Dílna Hekl
Re: Modely Hekl a Kulica
Asi nebudes jediny, ja som tam dal omylom rwp miesto rarka, ff s tym ma problem. V ramaci moznosti to snad opravime v najblizsom moznom case. IE a CHrome s tym nema problem.
Stáhni si to normálně v IE co je ve Win jde to bez problémů.Balík ES mi nejde stáhnout. Jsem jediný ? ( Mozill Firefox )
- M@ster
- Kontaktovat uživatele:
Diky MooooocHekl338 píše:Mozte stahovat balik bananov, Es, zvuky a kab http://modely-msts.cz/railworks.html Dorazne upozornujem citat readme!

http://www.youtube.com/watch?v=qbFvZZa1y50

Naposledy upravil(a) M@ster dne pát 08. úno 2013 21:10:34, celkem upraveno 1 x.
Tak už mám banány a je to NÁÁÁDHERA!:-) Dííííky moc!
Mal by som dotaz k ladeniu. Skúsil som súpravu 151 a 30 x ložených Easov uhlím ( cca 2200t ) na trati Seebergbahn. Východzí bod bol Almsfeld, cieľový Seeberg. Čakal som, že pred Seebergom rýchlosť rapídne klesne, ale 151 dokázala bez problémov držať až po vchod 70 km/h pri miernom daždi. Netuším, aký je tam sklon, odhadujem približne 10 promile. A pri 10 promile sa udáva na 151 pri záťaži 800t a jazdnom odpore T rýchlosť 61 km/h. Možnosti sú dve, buď je 151 až moc prisilná, alebo je to otázka vozňov. Neviem, ako RW robí prepočet pri ložených vozňov, ale snáď nerobí len to, že zohľadní len vlastnú hmotnosť vozňa a náklad nezapočítava, lebo bez uhlia by to znamenalo hmotnosť vlaku ani nie 750t a to by už skôr odpovedalo rýchlosti, ktorú som dosiahol.
Od všeho trochu
.
Ladění není určitě otimální ani u 151 ani u vozů. Nakládku RW zohlední. Problém je , že se udává náklad jako obsah, to by snad u Easu ale mělo sedět. Největší problém je jízdní odpor vozidel. To už se tady probíralo a pokud to Kuju neopraví, nic s tím nezmůžeme...
A k tomu dešti. To že prší, neznamená, že se mašina bude klouzat. V náhrhu počasí jsou čtyři varianty a k nim se v bluprintu vozidla nastavuje koeficient adheze. Klidně můžeš mít nadefinován déšť k variantě jasno a mašina nebude klouzat a nebo naopak k variantě snow mít jasnou oblohu a buděš pořát v luftě... Samozdřejmě se většinou používá standardtní přiřazení počasí, ale naopak lze takto v aktivitě měnit adhezní podmínky dle intenzity srážek nebo úseků trati. Já myslím, že je to dobrá vlastnost RW. Kdysi jsem dal ke stažení scénář pro trať Siegen - Hagen a tam se jelo skoro pořád v mlze (různě husté), a adhezní podmínky se měnily.

Ladění není určitě otimální ani u 151 ani u vozů. Nakládku RW zohlední. Problém je , že se udává náklad jako obsah, to by snad u Easu ale mělo sedět. Největší problém je jízdní odpor vozidel. To už se tady probíralo a pokud to Kuju neopraví, nic s tím nezmůžeme...
A k tomu dešti. To že prší, neznamená, že se mašina bude klouzat. V náhrhu počasí jsou čtyři varianty a k nim se v bluprintu vozidla nastavuje koeficient adheze. Klidně můžeš mít nadefinován déšť k variantě jasno a mašina nebude klouzat a nebo naopak k variantě snow mít jasnou oblohu a buděš pořát v luftě... Samozdřejmě se většinou používá standardtní přiřazení počasí, ale naopak lze takto v aktivitě měnit adhezní podmínky dle intenzity srážek nebo úseků trati. Já myslím, že je to dobrá vlastnost RW. Kdysi jsem dal ke stažení scénář pro trať Siegen - Hagen a tam se jelo skoro pořád v mlze (různě husté), a adhezní podmínky se měnily.
Vďaka, takže treba ešte počkať na záplaty od Kuju.
-
- Moderátor a modelář
- Kontaktovat uživatele:
Souhlas.
Chlapy dole klobúk, čo ste s toho modelu vytrieskali.......
p.s: jedna pripomienka ku zvukom. Sila zvuku, čas prehrania a jeho dĺžka, všetko je v pohode, ale chybný zvuk sa prehráva. Toto je zvuk špalíkov a nie kotúčov. Zvuk kotúčov dodám. Dalo by sa vymeniť?
Zvuk klimatizácie tiež dodám.
p.s: jedna pripomienka ku zvukom. Sila zvuku, čas prehrania a jeho dĺžka, všetko je v pohode, ale chybný zvuk sa prehráva. Toto je zvuk špalíkov a nie kotúčov. Zvuk kotúčov dodám. Dalo by sa vymeniť?
Zvuk klimatizácie tiež dodám.
Tak ten vzhled je hodně Heklova práce. Ten se v těch shaderech přímo vyžívá
. Já se od něj dost naučil. A když je dobrý model...
Také je to samozdřejmě zásluha vlastní hry. V MSTS ty vozy tak dobře z principu vypadat nemůžou.

Také je to samozdřejmě zásluha vlastní hry. V MSTS ty vozy tak dobře z principu vypadat nemůžou.
Este dnes poslem zdrojovu zlozku a mozete s Romanom pracovat:) Casu budete mat dost, aby sme sa vyhli updatom atd.
Jenom malinko mimo, i když to s tím vším úzce souvisí.
Ty screeny vypadají úžasně a ať si říká kdo chce co chce, grafika je parádní. Jako v reále.
Myslím, že jsi to měl dát i na to "třetí" fórum
Ty screeny vypadají úžasně a ať si říká kdo chce co chce, grafika je parádní. Jako v reále.
Myslím, že jsi to měl dát i na to "třetí" fórum

-
- Moderátor a modelář
- Kontaktovat uživatele:
???Roman píše: Myslím, že jsi to měl dát i na to "třetí" fórum
Přesně tak