Lidi v betoně

Pokud něco nevíte, podívejte se nejdřív zde
anry

Re: Lidi v betoně

Příspěvek od anry »

Roman píše:Jen dotaz. Není ten první screen náhodou s trati Cologne - Dusseldorf ? Protože tam vidím normální defaultní trolej, vegetaci, vozidla taky odpovídají tomuto addonu. Taky peron ze dvou překrývajících se loft objektů je vidět jen minimálně. DTG má snad všude modely stanic a zastávek dle reálu "na míru". Pokud je to ta jiná trať a není to addon RSC/DTG, tak se asi na něj nevztahuje podpora....
Na zacatku tohoto vlakna jsem se prave ptal na lidi v betone a ti me prave chodí v Cologne - Dusseldorf a ten mam řádně koupenej ze Steamu. A to ze se nejaka podpora na to nevztahuje, to jsem nejak nepochopil. A ohledne tech nizkych mostu, to se jedna o trat Munich to Augsburg a ne Hamburg - Hannover, to jsem se splet. Screenysem hodim aby ses podival jestli to tam mas taky.
anry

Příspěvek od anry »

Tak ten nejvice kritický most je asi 100m za touto stanicí na trati Munich to Augsburg
Obrázek

Obrázek
Tady jsem chytl zrovna nejakou dodavku, ale jednou me pred vlakem projela strecha autobusu.
Obrázek
KaMat

Příspěvek od KaMat »

Každý to bude mít stejně.
Určitě se dodávka dotýká koly cesty a to znamená, že je cesta vysoko.
Roman
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Roman »

anry píše:
Roman píše:Jen dotaz. Není ten první screen náhodou s trati Cologne - Dusseldorf ? Protože tam vidím normální defaultní trolej, vegetaci, vozidla taky odpovídají tomuto addonu. Taky peron ze dvou překrývajících se loft objektů je vidět jen minimálně. DTG má snad všude modely stanic a zastávek dle reálu "na míru". Pokud je to ta jiná trať a není to addon RSC/DTG, tak se asi na něj nevztahuje podpora....
Na zacatku tohoto vlakna jsem se prave ptal na lidi v betone a ti me prave chodí v Cologne - Dusseldorf a ten mam řádně koupenej ze Steamu. A to ze se nejaka podpora na to nevztahuje, to jsem nejak nepochopil. A ohledne tech nizkych mostu, to se jedna o trat Munich to Augsburg a ne Hamburg - Hannover, to jsem se splet. Screenysem hodim aby ses podival jestli to tam mas taky.
Tak jsem na to koukal a na Steamu je psán jako vývojář Aerosoft ale vydavatel je opravdu Railsimulator.com. Pokud tedy napíšeš na podporu, měli by reagovat a odepsat, zda chystají nápravu. My Ti určitě nepomůžeme....
anry

Příspěvek od anry »

Roman píše:
anry píše:
Tak jsem na to koukal a na Steamu je psán jako vývojář Aerosoft ale vydavatel je opravdu Railsimulator.com. Pokud tedy napíšeš na podporu, měli by reagovat a odepsat, zda chystají nápravu. My Ti určitě nepomůžeme....
No a dela to teda i vám? Ja muzu na podporu psat jak chci, neumim anglicky ani prd. A na google prekladac uz nebudu spolehat, jednou jsem napsal na nemecke forum a malem jsem dostal ban. Co ten google tam napsal tak jsem se nestacil divit. No nic, budu asi doufat ze to bude vadit i nekomu jinemu, ktery tam treba napise. To sice pochybuju, ale diky za zajem že jste se tim zaobírali.
KaMat

Příspěvek od KaMat »

Dělá to každému. Si tu cestu sniž sám ne ? :D
anry

Příspěvek od anry »

KaMat píše:Dělá to každému. Si tu cestu sniž sám ne ? :D
No v tom pripade asi jo. Stejne u teto trati se neda ocekavat nejaky update. A co ti lidi v betone, tam je to teda asi o nicem co, pokud nedokazu zesmolit nejake to psaní na podporu.
KaMat

Příspěvek od KaMat »

To máš jedno i kdyby jsi byl prezident bůh ví čeho tak tvoje psaní na podporu budou ignorovat.
Vlastik

Příspěvek od Vlastik »

Jen dotaz. Není ten první screen náhodou s trati Cologne - Dusseldorf ? Protože tam vidím normální defaultní trolej, vegetaci, vozidla taky odpovídají tomuto addonu. Taky peron ze dvou překrývajících se loft objektů je vidět jen minimálně. DTG má snad všude modely stanic a zastávek dle reálu "na míru". Pokud je to ta jiná trať a není to addon RSC/DTG, tak se asi na něj nevztahuje podpora....
Tento addon je tak starý jako celý RW ,tak se nedivte že tam jsou chyby protože to byl první soukromý komerční addon (Aerosoft) nevím přesně z jakého je roku ale tak možná 2010-2012,a u starších addonů co se zde popisuje se to vyskytuje ,to že to je převedeno na steam neznamená že je to automaticky RSC (DTG) podpora.
anry

Příspěvek od anry »

KaMat píše:Dělá to každému. Si tu cestu sniž sám ne ? :D
No tak jsem to zkousel a asi to nejde. S terenem pohnu, ale se silnicí nikoliv. Ta ikona "Linear object tool" nemam vubec vysvicenou.
Odpovědět