Trať Kladské pomezí

Připravované nebo vydané tratě do RS
Odpovědět
krovakos
Příspěvky: 29
Registrován: pon 04. úno 2013 22:35:35

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od krovakos » stř 09. říj 2019 20:34:27

Děkuji za odpověď a za to "rychlíkové" čtení readme se omlouvám ;)

Blade77
Příspěvky: 102
Registrován: ned 28. srp 2011 1:10:12
Bydliště: Praha, vozovna Motol, tramvaj... ;-)

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Blade77 » pát 11. říj 2019 11:45:20

Zdravím všechny,

S laskavým povolením, autora tratě, Vám mohu poskytnout 3D kolejivo, s již připravenými databázovými soubory "Tracks.bin", pro trať
Kladské Pomezí. ;)
Prosím, přečtěte si Readme, jsou tam důležité informace, ohledně instalace. ;)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hello all,

With the permission, of the route author, I can provide you, the 3D tracks, with already prepared database files "Tracks.bin", for the route
Kladské Pomezí.
Please read the Readme, there are important information, about the installation.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Link ke stažení/link for download: https://mega.nz/#!98lEwahb!VOIpihaT1RbB ... ohdDx0I1iI

Jirka/George
Jirka/VonShark

CRR144
Příspěvky: 306
Registrován: pon 24. dub 2017 19:26:39
Kontaktovat uživatele:

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od CRR144 » pát 11. říj 2019 23:15:32

Chlapi voľačo som pokazil, ale neviem prísť na to čo....

Obrázek

Postupoval som podľa readme. ( je tam toho požehnane.) Stiahol som aj Vlastíkov balík....Aj to 3d kolajivo....Ale práve namiestach kde nie je mi chýbajú koľaje.

Čo som pokazil?

KaMat
Příspěvky: 1298
Registrován: stř 23. pro 2009 22:04:51

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od KaMat » sob 12. říj 2019 6:10:41

CRR144 píše:
pát 11. říj 2019 23:12:42
To nie je možné. Ak sa ti to nainštalovalo, a ak si v editore zafajkol to čo si mal, neexistuje aby sa nezobrazili....

Míla
Příspěvky: 515
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » sob 12. říj 2019 6:43:33

Projel jsem trať ,koleje jsou všude, místy, hlavně u přejezdů je zvýšený terén protože mají níže štěrkové lože, následkem 3D pražců ( pozn.
George VonShark)a nutno podotknout, že trať vypadá díky této změně přinejmenším zajímavě. Je to po klopených obloucích další vylepšení tratě za což tvůrci 3D kolejí, Jirkovi, děkuji.
Naposledy upravil(a) Míla dne sob 12. říj 2019 7:46:26, celkem upraveno 3 x.

Míla
Příspěvky: 515
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » sob 12. říj 2019 6:45:22

Martin, tvůrce scénářů opravil jeden z nich, takže znovu stahujte celý balík. Aktualizovaný link zde:
https://uloz.to/file/0oPpgJvdiolz/scenare-kvp8-v5-rar

CRR144
Příspěvky: 306
Registrován: pon 24. dub 2017 19:26:39
Kontaktovat uživatele:

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od CRR144 » sob 12. říj 2019 9:07:29

KaMat píše:
sob 12. říj 2019 6:10:41
CRR144 píše:
pát 11. říj 2019 23:12:42
To nie je možné. Ak sa ti to nainštalovalo, a ak si v editore zafajkol to čo si mal, neexistuje aby sa nezobrazili....
Llenže ja netvrdím ako on že všetko urobil dobre. Ja sa práve pýtam na čo som zabudol, nech nemusím tú haldu súborov sťahovať zase všetko....A ver tomu že túto odpoveď som čakal. Tak nič trať ide do kuky. Nebudem zase sťahovať niekoľko giga ... :mrgreen:

p.s: okrem toho koľaje a vozidlo je rozdiel. Stiahnem vozidlo nainštalujem a je tam. Trať aj keď nainštalujem dobre môže mi chýbať niečo čo iný čo pravidelne sledujú scénu majú. Teraz to môže byť kludne už neverejné. Tak som zvedaví kde sa k tomu dopátram. Ale tak už je to jedno. Ide do kuky. Takýto addon nemá význam.

3d koľaje sa mi zobrazujú, takže je evidentne problém v nejakom základnom koľajive čo nevlastním.

