Trať Kladské pomezí

Připravované nebo vydané tratě do RS
Odpovědět
Blade77
Příspěvky: 102
Registrován: ned 28. srp 2011 1:10:12
Bydliště: Praha, vozovna Motol, tramvaj... ;-)

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Blade77 » sob 12. říj 2019 22:16:25

Mno a je to. já věděl, že to bude blbina... ;) Tak hlavně, že už to šlape, jak má. ;)
Jirka/VonShark

Subterra
Příspěvky: 220
Registrován: pon 08. led 2018 22:44:12

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Subterra » pon 14. říj 2019 19:47:51

QD pro Kladské pomezí v8 : https://uloz.to/file/6R1LyKcwuVRY/qd-pro-kpv8-rar

QD je pro kompletně celé KP, není zpracován pouze úsek do Broumova a do Žacléře. Na výběr je více jak 130 výchozích bodů, které mají poté různý počet možností koncových bodů a to v závislosti výchozího bodu na úseku tratě. Zpracovaný jsou jak cesty pro osobáky, tak i pro náklady. Náklady se liší hlavně v tom, že mají jiný výchozí a koncový bod. Doufám, že si tam každý najde ten svůj kousek cesty, co si bude chtít zrovna zajet. Jen upozorním, že průjezd skrze ČT bude náročnější na PC. QD neobsahuje provoz, jelikož na KP je z nějakého důvodu nefunkční AI spawn point a nelze tedy přidat univerzální provoz. V QD jsou využity jen CZ/SK vozidla + vozy od RSItalia http://www.amicitreni.org/download/inde ... 32f5f650bb a to hlavně kontejnery,kotlové vozy, autovozy Laaers a Kgps vozy. Pokud vám bude něco chybět a nebude se vám to chtít dohledávat, tak není problém použít F2+cancel, budete mít poté pouze někde o vozy méně, ale na funkčnost scénáře (QD) to mít vliv nebude. To je snad vše, tak doufám, že budete s QD spokojeni. :)

CRR144
Příspěvky: 306
Registrován: pon 24. dub 2017 19:26:39
Kontaktovat uživatele:

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od CRR144 » pon 14. říj 2019 23:14:19

Posťahované, funguje. Ďakujem.

CRR144
Příspěvky: 306
Registrován: pon 24. dub 2017 19:26:39
Kontaktovat uživatele:

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od CRR144 » stř 16. říj 2019 23:20:46

Pri prechádzní QD sa stretávam na trati s chýbajúcimi objektami. Takže stále to nemám komplet....Nejaké peróny a mosty a podobné objekty stále chýbajú.

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Subterra
Příspěvky: 220
Registrován: pon 08. led 2018 22:44:12

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Subterra » čtv 17. říj 2019 20:31:23

Tak jsem to dal dohromady:

V Pardubicích jsou použity nástupiště od doctorgep a to konkrétně 01i a 05b 2.5 . Mezi některými 01i je použit takový mezikus z tratě 221 a to 221_CestaStaniceLoft01. Pak ti tam chybí střechy u nástupišť a to: (341_)SZDC_NastStrechaN5m_01_loft a (341_)SZDC_NastStrechaN9m_02_loft . Obě tyto verze mám u sebe ve složkách od Saši a od Romana, ale od koho je zrovna v té trati netuším. V Rosicích ti chybí budovat od Mikitrainz https://mikitrainz-cz-sk.webnode.cz/download/ konkrétně Týn nad Vltavou. Čeperka + Opatovice mají nástupiště 341_SZDC_NastPanelZast_03 které jsem našel u sebe jen u Saši, tzn. je z Vlárské dráhy, respektive jednoho z balíků potřebných k trati. V Semtíně je použito (341_)SZDC_NastPanelZast_02 a to je opět jak u Saši, tak u Romana. Na tom čtvrtém screenu (z okna lokomotivy) bohužel netuším, na co poukazuješ, ačkoliv vím, kde to je.

