale místo blueprintu se zobrazí ona chybová hláška. Jinak řečeno, blueprin se nezobrazí.
Podle mne je chyba ve Windows 7. nepamatuji si, že bych u operačního systému Vista musel dávat potvrzení administrátora pro zobrazení Blueprintu.
Aby to nebylo jednoduché, když dám do lišty úvodní stránku RW2, tak se mi někdy stane to samé ( viz obrázek ) a jindy stačí kliknout do lišty na ikonu a úvodní stránka se zobrazí automaticky a správně, bez nutnosti dávat povolení. Prostě hokej.
Napadá někoho, kde by mohli soudruzi z NDR udělat chybu ?
EDIT : hra jinak běží ok.