kuboss píše:To ze nie je ekvivalent nehovori o kvalite toho produktu - to je prva vec. Dalsia vec je, ze vase trate su proti takymto tratiam absolutne miniatury. Sachsen-Anhalt je jednoznacne megalomansky pocin, cize porovnavat sa to podla mna neda. Vdaka slavnemu DTG enginu vsak pada aj IKB trat, ktora ma adresare riesene spravne a co najvhodnejsie pre nacitavanie. Takze to asi predsalen nebude len nejakym naplacanim (aj ked mas pravdu - ak je trat spravena spravne, je to omnoho stabilnejsia, iba vsak po urcitu hranicu)

. Ako sam hovoris, kazda PC hra ma svoje medze. Hranice TS sa uz roky smiesne vlecu za hernym standardom simulacii s podobnou hracskou zakladnou.
Nechcem tym povedat nic ine, ako to, ze hra, ktora bezohladu na HW nie je schopna ustat spravne vytvorenu avsak vacsiu mapu, navyse vytvorenu v internom nastroji hry, je zla. A o to viac, ze tento fakt tu uz je 3 - 4 roky.
TS je pre nas vynikajucou hrou, pretoze nema konkurenciu. Ale pre boha ako je mozne, ze si ta hra pri vacsej mape vypyta povedzme 16GB RAM. Pri porovnani s akoukolvek existujucou hrou, je to uplny blabol.
To je moj pohlad na vec. S tym, ze nekritizujem ak neviem ako to funguje. Viem o tom dostatok na to, aby som o tom nieco take mohol povedat. Ale tym na teba Roman nechcem utocit, jednoducho si to myslim. A ospravedlnujem sa za odbocenie, ale snad moj nazor pomoze si urobit obraz aj ostatnym uzivatelom.
No, já hrál hodně rozličných simulátorů, ale nikde není tak propracovaný okolní svět ( ne všechny

). A pokud ano, jedná se o stále dokola se opakující objekty. To že ta trať padá, je chyba jednoznačně autora, který nerespektuje zásady pro správný chod hry. Samozřejmě si může naplácat do trati co chce, ale pak se nemůže divit, že to nefunguje jak má. A s tou pamětí? Já se na víc jak 2,5 Gb z osmi nikdy nedostal. Jediné, co mi jede na maximum je GK. Ta je limitující.
Nechci tady obhajovat DTG,
sám mám výhrad hodně, ale Ty jsi odsoudil hru kvůli chybám třetí strany (autora trati) . Jednoznačně by mělo být jako limitující faktor bráno to, co dává DTG v základu. Pokud to někdo překročí, nesmí se divit, že se to nechová korektně. A já osobně nevěřím, že pokud do jakéhokoli simulátoru (hry) který to umožňuje přidáš objekt nebo celý addon , který výrazně více zatěžuje HW než to co je v základu, bude to chodit korektně. Nevěřím. Už z toho důvodu, že by pak nebyl jediný důvod k tomu, aby to neučinil rovnou autor hry při vydání defaultu.
Na názor máš právo, ale je špatný a zaujatý, to mi věř. A psaný bez jakékoliv znalosti problematiky. Je taky potřeba uvést konkrétní chybu hry. Napiš ji a já uznám, že máš pravdu.