nejedou mi lokomotivy

Pokud něco nevíte, podívejte se nejdřív zde
Odpovědět
zameckysotous
Příspěvky: 1
Registrován: úte 14. dub 2020 22:45:15

nejedou mi lokomotivy

Příspěvek od zameckysotous »

mám problém když zprovozdním např.lokomotivu 363 tak mi nejede vše mám povoleno a furt mi nejede děkuji za odpověď
KaMat
Příspěvky: 1355
Registrován: stř 23. pro 2009 22:04:51

Re: nejedou mi lokomotivy

Příspěvek od KaMat »

Děkuješ za odpověď, ale nevidím žádnou otázku :roll:
Uživatelský avatar
Michal
Administrátor
Příspěvky: 553
Registrován: pát 06. čer 2008 8:44:42
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: nejedou mi lokomotivy

Příspěvek od Michal »

Jestli má vše povoleno, tak musí být vše v pořádku. Není na co víc se ptát. :lol:
Lukyy
Příspěvky: 1
Registrován: ned 07. čer 2020 21:56:44

Re: nejedou mi lokomotivy

Příspěvek od Lukyy »

Zdravím, mám taky podobný problém...elektrické lok. nahodím, nafoukám, odbzdím (i ruční brzdu) a ač jde do výkonu (ř.151), tak nejede. Obdobně se chová ř. 242, ta jen při první odbočce řachne HV.
Dieslové lok. ( zkoušeno u 754/750/749/T47) zase nastartuju a ikdyž je odbrzdím, tak se neodbrzdí a tudíš nejede.
Nevíte někdo co s tím prosím ? :)
TOM313
Příspěvky: 2
Registrován: stř 12. zář 2018 11:32:48

Re: nejedou mi lokomotivy

Příspěvek od TOM313 »

Tak jsem si po delší době zapnul TS2020. Obvykle toho mám na mašinách v práci dost, takže rw flákám, nicméně mám ten samý problém co zde někteří popisují.Ať diesel nebo elektrika, vše nachystám, ale nepohnu se ani o milimetr. Například u 151 i odbrzdím, což třeba u 380/754 a dalších nejde, ale pěkně stupeň po stupínku, ale stojím na místě a nic.....Co s tím???
daniel.kozubek
Příspěvky: 2
Registrován: sob 19. pro 2020 18:32:21

Re: nejedou mi lokomotivy

Příspěvek od daniel.kozubek »

Mám úplně ten samý problém, včera jsem si řekl, že si zajedu quick drive se 151, lokomotivu nahodím, odbrzdím všechny brzdy, no prostě klasický postup jako vždycky, jenže nahodím stupně a lokomotiva nereaguje, ukazují se mi stupně, ampéry, ventilátory řvou, ale lokomotiva se nehne, tak jsem zkusil tornádo, to se mi ani neodbrzdilo, tak jsem zkusil, 380, taky nešla odbrzdit. Řekl jsem si, že bude zřejmě problém jen s elektrickými lokomotivami, zkusil jsem tedy 754, klasika nahodím, ale neodbrzdím, takže nejedu, zkusil jsem si vzít lokomotivu, která už byla v RW nainstalovaná, prostě nějakou německou červenou, ta jede úplně v pohodě. Napadlo mě tedy reinstalovat hru, nic pořád to samé, tak jsem znovu naistaloval tratě a modely, nic... Dva dny zpět mi vše jelo naprosto bez problému... Neví někdo v čem je problém?
daniel.kozubek
Příspěvky: 2
Registrován: sob 19. pro 2020 18:32:21

Re: nejedou mi lokomotivy

Příspěvek od daniel.kozubek »

No, zjistil jsem, že problém je v tom, že jsem neměl nastavené ovládání na expert. Když to nastavíte pojede to :D :D
Odpovědět