Míla
Příspěvky: 515
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » sob 12. říj 2019 10:52:54

CRR144 píše:
sob 12. říj 2019 9:07:29
KaMat píše:
sob 12. říj 2019 6:10:41
CRR144 píše:
pát 11. říj 2019 23:12:42
To nie je možné. Ak sa ti to nainštalovalo, a ak si v editore zafajkol to čo si mal, neexistuje aby sa nezobrazili....
Llenže ja netvrdím ako on že všetko urobil dobre. Ja sa práve pýtam na čo som zabudol, nech nemusím tú haldu súborov sťahovať zase všetko....A ver tomu že túto odpoveď som čakal. Tak nič trať ide do kuky. Nebudem zase sťahovať niekoľko giga ... :mrgreen:

p.s: okrem toho koľaje a vozidlo je rozdiel. Stiahnem vozidlo nainštalujem a je tam. Trať aj keď nainštalujem dobre môže mi chýbať niečo čo iný čo pravidelne sledujú scénu majú. Teraz to môže byť kludne už neverejné. Tak som zvedaví kde sa k tomu dopátram. Ale tak už je to jedno. Ide do kuky. Takýto addon nemá význam.

3d koľaje sa mi zobrazujú, takže je evidentne problém v nejakom základnom koľajive čo nevlastním.
Do kuky nic nedávej!! Domnívám se, že nemáš poslední aktualizaci mé tratě v8, která je z 28.9.2019. A žádná halda souborů. Podívej se na to. Pokud ji máš, tak podle Čti mě nakopíruješ jeden soubor, Track bin, když před tím původní přepíšeš, jak píše Jirka, např. na Track bin old. Každý track bin je pouze ke trati a k aktualizaci, ke které patří. Stačí posunout pár kolejí a už to nepůjde.Takže neházej flintu do žita a mrkni nato, zda máš moji poslední aktualizaci. A při stahování tratě máš i celý můj asset, kde jsou oba druhy kolejí, moje a od Sada.Nic víc!!

CRR144
Příspěvky: 306
Registrován: pon 24. dub 2017 19:26:39
Kontaktovat uživatele:

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od CRR144 » sob 12. říj 2019 11:29:42

Stiahol som si poslednú verziu. Aktuálnu. Doteraz som tvoju trať nevlastnil. Takže jeto prvá inštalácia. SAD toho mám. (altenburg-vildau či jak sa to volá) Asset si mal pribalený k trati, ktorí som samozrejme prekopíroval a stiahol som všetko čo mi chýbalo, zábradlie čo si tam mal , Vlastíkov celí balík . Spustil trať a všetko podľa postupu zafajkol. Stiahol som si Jirkov balík 3d koľají. Pôvodný Track.bin som premenoval na track.old a vložil som ten od Jirka zo standard, keďže moj pc by asi nezvládol ten lepší. Takže výsledok je že 3d koľaje tam mám ale tie ostatné nie. Niečo v základe nemám to čo ostatný máte zrejme.

Blade77
Příspěvky: 102
Registrován: ned 28. srp 2011 1:10:12
Bydliště: Praha, vozovna Motol, tramvaj... ;-)

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Blade77 » sob 12. říj 2019 14:17:12

Hele, v databázi kolejí, jsem objevil ještě zbytky kolejiva od Romana - to asi mít budeš, dále jsou tam i nějaké koleje od Saši a poslední jsou koleje od SADa. Míla má pak kolejivo oddělené, ve své složce CS_Addon\Milva. Určitě to bude nějaká blbina, na to přijdeme. ;)
Jirka/VonShark

krovakos
Příspěvky: 29
Registrován: pon 04. úno 2013 22:35:35

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od krovakos » sob 12. říj 2019 14:20:00

No vida!!! :-) A použitím těchto 3D kolejí mi naskočily i ty chybějící koleje v České Třebové, zřejmě jsem měl poškozený track.bin. Všechno jede krásně i na high. FPS kleslo asi jen o 2 snímky ve velkých stanicích. Děkuji

Tezemis
Příspěvky: 71
Registrován: pon 31. črc 2017 14:37:43

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Tezemis » sob 12. říj 2019 15:38:47

Ahoj, prosím mohl by jste někdo poslat screen, jak u vás ty 3D koleje vypadají z pohledu kabiny? Já nevím jestli je to nějakým nastavením mé grafiky, ale ty pražce mi celkem tak jakoby problikávají a bolí to do očí při jízdě + to dělá nereálnej pohled na ty koleje. Dík :)

It_s_Real
Příspěvky: 168
Registrován: ned 27. bře 2016 18:27:19
Kontaktovat uživatele:

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od It_s_Real » sob 12. říj 2019 16:11:08

