Dobrý deň, chcem sa spýtať kde si môžem zohnať súbor s objektmi na Trat 292. Trať z technických dôvodov som musel niekoľkokrát preinštalovať kvôli čiernemu nebu. To som však NEopravil tým že som nahradil defaultné počasie v zložke Assets/CS_Addon/Trat292 za CS počasie, ale tým že som tú celú zložku Trat292 vymazal čo však opravilo chybu ale zmizli väčšina objektov k trati... to som však skúsil preinštalovať cez RW DLS čo mi iba napísalo že k trati mám všetko aj keď som si to rozklikol že základné súbory k trati sú Available... podľa farieb v DLS mi dalo celú trať na fialovo ale to mám aj u ostatných a mám všetky objekty okrem tých platených čo si nemyslím že by mal byť problém keďže pravdepodobne je stále softvér vo vývoji. Takže je možné kde by som tento súbor našiel poprípadne niekto zaslal?
Ešte chcem upozorniť že som v Rw nováčik čiže neviem či sa dala pôvodná chyba opraviť aj jednoduchším spôsobom ale čo už...

Konkrétne toto: Assets/CS_Addon/Trat292/XXX. A ak sa nemýlim tak by sa tento súbor s objektmi mal vzťahovať aj na iné trate...
Vopred ďakujem za pomoc, radu