Překlady manuálů
- Ivan.ps
- Kontaktovat uživatele:
Re: Překlady manuálů
Super Michal. Tie posledné manuály sa určite hodia. Keď budem mať budúci týždeň viac času, tak to poriadne preštudujem. Ešte raz vďaka...
Ivan Palacka
- Zdeněk Itterheim
- Kontaktovat uživatele:
Tedy z tebe to padá jak básnička. Já se snažím proniknout na RS foru jak provádět exporty modelů tak aby textura byla ucházející. Oni ty moulové nabádají do "kresby" .... .
Před pár dny jsem objevil Tvé překlady manuálů a musím Ti vyjádřit velké díky za užitečnou a dobrou práci
Díky, že si krásně přeložil manunál...Michal píše:Dnes jsem dal na web aktualizaci dokumentu často kladených dotazů - 0.01 FAQ.
Vypadá to, že RS u nás je už mrtvý, ale zatímco ve světě vesele dál rozšířuje,hm...Když tady nevydávají nějaké české modely, tak nemusíš nic překládat....Michal píše:....Odpověď je překvapivě jednoduchá - nic. To je u nás opravdu RS "mrtvý"? Má tedy vůbec smysl mrhat drahocenným časem na něco, co stejně nejspíš nikdo nikdy u nás nepoužije? ....
Michale, díky a i tobě přeji pohodové vánoce a do nového roku pevné zdraví, chuť a elán do další činnosti ve prospěch komunity virtuálních železničářů.