Trať Kladské pomezí_( Future)

Připravované nebo vydané tratě do RS
Odpovědět
Knedlik
Příspěvky: 49
Registrován: ned 07. črc 2019 14:43:29

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Knedlik » pon 05. srp 2019 15:39:31

Lol, tak díky kluci! Já jsem totiž zvyklý na to že ty složky co patří do jiných složek jsou ve složkách pojmenovaných assets, atd. :lol:

Míla
Příspěvky: 542
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » pon 05. srp 2019 16:10:21

Heuréka!! 8-)

Rajn
Příspěvky: 2
Registrován: úte 07. srp 2018 21:09:10

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Rajn » stř 14. srp 2019 1:27:35

Bude i trať 238 (nebo alespoň kousek), když už jsou ty Rosice tak hezky postavený...? :mrgreen: :D

Míla
Příspěvky: 542
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » stř 14. srp 2019 8:05:09

Výborná práce Jardy Smékala-elektrifikace stanice.
20190813172935_1.jpg
20190813172858_1.jpg
20190813172826_1.jpg
20190813172811_1.jpg
20190813172751_1.jpg
20190813172738_1.jpg
20190813172709_1.jpg
Přílohy
20190813173011_1.jpg

1983toman
Příspěvky: 8
Registrován: čtv 24. srp 2017 16:27:39

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od 1983toman » stř 14. srp 2019 20:20:37

na 4 obrázku je chybně křížení kolejí, detail. Jinak je to pecka.

JardaS
Příspěvky: 23
Registrován: pon 24. dub 2017 9:50:11

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od JardaS » stř 14. srp 2019 21:06:08

Nevím, ale které myslíte, křížení je tam trochu mnoho.

1983toman
Příspěvky: 8
Registrován: čtv 24. srp 2017 16:27:39

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od 1983toman » ned 18. srp 2019 13:15:21

JardaS píše:
stř 14. srp 2019 21:06:08
Nevím, ale které myslíte, křížení je tam trochu mnoho.
Když pojedu po té pravé kolejnici co vede od pravého spodního okraje nahoru doleva, tak jak se kříží koleje na vrchní části. Nevím jak to napsat, prostě na tom vrchním křížení na pravé kolejnici :)

JardaS
Příspěvky: 23
Registrován: pon 24. dub 2017 9:50:11

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od JardaS » čtv 22. srp 2019 20:04:12

Až bude aktualizace venku, tak uvidíte, jak to tam vypadá. Ano,nejsou tam přeponky, které drží trolejový drát.

Mario559
Příspěvky: 2
Registrován: čtv 22. srp 2019 20:23:36

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Mario559 » čtv 22. srp 2019 20:31:57

Dobrý deň,v tejto trati sa mi nezobrazuju návestidlá a nastupište.Prosím Vás neviete kde by som ich zohnal ?

Subterra
Příspěvky: 249
Registrován: pon 08. led 2018 22:44:12

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Subterra » čtv 22. srp 2019 20:59:20

Mario559 píše:
čtv 22. srp 2019 20:31:57
Dobrý deň,v tejto trati sa mi nezobrazuju návestidlá a nastupište.Prosím Vás neviete kde by som ich zohnal ?
Po 15231884613246x, najdeš to v readme... :roll:

Uživatelský avatar
Michal
Administrátor
Příspěvky: 513
Registrován: pát 06. čer 2008 8:44:42
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Michal » čtv 22. srp 2019 21:28:29

Nemyslel 1983toman tohle?
Obrázek

KaMat
Příspěvky: 1311
Registrován: stř 23. pro 2009 22:04:51

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od KaMat » čtv 22. srp 2019 22:23:49

Michal píše:
čtv 22. srp 2019 21:28:29
Nemyslel 1983toman tohle?
Obrázek
Řekl bych, že zrovna toto opravit nepůjde.

