Dovolim si zalozit nove vlakno. Kedze mam rad pekny obraz, dnes som dost experimentoval s RW a Kujonskym nepodarenym AA. Zazrak sa mi extra nepodaril, ale i tak si myslim vcelku uspech. Hlavne som konecne dosiahol, ze mi nemiznu hned nosne lanka na TV. A celkovo, obraz je stabilnejsi a do dialky sa hned tak nerozmazavaju objekty, hlavne stromy. Hned chcem upozornit, ze je to skusane len na GK nvidia pomocu utility Nvidia Insepctor, takze na ATi neposluzim, ale mozno to bude motivovat niekoho experimentovat s Catalystom. Co je zaujimave, ze RW si zije aj po nastaveni "prepsani nastaveni aplikace" pri nastaveni AA na GK svoj zivot, takze hladal som kompromis, v nastaveniach aj v RW, aj GK. Spravne by toto malo totiz fungovat pri nastaveni "vylepsit nastaveni aplikace". Zrejme posledny update, co bol dost davno povolil rozne AA a uz obraz "neroztriha". Ale aby som len nekecal, konkretne obrazky, jak nastavenia, tak vysledny efekt:

Samotnu ostrost do dialky ma na svedomi nastavnie AF, kedze samotne RW povoli maximalne 8x, takto je nastavene 16x. Pri totmto nastaveni AA sa obraz sice pro pohybe aj tak klepe, hlavne na tenkych objektoch, ale podstatne menej, ako pri klasickom nastaveni len v RW, tam som ponechal SSAAx2.Pri zmene na vyssiu hodnotu je obraz zas o nieco lepsi, ale vysledny efekt uz neumerne ubera vykon. Mozno sa to bude zdat niekomu subjektivne, ale skutocne nie je. Pokilal na GK nastavim AA na ciste "rizeno aplikaci", lanka mi zmiznu, tenke linky sa zacnu viac kelpat a taktiez niektore okraje kolaji.