Trať Kladské pomezí_( Future)

Připravované nebo vydané tratě do RS
Odpovědět
juancarlosmarin1
Příspěvky: 15
Registrován: sob 23. bře 2019 21:23:39

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od juancarlosmarin1 » pát 12. čer 2020 13:34:26

these are the objects that I lack, but I know that I have them installed well or bad but I have them, one thing send me what objects of traffic i lack with the correct installation. Thanks a lot.
Přílohy
objetos.rar
(1.52 KiB) Staženo 79 x

juancarlosmarin1
Příspěvky: 15
Registrován: sob 23. bře 2019 21:23:39

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od juancarlosmarin1 » pát 12. čer 2020 20:13:22

In this photo you will see that I lack traffic lights and in the green circle if the semaphores are there,



https://mega.nz/file/jt53wCKZ#V0xJlQ8XV ... w-pjLFNOCM

Petr C.
Příspěvky: 12
Registrován: pon 25. bře 2019 19:35:15

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od Petr C. » pon 15. čer 2020 9:10:12

Dobrý den,
nějak se mi v některých stanicích přestaly zobrazovat nástupiště. Nevím jestli se to začalo dít od aktualizace, ale je to nedlouho... Děje se to jak ve stanicích s europerony (Lichkov, Jablonné), tak i v normálních zastávkách(Rychnovek). Modely peronů mám, protože to dříve fungovalo.
Zasílám i detail nastavení
Předem děkuji za odpověď
Petr
20200614194525_1.jpg
20200614194521_1.jpg
20200614194512_1.jpg
20200614194435_1.jpg

Míla
Příspěvky: 617
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od Míla » pon 15. čer 2020 15:33:43

juancarlosmarin1 píše:
pát 12. čer 2020 20:13:22
In this photo you will see that I lack traffic lights and in the green circle if the semaphores are there,



https://mega.nz/file/jt53wCKZ#V0xJlQ8XV ... w-pjLFNOCM
Here you are missing lights with more lines from here after logging in. Do you have it?? https://www.sasuletrainz.cz/download/

Balík součástí (nejen) pro Vlárskou dráhu
Balík součástí pro Vlárskou dráhu, které vytvořil Roman a povolil použití.

Poslední aktualizace: 25.05.2020

Míla
Příspěvky: 617
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od Míla » pon 15. čer 2020 15:35:12

Petr C. píše:
pon 15. čer 2020 9:10:12
Dobrý den,
nějak se mi v některých stanicích přestaly zobrazovat nástupiště. Nevím jestli se to začalo dít od aktualizace, ale je to nedlouho... Děje se to jak ve stanicích s europerony (Lichkov, Jablonné), tak i v normálních zastávkách(Rychnovek). Modely peronů mám, protože to dříve fungovalo.
Zasílám i detail nastavení
Předem děkuji za odpověď
Petr
20200614194525_1.jpg
20200614194521_1.jpg
20200614194512_1.jpg
20200614194435_1.jpg
Ahoj, zkoušel jsi přeinstalovat trať? Protože jinak absolutně nevím, proč ti mizí nástupiště. když, jak píšeš, je máš. Nebo je to v nastavení? To ti může poradit ten, kdo tomu více rozumí. Tohle není moje parketa.

Dan Strnad
Příspěvky: 11
Registrován: úte 27. zář 2016 15:43:39
Bydliště: Okres Praha-východ

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od Dan Strnad » pon 15. čer 2020 15:41:47

Mizející nástupiště, ba dokonce i mizející koleje na KP mám taky. Jednou tam jsou, jednou ne.
Naposledy se mi to stalo ve Staré Pace u nástupišť směrem na Jaroměř. Vždy mi pomůže uložit rozehraný scénář a restartovat hru jako správce. Toto se mi děje jen v 64bit verzi RW a jen na jednom PC. Na notebooku, kde pouštím jen 32bit verzi se to neděje. Přičemž instalace (resp. složky s tratěmi a objekty) jsou stejné.

juancarlosmarin1
Příspěvky: 15
Registrován: sob 23. bře 2019 21:23:39

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od juancarlosmarin1 » pon 15. čer 2020 18:25:10

Míla píše:
pon 15. čer 2020 15:33:43
juancarlosmarin1 píše:
pát 12. čer 2020 20:13:22
In this photo you will see that I lack traffic lights and in the green circle if the semaphores are there,



https://mega.nz/file/jt53wCKZ#V0xJlQ8XV ... w-pjLFNOCM
Here you are missing lights with more lines from here after logging in. Do you have it?? https://www.sasuletrainz.cz/download/

Balík součástí (nejen) pro Vlárskou dráhu
Balík součástí pro Vlárskou dráhu, které vytvořil Roman a povolil použití.

Poslední aktualizace: 25.05.2020

Good afternoon, I have downloaded it 20 everything on the page and sige without appearing.

