nejde mi sprovoznit CD lokomotivy
nejde mi sprovoznit CD lokomotivy
Zdravim vsechny.
Stahnul jsem si balicek el.lokomotiv 163,363 a jsou tam i dieslove lokomotivy.Problem je ze je nelze usadit na kolejiste ponevac je vubec nevidim.Ve hre jsou nainstalovany i jsou videt nazvy,ale kdyz je chci dat na koleje tak se vubec nezobrazujou. Nevite nahodou kdo to delal a jak je sprovoznit?
Dalsi problem mam v tom ze zacinam jezdit v ceske lokomotive 150,151 ale nemohu ji rozject vic jak na 40km/h. Potom se mi spusti autom.brzda a ja musim vsechno od zacatku nahazovat. Muzete mi nekdo poradit co s tim a jak spravne ridit tuto lokomotivu?
diky za pomoc Tomas
Stahnul jsem si balicek el.lokomotiv 163,363 a jsou tam i dieslove lokomotivy.Problem je ze je nelze usadit na kolejiste ponevac je vubec nevidim.Ve hre jsou nainstalovany i jsou videt nazvy,ale kdyz je chci dat na koleje tak se vubec nezobrazujou. Nevite nahodou kdo to delal a jak je sprovoznit?
Dalsi problem mam v tom ze zacinam jezdit v ceske lokomotive 150,151 ale nemohu ji rozject vic jak na 40km/h. Potom se mi spusti autom.brzda a ja musim vsechno od zacatku nahazovat. Muzete mi nekdo poradit co s tim a jak spravne ridit tuto lokomotivu?
diky za pomoc Tomas
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: nejde mi sprovoznit CD lokomotivy
U Banana pravdepodobne nemas nastaveny Mirel.

magnetový "cvok"

Mas asi namysli MIREL PLUS. Tam mi prave sviti modra kontrolka a pod ni mi sviti neustale 40. To mi zrejme ukazuje jakou nejvyssi rychlosti mohu v danem useku ject.??? Pak jsem si vsiml ze u toho MIRELU jde prepinat na nejake REZ-POS >blika a MAX-100>blika po par vterinach samo preskoci zpet na 40. Nevim ani co znamenaji skratky REZ-POS ,MAX-100 . Muzes mi poradit co s tim a jak to nastavovat abych mohl pezpotizi jezdit? dikyJurajs_89 píše:U Banana pravdepodobne nemas nastaveny Mirel.
co takhle precist si manual ?Tomasz.L píše:Mas asi namysli MIREL PLUS. Tam mi prave sviti modra kontrolka a pod ni mi sviti neustale 40. To mi zrejme ukazuje jakou nejvyssi rychlosti mohu v danem useku ject.??? Pak jsem si vsiml ze u toho MIRELU jde prepinat na nejake REZ-POS >blika a MAX-100>blika po par vterinach samo preskoci zpet na 40. Nevim ani co znamenaji skratky REZ-POS ,MAX-100 . Muzes mi poradit co s tim a jak to nastavovat abych mohl pezpotizi jezdit? dikyJurajs_89 píše:U Banana pravdepodobne nemas nastaveny Mirel.
Chlopy zvykajte si na to čítať návody.....toto nie je msts , alebo trainz, kde zapneš trafo a vláčik ide. Pokiaľ nepoznáš skutočné ovládanie tej lokomotívi , tak čítaj a čítaj a čítaj.....
-
- Kontaktovat uživatele:
Zaplaťpánbůh za ty dary, že se to chová reálněji, než MSTS, jak v ovládání lokomotiv, vlakových zabezpečovačů, tak relativně i po stránce dynamiky vlaku. No, chtělo by to ale ještě odladěný vozidla. Holt, nemůžeme chtít vše hned.

magnetový "cvok"

KaMat píše:co takhle precist si manual ?Tomasz.L píše:Mas asi namysli MIREL PLUS. Tam mi prave sviti modra kontrolka a pod ni mi sviti neustale 40. To mi zrejme ukazuje jakou nejvyssi rychlosti mohu v danem useku ject.??? Pak jsem si vsiml ze u toho MIRELU jde prepinat na nejake REZ-POS >blika a MAX-100>blika po par vterinach samo preskoci zpet na 40. Nevim ani co znamenaji skratky REZ-POS ,MAX-100 . Muzes mi poradit co s tim a jak to nastavovat abych mohl pezpotizi jezdit? dikyJurajs_89 píše:U Banana pravdepodobne nemas nastaveny Mirel.
Noooooo,ono by bylo fajn precist si manual kde to je do podrobna popsane co je co. Ale problem je v tom ze jsem zadny k tomu nedostal tak asi tezko si ho prectu. Stahnul jsem jen soubor a nevim o tom ze by tam k tomu byl i navod jak ji ovladat. Proto prosim o pomoc. A co se tyce hry MSTS tak tu jsem nikdy pred tim nehral. Do hry RW jsem skocil primo tak ze je to pro me nova vec. Diky
-
- Kontaktovat uživatele:
Do googlu stačí zadat třeba slovo Mirel.
http://www.strojvedouciplzen.cz/clanky/lvz-mirel.html

magnetový "cvok"

Jurajs_89 píše:Zaplaťpánbůh za ty dary, že se to chová reálněji, než MSTS, jak v ovládání lokomotiv, vlakových zabezpečovačů, tak relativně i po stránce dynamiky vlaku. No, chtělo by to ale ještě odladěný vozidla. Holt, nemůžeme chtít vše hned.
Je fajn ze ten simulator je co nejvic realnej ale zacatky jsou vzdycky tezky a kazdej se musi k tomu nejak dopracovat. Nekdo se pta aby se dozvedel a nekdo zase u toho travi kazdy den a pohrava si s celou hrou dokud na to neprijde.

Jurajs_89 píše:Do googlu stačí zadat třeba slovo Mirel.
Tak to je mazec.

-
- Kontaktovat uživatele:
K tomu má každý přístup, i ty. Stačí jen používat hlavu a google. Mirela jsem ti našel, tohle snad už zvládneš sám.

magnetový "cvok"