Problém při spuštění hry

Pokud něco nevíte, podívejte se nejdřív zde
Odpovědět
Majky359cz

Problém při spuštění hry

Příspěvek od Majky359cz »

Ahoj před týdnem jsem si koupil Railworks 2014 steam edition. A při spuštění vyskočí to to nevíte co stím ? Děkuji ;)
Obrázek
KaMat

Re: Problém při spuštění hry

Příspěvek od KaMat »

Nebudu zakládat nové téma tak to napíšu sem.
Nezobrazujou se mi ve hře markery které jsou položené na kolejích. V mapě vidět jsou ale v editoru ne. Nevíte proč ? :)
Vlastik

Příspěvek od Vlastik »

KaMat píše:Nebudu zakládat nové téma tak to napíšu sem.
Nezobrazujou se mi ve hře markery které jsou položené na kolejích. V mapě vidět jsou ale v editoru ne. Nevíte proč ? :)
No podívej se jestli máš v editoru zaškrtnuté ty objekty které chceš mít viditělné (první záložka monitor)
KaMat

Příspěvek od KaMat »

Vlastik píše:
KaMat píše:Nebudu zakládat nové téma tak to napíšu sem.
No podívej se jestli máš v editoru zaškrtnuté ty objekty které chceš mít viditělné (první záložka monitor)
Nemám ty markery ani u PBO a originíl tratě jsem nezkoušel. Ony na kolejích jsou jen nejsou vidět. V menu je mám ale když je chci položit na kolej tak jakoby v kurzoru nic nedržím :D
Bastard372

Příspěvek od Bastard372 »

Mal som podobný problém zálohoval som si Assets a Content (aby som to nemusel všetko nanovo inštalovať) potom som odinštaloval a zase nainštaloval hru vložil naspäť tie dve zložky a markery mi potom fungovali normálne.
Martin
KaMat

Příspěvek od KaMat »

Vyřešeno. Když mi v práci došlo že nejdou vidět ani kopule se zvukama tak to asi bude tohle :D :
Obrázek
Vlastik

Příspěvek od Vlastik »

KaMat píše:Vyřešeno. Když mi v práci došlo že nejdou vidět ani kopule se zvukama tak to asi bude tohle :D :
Obrázek
No to jsem ti psal v příspěvku že se na to máš zaměřit.
KaMat

Příspěvek od KaMat »

Aha špatně jsem tě pochopil. Tak dík za radu ;)
Odpovědět