Petr C.
Příspěvky: 12
Registrován: pon 25. bře 2019 19:35:15

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od Petr C. » pon 15. čer 2020 19:15:49

Míla píše:
pon 15. čer 2020 15:35:12
Petr C. píše:
pon 15. čer 2020 9:10:12
Dobrý den,
nějak se mi v některých stanicích přestaly zobrazovat nástupiště. Nevím jestli se to začalo dít od aktualizace, ale je to nedlouho... Děje se to jak ve stanicích s europerony (Lichkov, Jablonné), tak i v normálních zastávkách(Rychnovek). Modely peronů mám, protože to dříve fungovalo.
Zasílám i detail nastavení
Předem děkuji za odpověď
Petr
20200614194525_1.jpg
20200614194521_1.jpg
20200614194512_1.jpg
20200614194435_1.jpg
Ahoj, zkoušel jsi přeinstalovat trať? Protože jinak absolutně nevím, proč ti mizí nástupiště. když, jak píšeš, je máš. Nebo je to v nastavení? To ti může poradit ten, kdo tomu více rozumí. Tohle není moje parketa.
Trať jsem zkoušel přeinstalovat. I jsem zkoušel trať vyměnit za starou verzi a nic. Myslíte, že by mohl čistý reinstal hry a steamu mohl pomoci?

AdamD
Příspěvky: 7
Registrován: úte 16. čer 2020 13:30:52

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od AdamD » úte 16. čer 2020 13:44:21

Zdravím, nevíte z jaké tratě jsou nástupiště ve stanicích Přelouč (směr Kolín), Kolín ve směru na Prahu (u 2. a 4. koleje) a ve všech zastávkách a stanicích z Letohradu až do Lichkova?
Díky

Míla
Příspěvky: 617
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od Míla » stř 17. čer 2020 11:34:00

Ahoj,nástupiště ve stanicí Přelouč (směr Kolín) je z mé tratě, je to pevné nástupiště, které pro mne, pro tento účel, vytvořil Dominik( psal jsem o tom při vydání na straně 71) a v něm je položené nástupiště od Saši, trať 341 "S84_Peron_Neviditelny_2m". Totéž nástupiště v Kolíne, zde jsou pevná nástupiště z tratě 230, taktéž od Dominika a v nich položená nástupiště "S84_Peron_Neviditelny_2m".
Nástupiště z Letohradu do Lichkova jsou z tratě 341 Vlárská dráha od Saši.

AdamD
Příspěvky: 7
Registrován: úte 16. čer 2020 13:30:52

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od AdamD » stř 17. čer 2020 11:52:41

Díky, tím že to jsou pevná nástupiště, tak asi chyba bude u mě, protože mám objekty snížené.

Blade77
Příspěvky: 114
Registrován: ned 28. srp 2011 1:10:12
Bydliště: Praha, vozovna Motol, tramvaj... ;-)

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od Blade77 » stř 17. čer 2020 13:54:59

Lidi, vždy po instalaci/aktualizaci čehokoliv, ve hře, čistěte cache. :!: Spusťte hru, vejděte do "Settings", dále do "Tools", klikněte na "Clear Cache" a potvrďte, hru poté restartujte. Nejsem žádný expert, ale myslím si, že většinu problémů, s chybějícími objekty, fyzicky nainstalovanými, vyřeší právě vyčištění cache. ;) Tedy aspoň mně to, ve většině případech, pomohlo a je to 1. věc, kterou dělám, když do hry něco přidám. ;)

EDIT: Druhý problém může spočívat v tom, že máte objekty nainstalované na špatném místě, než kde mají být. ;)
Jirka/VonShark

Míla
Příspěvky: 617
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od Míla » stř 17. čer 2020 15:52:16

AdamD píše:
stř 17. čer 2020 11:52:41
Díky, tím že to jsou pevná nástupiště, tak asi chyba bude u mě, protože mám objekty snížené.
Nástupiště jsem osadil do této výšky.
20200617154220_1.jpg
20200617154335_1.jpg
20200617154351_1.jpg
20200617154235_1.jpg

Petr C.
Příspěvky: 12
Registrován: pon 25. bře 2019 19:35:15

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od Petr C. » stř 17. čer 2020 20:15:28

Blade77 píše:
stř 17. čer 2020 13:54:59
Lidi, vždy po instalaci/aktualizaci čehokoliv, ve hře, čistěte cache. :!: Spusťte hru, vejděte do "Settings", dále do "Tools", klikněte na "Clear Cache" a potvrďte, hru poté restartujte. Nejsem žádný expert, ale myslím si, že většinu problémů, s chybějícími objekty, fyzicky nainstalovanými, vyřeší právě vyčištění cache. ;) Tedy aspoň mně to, ve většině případech, pomohlo a je to 1. věc, kterou dělám, když do hry něco přidám. ;)

EDIT: Druhý problém může spočívat v tom, že máte objekty nainstalované na špatném místě, než kde mají být. ;)
Mně vymazání cache bohužel nepomohlo.