Uživatelský avatar
sasule
Příspěvky: 359
Registrován: pon 16. zář 2013 10:07:54
Kontaktovat uživatele:

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od sasule » čtv 17. říj 2019 20:49:32

Na čtvrtém screenu bych to viděl na chybějící vodu, jestli ona nebude z Muchich-Augsburg nebo jiného placeného addonu. Milan na těch "placených řekách" co si pamatuji, trval.

CRR144
Příspěvky: 306
Registrován: pon 24. dub 2017 19:26:39
Kontaktovat uživatele:

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od CRR144 » čtv 17. říj 2019 21:56:16

Munich - Ausburg mám. Takže to by nemal biť problém.

Ten štvrtý screen s okna je chýbajúci most...Takže teraz ako to mám riešiť? Od Romana mám všetko. Celí ten jeho balík čo sem povesil som stiahol a nainštaloval.

Vláru mám nainštalovanú tiež. A tie perony od toho grepfruitu sú ako som si vygooglil v troch tratiach. Altenburg-wildau, Hagen -Siegen a Rodachtalbahn.
Jedine tú tretiu Rodachtalbahn nemám. Tak to ešte skúsim stiahnuť.

Subterra
Příspěvky: 220
Registrován: pon 08. led 2018 22:44:12

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Subterra » čtv 17. říj 2019 22:12:10

Bez názvu.jpg
no měl bys tam vidět cca tohle.

CRR144
Příspěvky: 306
Registrován: pon 24. dub 2017 19:26:39
Kontaktovat uživatele:

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od CRR144 » čtv 17. říj 2019 22:16:48

Tie betonové piliere na brehoch to mám, ale samotný most nie. Je tam len cesta.

Tu ukážka tratí :

Obrázek

Obrázek


A tu je logmate.....

https://uloz.to/file/3392boZp0L6u/ts-20 ... -21-24-log
Naposledy upravil(a) CRR144 dne čtv 17. říj 2019 22:45:03, celkem upraveno 1 x.

Honnzok
Příspěvky: 31
Registrován: stř 07. čer 2017 21:54:57

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Honnzok » čtv 17. říj 2019 22:37:42

Ahojky,

nejspíše se mi povedlo něco přehlédnout, přeskočit... Poradil by mi prosím někdo? Chybí mi v Lichkově u 1 a 3 koleje odjezdové návěstidlo -) Polsko/D- Lipka a obdobně mě někam zmizly návěstidla v Těchoníně odjezdové ve směru na Lichkov. Mám misto nich flaštičky.

Při prvním spuštění jsem zapomněl aktualizovat balík od Saši z Vláry, tak jsem odinstaloval a nainstaloval od jeho objektů nejnovější - v domnění, že se objeví návěstidla a výsledek naopak zmizel mi peron ještě v Jablonném nad Orlicí, kde jsem ho před tím měl....

Plenca
Příspěvky: 4
Registrován: ned 23. pro 2018 10:51:06

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Plenca » čtv 17. říj 2019 23:58:17

Ahojky,

nejspíše se mi povedlo něco přehlédnout, přeskočit... Poradil by mi prosím někdo? Chybí mi v Lichkově u 1 a 3 koleje odjezdové návěstidlo -) Polsko/D- Lipka a obdobně mě někam zmizly návěstidla v Těchoníně odjezdové ve směru na Lichkov. Mám misto nich flaštičky.

Při prvním spuštění jsem zapomněl aktualizovat balík od Saši z Vláry, tak jsem odinstaloval a nainstaloval od jeho objektů nejnovější - v domnění, že se objeví návěstidla a výsledek naopak zmizel mi peron ještě v Jablonném nad Orlicí, kde jsem ho před tím měl....
Ahoj,
možná ti pomohu možná ne. :) Můj Railworks byl po přeinstalaci děsně náladový. Od Saši mi toho v mapě chyběly úplné fůry, přestože jsem instaloval úplně nové balíky. No napadlo mě vybalit ty balíky ap. (Saša má některé své objekty zabalené v souborech např. Infrastruktura.ap). Mě se nezobrazovaly ani věci z placených adonnů přímo od dovetail. Po té, co jsem opravdu všechny potřebné balíky rozbalil (7z,winrar), tak se mi ve hře objevila návěstidla, objekty atd. Ta hra je napsaná (programátorsky) opravdu "na vysoké úrovni", mám-li to říci slušně.

