Obsahuje i scénáře pro Taurusy. Kdo je nemáte, tak je v editoru odstraňte.
EDIT: Neaktuální odkaz smazán. Aktuální verze je na http://modely-msts.cz/traterw.html
Stále platí, že vyšší verze vyžadují addon Munich - Augsburg

Jak píše Michal, je to schválně a v reále běžnéJurajs_89 píše:No, když na jednu skoro nevidíš, a musíš jen odhadovat, co že tam asi bylo, tak nevím, ale jinak je to paráda, doufám, že v tom Roman bude pokračovat, tohle je parádní.
Akorát jsem zjistil že pokud zastavím na stůj u vjezdu a pak postavím cestu přímo tak se rozsvítí volno i na VZ,ale pokud chci jed na jinou než přímou kolej tak se mi na vjezdu rozsvítí bílá a VZ nefunguje.Tady asi je někde chyba ,toliko můj postřeh.Třeba teď mám zkušebně bez kódu celou stanici Louky vyjma 1 a 2 staniční koleje.
Problém je ten že co jsme konzultovali tak přenos návěstidel v TS funguje jen na vzdálenost 1250m,takže pokud jsou návěstidla dále od sebe tak se znak v kabině objeví až po přiblížení na tuto vzdálenost,po dohodě jsme uvážili že všechny návěstidla budou kodovaná(přeci jenom by si se nechtělo stavitelům každé návěstidlo upravovat),menší zlo tedy bude upravit stávající návěstidla která kodovaní nemají (docela je to zase obtížné dohledat) a tam využít identity "ID02" ,zatím ještě není dořešen systém pokud jsou už obě identity "ID01,02" obsazené.Jen až Michal dodělá skripty pro přenos návěstí, celou trať upravím . Doufám, že mně nezastřelí, že to prozradím, ale v RW budeme mít možnost vypnout přenos návěstí tam kde je to nežádoucí.