Trať Kladské pomezí

Připravované nebo vydané tratě do RS
Odpovědět
Plenca
Příspěvky: 1
Registrován: ned 23. pro 2018 10:51:06

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Plenca » čtv 27. pro 2018 15:53:18

Přeji hezké odpoledne,
dnes jsem při stavbě scénáře zjistil, že mi chybí vstupní návěstidla ve stanici Bolehošť (předzvěsti tam jsou). Je tato chyba jen u mě? Assety bych měl mít takřka všechny a nikdy jinde jsem zatím na problém nenarazil.
Jinak děkuji za tuto perfektní trať. Sehnat všechny soubory je sice hon na čarodějnice, ale odměna ve formě nádherné trati za to stojí.

Míla
Příspěvky: 419
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » sob 29. pro 2018 8:16:51

Dobré ráno,
vstupní návěstidla ve stanici Bolehošť neexistují. Správný název pro návěstidla je v našem případě vjezdové návěstidlo, či odjezdové.
Ale k věci. Psal jsem o tom 26.11. v 12.35. Chybějící jsem opravil a trať je ke stažení na 1. straně tohoto vlákna. Takže si ji stáhni znovu, původní odstraň a nakopíruj novou verzi. A návěstidla budou.
Hezký den.
Míla

Orchestrion
Příspěvky: 1
Registrován: stř 02. led 2019 18:33:35

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Orchestrion » stř 02. led 2019 18:39:20

Chtěl bych se zeptat na problém. U tratě Kladské pomezí nemám trávu. Místo ní tam je bílá plocha. A chybí my koleje. Nevíte co s tím ????? :(

tulik74
Příspěvky: 2
Registrován: stř 02. led 2019 19:05:03

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od tulik74 » pon 07. led 2019 20:01:22

Trať je nádherná jen tak dál jen se chci zeptat perony musím stáhnout sólo nebo byly u mapy a taky náspy trať my na některých úsecích levituje.

Míla
Příspěvky: 419
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » úte 08. led 2019 8:36:45

Na oba poslední příspěvky odpovídám, vše se zde probíralo dříve, je to o několik stran dopředu. Tyto problémy se řešily, Psal jsem jaké perony používám, pročtěte si příspěvky za poslední půlrok a vše se dozvíte. Pokud jsi stáhl trať z tohoto vlákna, nevím, proč ti nástupiště, či náspy chybí atd.
Totéž koleje, mám dva typy, mé a od SaDa. Ale vše je napsáno v Čti mě.
Míla

LupinusCor
Příspěvky: 8
Registrován: úte 11. črc 2017 11:19:30

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od LupinusCor » úte 15. led 2019 11:05:42

Ahoj Mílo.
Díky za hezkou trať. Chci se optat. Návěstidla v HK jsou všechny funkční(včetně trpaslíků), nebo jsou některé jen "na okrasu"? Snažím se vytvořit scénář a né všechna návěstidla spolupracují :D 9 z 10 to bude rukama, ale líná huba holý neštěstí :)
Díky Honza

Míla
Příspěvky: 419
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » stř 16. led 2019 10:46:11

Ahoj,
děkuji za pochvalu. Co se týká návěstidel, jsou funkční i nefunkční. Kde jsou návěstidla pro posun v hlavních kolejí ( a také odj. a vjezd. návěstdidla), tak jsou nefunkční. Simulátor neumí obě návěstidla skloubit.Takže posun na těchto kolejích je kolem hl. návěstidla proti stůj. Většinou na manipulačních kolejích a v depu jsou funkční.Zde můžeš jet na posun dovolen. Ale i zde může být výjimka. Prostě pojedeš na modrou. A poznáš to i tak, že si otevřeš trať v editoru a když klikneš na návěstidlo, ukáži se ti od něho žluté linky. Které je nefunkční, linky nemá.
Míla

KaMat
Příspěvky: 1255
Registrován: stř 23. pro 2009 22:04:51

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od KaMat » stř 16. led 2019 13:38:01

Míla: Tuším, že žlutá linka znamená, že jeho vzdálenost sahá tak daleko, že je na tu vzdálenost bez přenosu.

