Vymazání blueprint cache v TS2013
Vymazání blueprint cache v TS2013
Jasně, s časem je to pochopitelné, sám jsem nějaké roky pomáhal dodávat textury pro skiny, ještě v době, kdy jsem žil v České Třebové, kde jsem byl "u zdroje":-) Jednoduše až to bude, tak to bude:-) Teď jsem maximálně spokojený s Amz a Bmz z německých stránek:-) jen to rozchodit, nedaří se mi vyčistit cache blueprintu, v novém TS2013 už tahle možnost není, tak mi to zatím nechce jet. V editoru je sice mám v nabídce, ale když na ně kliknu a chci přidat do soupravy, nic se neobjeví. Ale to si vygooglím:-) Zatím díky za odkaz
Re: Modely Hekl a Kulica
Vím, že to nepatří do tohoto vlákna, ale pro ty z vás, kteří by měli podobný problém (totiž TS2013 nemá v nástrojích vyčištění cache blueprint editoru), tak výborný návod je zde: http://forums.atomic-systems.com/viewto ... 1&t=127955. TS2013 by mělo podle všeho čistit cache automaticky, ale pokud je někdy potřeba, třeba to pomůže. Jinak modely už šlapou. Pokud někdo bude chtít, podobně jako já, jezdit na Northeast Corridoru s Amz a Bmz z německých stránek, je potřeba v editoru nejen zapnout filtr Andi_M (výrobce modelu), ale také Kuju (tam jsou totiž spřáhla):-)
Re: Modely Hekl a Kulica
To by pomohlo určitě taky, kdybych to předtím našel:-) Nehledal jsem přímo v menu TS2013, ale jen v Utilities, kde se nahrávají nové modely apod. Každopádně ten návod, na který jsem poslal odkaz výše funguje výborně.