Míla
Příspěvky: 617
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od Míla » čtv 18. čer 2020 10:06:01

Vážení příznivci této železnice.
na 1. straně tohoto vlákna najdete link ke stažení opravy tratě Kladské pomezí_Future.Vím, je to
brzy, ale pro správný chod jsem se takto rozhodl. Opraveny byly některé chybně natažené linky u
návěstidel,chybné zápisy na některých markrech, vyměněny na mnohých místech mapy 2D stromy za 3D a to hlavní,opraveny všechny vlečkové brány, takže nyní jsou funkční.Otevírají a zavírají se jízdou posunujícího dílu vlaku.
S opravenou tratí je i původní, ale doplněná složka Assets a textové dokumenty Čti mě.
Jelikož se opravovala návěstidla a markery, vznikl tedy i nový Tracks bin.Z tohoto důvodu
bylo opraveno i 3D kolejivo u trati Kladské pomezí_Future( ve verzi klasik zůstává stejné, je ale součástí celého balíku),o kterém se dočtete zde:
Zde jsou odkazy,na aktuální, upravené "Tracks.bin" soubory, pro zprovoznění 3D kolejiva,
v tratích Kladské Pomezí klasik i Kladské Pomezí Future:

Standard verze: https://mega.nz/file/Q4cTRCLK#jLKE3M2Rc ... 5e7Xu7hEk4

Lowpoly verze: https://mega.nz/file/UxMFRSQT#zZCCrZfQw ... p_q6GQmYCI
Důrazně doporučuji, přečíst README.txt, jsou v něm obsaženy důležité informace,
ohledně instalace/zprovoznění 3D kolejiva.
Z téhož důvodu byl opraven QD scénář od Jirky(Blade77), který je v balíku s tratí Kladské pomezí_Future-opr.1
Na 1. straně zůstává link ke stažení tratě Kladské pomezí( klasik), který je nyní zvlášť.
Link ke stažení tratě Kladské pomezí_Future_opr.1 je také na 1.straně tohoto vlákna.

Přeji hezkou zábavu.
Míla

Míla
Příspěvky: 617
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od Míla » čtv 18. čer 2020 10:08:39

Dear fans of this railway.
on the 1st page of this thread you will find a link to download the repair of the Kladské pomezí_Future track. I know it soon, but I decided on the right course. Fixed some incorrectly
stretched lines at traffic lights, erroneous entries on some markers, replaced in many places on the
map 2D trees for 3D and main, all siding gates repaired, so they are now functional. They open and close by driving the moving part of the train.
With the repaired track, there is also the original, but supplemented folder Assets and text documents Read me.
As the lights and markers were repaired, a new Tracks bin was created. For this reason
the 3D track at the Kladské pomezí_Future line was also repaired (in the classic version it remains the same, but it is a part of the whole package), which you can read about here:
Here are links, to the current, modified "Tracks.bin" files, for the commissioning of the 3D track,
in the Kladské Pomezí classic and Kladské Pomezí Future lines:

Standard version: https://mega.nz/file/Q4cTRCLK#jLKE3M2Rc ... 5e7Xu7hEk4

Lowpoly version: https://mega.nz/file/UxMFRSQT#zZCCrZfQw ... p_q6GQmYCI
I strongly recommend that you read the README.txt, it contains important information,
regarding the installation / commissioning of 3D rails.
For the same reason, the QD scenario was corrected by Jirka (Blade77), which is in a package with the Kladské pomezí_Future-opr.1
On the 1st page there is a link to download the Kladské pomezí (classic) line, which is now separate.
The link to download the line Kladské pomezí_Future_opr.1 is also on the 1st page of this thread.

Have fun.
Mila

jesinak77
Příspěvky: 4
Registrován: úte 30. čer 2020 10:14:31

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od jesinak77 » úte 30. čer 2020 10:21:57

Dobrý den v Pardubicích mi nejdou vidět nástupiště prosím poraďte
Přílohy
20200630101259_1.jpg
20200630101259_1.jpg (13.68 KiB) Zobrazeno 1160 x

AdamD
Příspěvky: 7
Registrován: úte 16. čer 2020 13:30:52

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od AdamD » stř 01. črc 2020 10:50:08

jesinak77 píše:
úte 30. čer 2020 10:21:57
Dobrý den v Pardubicích mi nejdou vidět nástupiště prosím poraďte
Zkus si stáhnout Vlárskou dráhu (https://www.sasuletrainz.cz/download/tr ... ator/trate). Je nutná registrace.

Míla
Příspěvky: 617
Registrován: pon 17. srp 2015 13:59:17

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od Míla » čtv 02. črc 2020 10:19:06

Nástupiště v Pardubicích jsou z addonu Doktorgep, tytéž jsou i ve Staré Pace a částečně v Hradci Králové. Máš tento addon? Pokud ano, zkus přeinstalovat trať, víc nevím.

AdamD
Příspěvky: 7
Registrován: úte 16. čer 2020 13:30:52

Re: Trať Kladské pomezí_( Future)

Příspěvek od AdamD » čtv 02. črc 2020 11:42:52

Mílo, mám jednu otázku. Jakým směrem tato trať dále poroste? Napadá mě Praha, Liberec nebo Brno. Díky za odpověď

Odpovědět