ZSR 170
Re: ZSR 170
Ak ktosi vymodeluje vykolajky, tak to tam prehodim. Ale popravde, moc to neriesim. Skor ma trapi, ze ukazuju smer nie vzdy spravne. Ak to bude ok, potom ma zmysel prudit za manual a elektro
Tady to není jen o modelu ale o pravidlech ,samozřejmě že existuje ,ale každý staví co mu vyhovuje.To si dal zámerne elektromotorický prestavník aj vľavo, či zatiaľ neexistuje model jednoduchého prestavníka ?
Neviem, či je to pravidlo, ale sem-tam som si to všimol, že záleží, ktorým smerom "naťahuješ" druhú vetvu výhybky. Ak to predsalen nesedí, dá sa ten prestavník otočiť (nepochybujem, že to vieš) alebo posunúť na opačnú stranu a nežiadúci trčiaci podval, na ktorom je upevnený, zamaskovať, alebo posunutím dole schovať pod terén na úkor estetického vzhľadu zvyšku. Mňa skôr trápi občasná nefunkčnosť prestavníka, výmena síce behá, ale prestavník so závažím stojí. Stáva sa mi to najme ak staviam DKS pomocou nástroja na vytváranie spojky medzi dvomi súbežnými koľajami. Niekedy pomôže opätovná výmena výhybky, niekedy vôbec.Hekl338 píše:Ak ktosi vymodeluje vykolajky, tak to tam prehodim. Ale popravde, moc to neriesim. Skor ma trapi, ze ukazuju smer nie vzdy spravne. Ak to bude ok, potom ma zmysel prudit za manual a elektro
Ano, ale zial nie vždy to zalezi, ktorym smerom natahujem. TIe rozne otacania a maskovania som uz skusal, ale vysledok nebol zrovna pekny. To uz radsej ozelim, ze ukazuje opacne. Ono dalsia věc je ta, ze u nas na trati su ukazatele typovo opacne. Rucne maju ten, co mame v RW na elektro a elektro maju ten, co mame v RW na elektro Ale jako som uz pisal vyssie, to uz je hrabanie sa v kravinách.
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Testovací trať (Roman)
Zdravím:Poradil by mně někdo jaké lampy nebo kde se dají sehnat ty co jsou v Cremosné?,Mám lampy jak ze stránek railworks tak modely,ale tady mně pořád chybějí.Předem díky
E D I T : Proč se ptáš ve vlákně Romanovo testovací tratě ? Z toho co vidím by to měla být lampa z Railworks.cz. Josef.
E D I T : Proč se ptáš ve vlákně Romanovo testovací tratě ? Z toho co vidím by to měla být lampa z Railworks.cz. Josef.
-
- Moderátor a modelář
- Kontaktovat uživatele:
Aha . Tak se ti omlouvám ( kropi213 ), ale tahle možnost mě nenapadla .
Kdy bude trat ke stazeni
Moc hezké tam by se dávali Brejlovečky s traffic od Vlastika ...
Pocitam okolo Vianoc.
tak já se neptal kdy bude trať ke stažení, jen jsem napsal, protože ta trať je bezdrátová tzn pro dieslové lokomotivy tak jsem jen napsal (samozřejmě pochválil odvedenou dobrou práci ) že by se tam dobře vyjímal ten Brejlovec ...
taky se musím přidat nádhera
Na stranke pre g max som dnes nasiel vcelku pekne 3D stromy, tam som ich exportol do RW:
Trochu som ich rozmerovo upravil a texturovo upravil na "nase" podmienky. Samozrejmostou su LODy (2stupne). Ak bude zaujem, nie je problem ich poskytnut aj pre ostatncyh, mne sa celkom pacia. Otazka je, ci je mozne ich takto sirit dalej. Predpokladam, ze ano, vzhladom k tomu, ze nikto tu snad nepracuje na komercnom addone.
Trochu som ich rozmerovo upravil a texturovo upravil na "nase" podmienky. Samozrejmostou su LODy (2stupne). Ak bude zaujem, nie je problem ich poskytnut aj pre ostatncyh, mne sa celkom pacia. Otazka je, ci je mozne ich takto sirit dalej. Predpokladam, ze ano, vzhladom k tomu, ze nikto tu snad nepracuje na komercnom addone.
-
- Moderátor a modelář
- Kontaktovat uživatele:
Kolik to má poly ?
V priemere 3000/1300/600 poly, 80m/320m/800m na kazdy strom.
-
- Moderátor a modelář
- Kontaktovat uživatele:
Tak jestli na těch stránkách nebylo žádné omezení, tak bych se šíření neobával. Objekt je dál šířen bezplatně, akorát bych potom někam k souboru napsal, že je to ze stránek www....