Vystupovanie z lokomotiv
Vystupovanie z lokomotiv
Keď hrám free room dá sa nejako vystúpiť z lokomotívy tak ako sa spawnem? Lebo keď chcem ísť s druhou lokomotívou na druhom konci trate, tak za ňou musím dôjsť s lokomotívou. Viem, že sa to dá cez RW tools ale ten ani neviem kde ho nájdem a keď je to free room tak dúfam, že sa to nejako dá. Vopred vďaka
Re: Vystupovanie z lokomotiv
To je logické že musíš nejdříve dojet na určitou vzdálenost aby jsi mohl přestoupit do jiné loko,pokud ale chceš přejít rovnou do jakékoliv loko,stačí tam dojít bud po trati a nebo přes značky na pozici.matus727 píše:Keď hrám free room dá sa nejako vystúpiť z lokomotívy tak ako sa spawnem? Lebo keď chcem ísť s druhou lokomotívou na druhom konci trate, tak za ňou musím dôjsť s lokomotívou. Viem, že sa to dá cez RW tools ale ten ani neviem kde ho nájdem a keď je to free room tak dúfam, že sa to nejako dá. Vopred vďaka
- 750225lentilka
A jak prosímtě? když dám f8 volný pohled, tak mně to pustí jen něco přes kilák. Ale když chci dejme tomu, po dojetí do Brodu, jet s vlakem z Vlkova, tak se tam prostě nedostanu. Nebo jo?
To by aj mna zaujimalo. Presne toto som tym myslel
Ano, tak to opravdu jde.Michal píše:To by mě taky zajímalo. Podle mě se dá ve free roam volně pohybovat po celé trati jen dokud nekliknu na první mašinu. Pak jsem omezen kamerou 8. Skákat na pozici pomocí traťových značek jde snad jen v editoru. Na druhou stranu scénář je s editorem provázaný, takže čistě teoreticky, když dojedu na jeden konec trati a chci zpět na druhý, tak bych zkusil přes Esc menu vlézt do editoru, tam se pomocí traťových značek přenést na druhý konec trati a kliknout na šipku Play.
- 750225lentilka
Mně to tedy nešlo, když jsem vyjel do editoru, přesunul se na kýženou pozici a opět zapnul hru, hodilo mně to zpět na původní pozici. Ikdyž...nezkoušel jsem přes traťové značky...hmm...vyzkouším a dám vědět 

Kde tam nájdem tie traťové značky?
- 750225lentilka
Ne, nefunguje to, teď jsem to zkoušel v berlin wittenberg..Pomocí traťové značky jsem se z vlaku z wittenbergem šoupnul na Bln hbf. a zase mně to hodilo zpět. Takže to evidentně nefunguje. Přesouvat se lze jen po oblasti vymezené od řízeného vlaku