Nenačítají se koleje

Pokud něco nevíte, podívejte se nejdřív zde
Zamčeno
WHITE-CZ
Příspěvky: 4
Registrován: pát 01. led 2016 14:11:12
Bydliště: Kyjov

Nenačítají se koleje

Příspěvek od WHITE-CZ »

Na žádné stáhnuté trati se nenačtou koleje. viz foto

Používám koupenou verzu hry TS2016 a mám zakoupený i European Loco & Asset Pack

Už fakt nevím co mám dělat :( prosím o radu.

Mapy které mám nainstalované:

PBO, Testovací trať 4.0, ZSR 170 1.2, Uzkukolejka.

Další věci co jsem dal tak hekl objekty, cz_signals, všechno od Josef72

Obrázek
WHITE-CZ
Příspěvky: 4
Registrován: pát 01. led 2016 14:11:12
Bydliště: Kyjov

Re: Nenačítají se koleje

Příspěvek od WHITE-CZ »

Tak problém vyřešen chyběl CZ trax. Ale i tak díky.
kiski
Příspěvky: 906
Registrován: pon 12. srp 2013 22:30:35

Re: Nenačítají se koleje

Příspěvek od kiski »

Podľa mňa nemáš ani CS Tertex, lebo sa ti nenačítajú ani textúry povrchu...
Braňo
Uživatelský avatar
PejaRW
Příspěvky: 105
Registrován: pát 15. kvě 2015 14:50:42
Bydliště: Otrokovice
Kontaktovat uživatele:

Re: Nenačítají se koleje

Příspěvek od PejaRW »

Na FB už se to vyřežilo... :)
Pavel
WHITE-CZ
Příspěvky: 4
Registrován: pát 01. led 2016 14:11:12
Bydliště: Kyjov

Re: Nenačítají se koleje

Příspěvek od WHITE-CZ »

Ano, přesně tak. Teď vše funguje :-) moooc super.
Jurajs_89
Příspěvky: 646
Registrován: pát 06. čer 2008 7:09:10
Bydliště: Ústí nad Labem
Kontaktovat uživatele:

Re: Nenačítají se koleje

Příspěvek od Jurajs_89 »

Kvůli přehlednosti Lock.
ObrázekObrázek
magnetový "cvok" :D
Zamčeno