Trať 330

Pokud něco nevíte, podívejte se nejdřív zde
Odpovědět
martinnitro
Příspěvky: 14
Registrován: ned 10. úno 2019 20:57:27

Trať 330

Příspěvek od martinnitro »

Dobrý den. Mám problém s tratí 330 píše mi to chyby:
consist builder - can´t load rail vechicle - ZSSK apeer 009
- ZSSK Bdsheer 101
- ZSSK bpeer 007
- CZ_CD_Bmz_5
- S84_CD_Bdmtee:299
- CD_Bdmtee 275_2
- CD_Bdmtee 275_2

Díky moc.
kiski
Příspěvky: 906
Registrován: pon 12. srp 2013 22:30:35

Re: Trať 330

Příspěvek od kiski »

Zdar,

najskôr ti chýbajú súčasti, ktoré ti hra vypisuje. Treba doinštalovať, alebo počas toho, keď ti vyskočí toto chybové hlásenie, stlačiť F2 a pokračovať ďalej.
Braňo
martinnitro
Příspěvky: 14
Registrován: ned 10. úno 2019 20:57:27

Re: Trať 330

Příspěvek od martinnitro »

Bohužel F2 nefunguje už jsem to zkoušel. Soubory mám taky doinstalované. Ale mrknu na to pro jistotu ještě jednou.
martinnitro
Příspěvky: 14
Registrován: ned 10. úno 2019 20:57:27

Re: Trať 330

Příspěvek od martinnitro »

Trať jsem i přeinstaloval a nic pořád to stejné nevíte někdo kde se ty objekty dají stáhnout?
kiski
Příspěvky: 906
Registrován: pon 12. srp 2013 22:30:35

Re: Trať 330

Příspěvek od kiski »

V tom prípade ešte je možnosť daný scenár otvoriť napr. v RWTools a chýbajúce konzisty nahradiť niečím iným, resp. úplne vymazať.
Braňo
martinnitro
Příspěvky: 14
Registrován: ned 10. úno 2019 20:57:27

Re: Trať 330

Příspěvek od martinnitro »

No to jsem taky zkoušel a díval jsem se i na pár videí ale upřímně moc tomu nerozumím. Navíc jsem tam ty vozy ani nenašel. Ale díval jsem se tady na fórum a o těch vozech se tu psalo v dílně od Hekla. Nevíte kde by se to dalo stáhnout??
kiski
Příspěvky: 906
Registrován: pon 12. srp 2013 22:30:35

Re: Trať 330

Příspěvek od kiski »

Tak keď si sa dopočul, že je to na stránke u Hekla, prečo sa nepozrieš tam??

Inak cez RWTools to ide úplne jednoducho - proste si dáš načítať scenár, ktorý robí problémy, a medzi všetkými Consistami, ktoré sa v scenári nachádzajú, vymažeš tie, ktorých súčasťou sú tie chýbajúce vozidlá... Na tom nie je nič ťažké. Poprípade spravíš substitúciu, čiže ich nahradíš inými.
Braňo
martinnitro
Příspěvky: 14
Registrován: ned 10. úno 2019 20:57:27

Re: Trať 330

Příspěvek od martinnitro »

Já jsem se díval na tyhle stránky: https://modely-msts.cz/voznerw.html
Od tud mám všechny vagóny stažené jiné stránky jsem nenašel. V tom rw tools nešlo by to nějak podrobněji popsat jak
to mám vyřešiti ono kdyby to šlo vyřešit F2 tak bych sem nepsal ale F2 nic nevyřeší. Díky moc.
martinnitro
Příspěvky: 14
Registrován: ned 10. úno 2019 20:57:27

Re: Trať 330

Příspěvek od martinnitro »

Ještě takový detail u jiných tratí se vždy načtu u lokomotivy se kterou pojedu a i když tam jsou nějaké chyby zmášku F2 a pak to funguje tady se ale nenačtu u mašiny ale někde mimo trať u nádražní budovy v otrokovicích. Byl jsem se podívat do rw tools a z toho mála co vím jsem ta nenašel žádnou soupravu která by byla označená tím P (player) a z těch všech jsem tam nenašel loko. 380 se kterou bych tenhle scénář mněl jet.
martinnitro
Příspěvky: 14
Registrován: ned 10. úno 2019 20:57:27

Re: Trať 330

Příspěvek od martinnitro »

A ještě k těm souborů co my chybý jak jsem psal nahoře našel jsem je zde:viewtopic.php?f=15&t=298&p=24468&hilit= ... 101#p24468
Ovšem odkaz na stažení už nefunguje.
martinnitro
Příspěvky: 14
Registrován: ned 10. úno 2019 20:57:27

Re: Trať 330

Příspěvek od martinnitro »

Ahoj. Tak podařilo se mi rozjet jeden jiný scénář ale vzato se mi neobjevují koleje nikde po celé mapě 330. Já jsem tu mapu jen přeinstalovat nevíte čím to může být CS_traxs mám naistalovaný
Odpovědět