K těm, co vám něco chybí, mám další poznatek. V nastavení grafiky jsem po čisté instalaci měl Object density na méně než max. No samozřejmě, že se mi nevykreslila celá budova nádraží a křoví vedle něj. Člověk by předpokládal, že když má to táhlo v 4/5, že se nevykreslí nějaké kvítí vedle koleje. Jenže nene, ono vám to namátkově schová domy, mosty ... hory. :D

No a pokud nevíte co vám vlastně chybí je opravdu nejlepším řešením se seznámit s RWtolls. Oskenujete trať a hned máte bolavou hlavu z toho nekonečného listu chybějících objektů. :D

Snad to někomu pomůže

KaMat
Příspěvky: 1298
Registrován: stř 23. pro 2009 22:04:51

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od KaMat » pát 18. říj 2019 9:01:23

Scenery density má pod palcem stavitel tratí. Ten určí, jakou má mít objekt pro toto nastavení prioritu. Pokud jde ale o most, tak je to pravděpodobně loft a na ně se to nevztahuje.

Míla
Příspěvky: 513
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » pát 18. říj 2019 10:04:52

Dívám se co ti chybí, nemáš trať Hagen - Siegen odsud.
http://rail-sim.de/forum/wsif/index.php ... recke-2800

Zde jsou objekty Doktorgep, píši o tom ale v Čti mě při poslední aktualizaci! Např. nástupiště v Pardubicích ( jsou též v Staré Pace) a hlavně ten most v Pardubicích Rosicích, ten je také od něho. Placená trať je jen Mnichov Ausburg a Mnichov Garnish, tyto tratě máš. Stáhni Hagen-Siegen a budeš mít vše. Ostatní např. střecha nástupiště je od Saši, je třeba si stahovat poslední aktualizace , v balíku je vše, co je v trati.
Míla
Naposledy upravil(a) Míla dne pát 18. říj 2019 10:10:14, celkem upraveno 3 x.

Míla
Příspěvky: 513
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Míla » pát 18. říj 2019 10:07:34

Honnzok píše:
čtv 17. říj 2019 22:37:42
Ahojky,

nejspíše se mi povedlo něco přehlédnout, přeskočit... Poradil by mi prosím někdo? Chybí mi v Lichkově u 1 a 3 koleje odjezdové návěstidlo -) Polsko/D- Lipka a obdobně mě někam zmizly návěstidla v Těchoníně odjezdové ve směru na Lichkov. Mám misto nich flaštičky.

Při prvním spuštění jsem zapomněl aktualizovat balík od Saši z Vláry, tak jsem odinstaloval a nainstaloval od jeho objektů nejnovější - v domnění, že se objeví návěstidla a výsledek naopak zmizel mi peron ještě v Jablonném nad Orlicí, kde jsem ho před tím měl....
Zkus přeinstalovat trať.

Honnzok
Příspěvky: 31
Registrován: stř 07. čer 2017 21:54:57

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od Honnzok » pát 18. říj 2019 14:19:21

Mila: Uz jsem jednou udělal, ale zkusím znovu.... Souvisí peron v Jablonnem se Sasou? Kdepak by mela byt schovana ona navestidla?

CRR144
Příspěvky: 306
Registrován: pon 24. dub 2017 19:26:39
Kontaktovat uživatele:

Re: Trať Kladské pomezí

Příspěvek od CRR144 » pát 18. říj 2019 14:56:24

Tak ja už to mám konečne komplet.....Ten Hradec Králové je famózny....

Odpovědět