The section Letohrad - Lichkov looks very good! Congratulations to the track 3D!
:)
This is how they should look track 3D high?
Obrázektrack_3D by Dilyan Kirilov, on Flickr

Blade77
Příspěvky: 102
Registrován: ned 28. srp 2011 1:10:12
Bydliště: Praha, vozovna Motol, tramvaj... ;-)

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Blade77 » sob 12. říj 2019 16:41:14

krovakos píše:
sob 12. říj 2019 14:20:00
No vida!!! :-) A použitím těchto 3D kolejí mi naskočily i ty chybějící koleje v České Třebové, zřejmě jsem měl poškozený track.bin. Všechno jede krásně i na high. FPS kleslo asi jen o 2 snímky ve velkých stanicích. Děkuji
To ti, pravděpodobně, nějaké koleje chyběly, možná z těch zbytků, co tam byly od Romana nebo Saši. I ty jsem měnil, ale na ty jsem přišel až dodatečně, měl jsem za to, že budu měnit jen koleje, co má u sebe Míla, ale spustím hru a právě hned za Třebovou stále původní 2D kolej, tudíž jsem začal pátrat a objevil jsem tam ještě koleje od Romana a Saši. Koleje od SADa jsem, zatím, neměnil, je jich tam mizivé množství. ;)
Jirka/VonShark

CRR144
Příspěvky: 306
Registrován: pon 24. dub 2017 19:26:39
Kontaktovat uživatele:

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od CRR144 » sob 12. říj 2019 17:25:47

Blade77 píše:
sob 12. říj 2019 14:17:12
Hele, v databázi kolejí, jsem objevil ještě zbytky kolejiva od Romana - to asi mít budeš, dále jsou tam i nějaké koleje od Saši a poslední jsou koleje od SADa. Míla má pak kolejivo oddělené, ve své složce CS_Addon\Milva. Určitě to bude nějaká blbina, na to přijdeme. ;)
SAD = Altenburg-Wildau - Mám
Roman = Testovacia trat - mám
Saša = Vlára - tiež mám....

Skôr by som mal vyskúšať ak máte niekde assets od Mílu či mi práve od neho niečo nechýba.

Blade77
Příspěvky: 102
Registrován: ned 28. srp 2011 1:10:12
Bydliště: Praha, vozovna Motol, tramvaj... ;-)

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Blade77 » sob 12. říj 2019 19:42:45

CRR144: Hoď sem výpis z logmate, třeba se tam dovíme, co tam zlobí. ;)
Jirka/VonShark

Subterra
Příspěvky: 220
Registrován: pon 08. led 2018 22:44:12

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Subterra » sob 12. říj 2019 19:54:23

Tyhle koleje jsou SAD_DE_local 2_normal 2. Jestli mě paměť neklame, tak jsem kdysi dávno s Mílou řešil, že z tratě Altenburg - Wildau byla odstraněna jedna SADova složka a je možné, že právě ona obsahovala dané koleje. Kolej je obsažena ve složce : Assets/SAD/Network/SAD_tracks/SAD_Track_DE_local_set2_2. Podívej se jestli jí tam máš, případně můžu zkusit zabalit ti svojí složku SAD a někam jí hodit na net.

CRR144
Příspěvky: 306
Registrován: pon 24. dub 2017 19:26:39
Kontaktovat uživatele:

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od CRR144 » sob 12. říj 2019 20:56:34

Pozriem sa počkaj.

p.s.: nie nemám. Vôbec nemám SAD_tracks....

Blade77
Příspěvky: 102
Registrován: ned 28. srp 2011 1:10:12
Bydliště: Praha, vozovna Motol, tramvaj... ;-)

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Blade77 » sob 12. říj 2019 21:24:32

CRR144: Tumáš, SAD koleje, rozbal do \RailWorks\, nech přepsat, kdyby tam něco bylo. ;)

https://www.uschovna.cz/zasilka/RGP63MSHMNZRAJB2-5YF/
Jirka/VonShark

CRR144
Příspěvky: 306
Registrován: pon 24. dub 2017 19:26:39
Kontaktovat uživatele:

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od CRR144 » sob 12. říj 2019 21:34:17

Ďakujem, vyriešil som to opätovným stiahnutím trate. Nainštaloval som ju ešte raz a dal som prepísať všetko čo mi vybleklo že už to mám....A teraz je to už v poriadku....Kto by si bol myslel, že to bude toto, aj keď je pravda že som mal ešte asi tú jeho prvú verziu trate....Ešte keď tu bol Ivan.ps.

p.s: Subterra díky za presné nasmerovanie. Bola to trafa do čierneho.

Odpovědět