LupinusCor
Příspěvky: 8
Registrován: úte 11. črc 2017 11:19:30

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od LupinusCor » pát 18. led 2019 16:45:06

Díky Mílo, už jsem na to přišel :)
Kdyby se tu vyskytl nějaký fanda(amatér ve světě scénáristů), který by chtěl jet z Jihu na Sever přes Hradec králové, tak doporučuju při obratu v HK, odstavit soupravu na Nástupišti 1 kol.8 a použít body v následujícím pořadí. 10c man. --- nást. 2 kolej 6 --- DKV 2.
To je vzhledem k návěstidlům a jejich linkům ta správná volba pro el. loko, tak aby byla jízda kolem funkčních návěstidel :)
Ještě malé upozornění(nevím co dělám špatně), ale při jízdě jízdě z 10c man. do DKV2, je potřeba pro odjezdové návěstidlo na 6. koleji použít Ctrl+Tab, což mi hlava nebere, jelikož by to měla být(nejsem si tím jistý, ohledně RW jsem stále v plenkách) žádost o změnu návěstního znaku směrem dozadu od loko. :)

Uživatelský avatar
Michal
Administrátor
Příspěvky: 434
Registrován: pát 06. čer 2008 8:44:42
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Michal » pát 18. led 2019 17:35:36

LupinusCor píše:
pát 18. led 2019 16:45:06
Ještě malé upozornění(nevím co dělám špatně), ale při jízdě jízdě z 10c man. do DKV2, je potřeba pro odjezdové návěstidlo na 6. koleji použít Ctrl+Tab, což mi hlava nebere, jelikož by to měla být(nejsem si tím jistý, ohledně RW jsem stále v plenkách) žádost o změnu návěstního znaku směrem dozadu od loko. :)
Tab a Ctrl+Tab platí vždy vůči výchozí orientaci mašiny. Pokud tedy přejdeš mezi stanovišti, tak před sebou žádáš o povolení přes Ctrl+Tab a za sebou přes Tab. ;)

LupinusCor
Příspěvky: 8
Registrován: úte 11. črc 2017 11:19:30

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od LupinusCor » pát 18. led 2019 18:28:45

Díky, dává to smysl :)

It_s_Real
Příspěvky: 124
Registrován: ned 27. bře 2016 18:27:19
Kontaktovat uživatele:

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od It_s_Real » pon 21. led 2019 15:06:16

Arrows at station Choceň nast.1 1 -> Zamrsk not work. Traffic is difficult to manage on a working track ... :roll:

Míla
Příspěvky: 419
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » pon 21. led 2019 18:38:42

I do not understand this sentence, I do not know what you are asking, is your query into this thread?
Míla

Uživatelský avatar
Michal
Administrátor
Příspěvky: 434
Registrován: pát 06. čer 2008 8:44:42
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Michal » pon 21. led 2019 19:15:26

Asi chce natrasovat nějaký AI vlak od prvního nástupiště směr Zámrsk. Nebyl v Chocni problém s rozpojenou kolejí?

Vacmise
Příspěvky: 4
Registrován: čtv 13. pro 2018 16:53:30

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Vacmise » stř 06. úno 2019 19:12:39

Ahoj všichni, stáhnul jsem si tuto trať všechno mám ale jenom nemám terén (je všude bílo) ale koleje vegetaci apod mám..

KaMat
Příspěvky: 1255
Registrován: stř 23. pro 2009 22:04:51

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od KaMat » stř 06. úno 2019 21:38:09

Vacmise píše:
stř 06. úno 2019 19:12:39
Ahoj všichni, stáhnul jsem si tuto trať všechno mám ale jenom nemám terén (je všude bílo) ale koleje vegetaci apod mám..
Už je to tu několikrát napsáno. Pročti si vlákno.

Honnzok
Příspěvky: 18
Registrován: stř 07. čer 2017 21:54:57

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Honnzok » ned 10. úno 2019 0:58:17

Zdravím,

po delší době bych měl prosbičku o tři modely, které jaksi nemám.

Jeden most, kilometr cca 4.1 mezi Újezdem a Chocní a kus sloupu, chybí mi na více místech tady například vjezd do Chocně od Týniště



a pak jsem stále nevyzkoumal odkud, že je budova v Novém Městě n. Met., Vláru 341 mám....

Děkuji moc
Přílohy
20190210004808_1.jpg
sloup
20190210004648_1.jpg
20190210004648_1.jpg
most

JardaS
Příspěvky: 20
Registrován: pon 24. dub 2017 9:50:11

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od JardaS » ned 10. úno 2019 7:37:01

Ahoj.
Stožár je z nabídky SZDC.
SZDC_TV_br_st_03

Míla
Příspěvky: 419
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » ned 10. úno 2019 10:25:57

Vše máš ve složkách, viz opbrázky
staniční budova.jpg
mostek.jpg

Honnzok
Příspěvky: 18
Registrován: stř 07. čer 2017 21:54:57

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Honnzok » úte 12. úno 2019 11:12:57

Děkuji moc,

budova Nového Města i stožár se mi povedlo opravit znovu přenastavením grafiky... Nevím čím to je, už jsem to dělal asi po 4 :shock:

Mosty se mi stále nezobrazují, mohl bych poprosit jestli by bylo možné dát mi adresu ve které složce by měli být ?

Odpovědět