Uživatelský avatar
sasule
Příspěvky: 364
Registrován: pon 16. zář 2013 10:07:54
Kontaktovat uživatele:

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od sasule » čtv 22. srp 2019 22:25:58

Ctrl+dvojklik na části výhybky + půlhodiny laborování nepomůže ;) ?

Subterra
Příspěvky: 249
Registrován: pon 08. led 2018 22:44:12

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Subterra » čtv 22. srp 2019 22:50:59

sasule píše:
čtv 22. srp 2019 22:25:58
Ctrl+dvojklik na části výhybky + půlhodiny laborování nepomůže ;) ?
Teď jsem to zkoušel a když jsem odškrtnul políčko, kterým zmizí tady to překrytí, tak mi zmizel i kus koleje v té výhybce nalevo.

Uživatelský avatar
sasule
Příspěvky: 364
Registrován: pon 16. zář 2013 10:07:54
Kontaktovat uživatele:

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od sasule » čtv 22. srp 2019 22:54:22

To je normální.
Nad těmi checkboxy jsou ještě chlívky pro zadání délky částí koleje. Normálně je tam "N/A", ale zkus přepsat na 0 (kolejnice zmizí) nebo napsat číslo a kolejnice se bude natahovat.

Mario559
Příspěvky: 2
Registrován: čtv 22. srp 2019 20:23:36

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Mario559 » pát 23. srp 2019 11:29:34

Subterra píše:
čtv 22. srp 2019 20:59:20
Mario559 píše:
čtv 22. srp 2019 20:31:57
Dobrý deň,v tejto trati sa mi nezobrazuju návestidlá a nastupište.Prosím Vás neviete kde by som ich zohnal ?
Po 15231884613246x, najdeš to v readme... :roll:
Všetko čo bolo v readme som nainštaloval...

Subterra
Příspěvky: 249
Registrován: pon 08. led 2018 22:44:12

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Subterra » pát 23. srp 2019 13:25:30

Mario559 píše:
pát 23. srp 2019 11:29:34
Subterra píše:
čtv 22. srp 2019 20:59:20
Mario559 píše:
čtv 22. srp 2019 20:31:57
Dobrý deň,v tejto trati sa mi nezobrazuju návestidlá a nastupište.Prosím Vás neviete kde by som ich zohnal ?
Po 15231884613246x, najdeš to v readme... :roll:
Všetko čo bolo v readme som nainštaloval...
Ne nenainstaloval, protože kdyby jsi si nainstaloval všechno a pořádně, tak ti nebude nic chybět. Řešil jsem už dostkrát chybějící věci na KP a pokaždý byl výsledek chyba mezi klávesnicí a židlí.

KaMat
Příspěvky: 1311
Registrován: stř 23. pro 2009 22:04:51

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od KaMat » pát 23. srp 2019 14:00:36

sasule píše:
čtv 22. srp 2019 22:25:58
Ctrl+dvojklik na části výhybky + půlhodiny laborování nepomůže ;) ?
Opakoval bych se :D Problém bude ten angličan. (má víc částí, než jde ve skutečnosti editovat)

1983toman
Příspěvky: 8
Registrován: čtv 24. srp 2017 16:27:39

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od 1983toman » pát 23. srp 2019 15:02:47

KaMat píše:
pát 23. srp 2019 14:00:36
sasule píše:
čtv 22. srp 2019 22:25:58
Ctrl+dvojklik na části výhybky + půlhodiny laborování nepomůže ;) ?
Opakoval bych se :D Problém bude ten angličan. (má víc částí, než jde ve skutečnosti editovat)
Jo to je ten problém :D

fildaaa
Příspěvky: 33
Registrován: sob 29. zář 2018 9:03:16

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od fildaaa » sob 07. zář 2019 19:59:53

Zdravím, chtěl jsem se zeptat, nebo poprosit, jestli bude v nové verzi KP vydán QD? Předem děkuji za odpověď:-)

Odpovědět