CZ - Česká Třebová - Přerov

Připravované nebo vydané tratě do RS
Uživatelský avatar
Břetislav
Příspěvky: 100
Registrován: ned 17. čer 2018 20:29:34
Bydliště: Příbram

Re: CZ - Česká Třebová - Přerov

Příspěvek od Břetislav » ned 21. říj 2018 8:34:06

Díky KaMate! I ta menší úprava pro mě znamená tolik! Díky ještě jednou :)
Vlaků a RailWorksu se nikdy nevzdám. :D :D

Uživatelský avatar
Roman
Příspěvky: 2031
Registrován: stř 01. črc 2009 12:19:03
Kontaktovat uživatele:

Re: CZ - Česká Třebová - Přerov

Příspěvek od Roman » ned 21. říj 2018 16:18:51

KaMat píše:
sob 20. říj 2018 15:33:49
Můžete stahovat menší update.
Je to ta verze s vyměněnými návěstidly a vegetací, kterou Jsi mi posílal nebo ještě něco přibylo?
Jen jestli to mám instalovat...

KaMat
Příspěvky: 1276
Registrován: stř 23. pro 2009 22:04:51

Re: CZ - Česká Třebová - Přerov

Příspěvek od KaMat » ned 21. říj 2018 16:28:27

Nemáš to.

railworks554
Příspěvky: 1
Registrován: ned 21. říj 2018 20:58:14

Re: CZ - Česká Třebová - Přerov

Příspěvek od railworks554 » ned 21. říj 2018 21:02:56

Ahojte,vedeli by ste mi niekto poradiť.Prečo nemám na staniciach cestujúcich ?Dakujem za rady :D :D

KaMat
Příspěvky: 1276
Registrován: stř 23. pro 2009 22:04:51

Re: CZ - Česká Třebová - Přerov

Příspěvek od KaMat » ned 21. říj 2018 21:22:52

Potřebuješ je tam nutně ?

KaMat
Příspěvky: 1276
Registrován: stř 23. pro 2009 22:04:51

Re: CZ - Česká Třebová - Přerov

Příspěvek od KaMat » čtv 08. lis 2018 16:14:29

Menší úprava (snížení intenzity) houpání vlaku. Dále opraveny některé rozpojené výhybky v Olomouci.
Zde: https://uloz.to/!WymFnoY1cijT/trat-cz-c ... -11-08-rwp
Velikost souboru cca 2mb.

anry
Příspěvky: 354
Registrován: stř 19. úno 2014 19:05:11
Bydliště: Starobrno

Re: CZ - Česká Třebová - Přerov

Příspěvek od anry » stř 14. lis 2018 19:58:33

Já teda cestující na peronech mám, ale jsou jak testovací panáci, všichni jsou ve žlutobílém :lol:

KaMat
Příspěvky: 1276
Registrován: stř 23. pro 2009 22:04:51

Re: CZ - Česká Třebová - Přerov

Příspěvek od KaMat » ned 23. pro 2018 17:30:36

Můžete stahovat zimní fix addonu CZ - Ceska Trebova - Prerov. Obsahuje opravené skripty k návěstidlům (snad), opravené některé zimní textury, přidané některé staniční budovy (za což děkuji Dominickovy, který provedl konvert). ČTĚTE README!!!!!!
https://ulozto.cz/!9WlOvt5bM5xn/trat-cz ... -12-23-txt

davidmatousek1
Příspěvky: 6
Registrován: stř 02. led 2019 12:26:27

Re: CZ - Česká Třebová - Přerov

Příspěvek od davidmatousek1 » pon 07. led 2019 15:12:30

Možná se zeptám blbě, ale jelikož jsem tu nový a koupil jsem synovi (6 roku) Tran simulator 2017 na pc na steamu, stahl jsem si od vás přes ulozto jak trat tak i objekty, to normálně nainstaluji přes ten program Utility a tu trat najdu normálně ve hře pod zálozkou jakou? Díky za informace strašně moc by chtěl ve hře české tratě ale nevím kde je stáhnout a nainstalovat.

Děkuji

DemonDomCZ
Příspěvky: 1
Registrován: stř 06. úno 2019 11:17:07

Re: CZ - Česká Třebová - Přerov

Příspěvek od DemonDomCZ » stř 06. úno 2019 11:19:56

Ahoj, vůbec se mi na trati nenačítají koleje. Nevím proč se mi neukazují. Zkoušel jsem reinstal hry a mapy, ale nic nepomohlo. Nešly by koleje stáhnout samostatně? nemůžu nic nikde najít..

obcasny_hrac
Příspěvky: 13
Registrován: úte 13. čer 2017 17:57:16

Re: CZ - Česká Třebová - Přerov

Příspěvek od obcasny_hrac » čtv 07. úno 2019 13:34:32

DemonDomCZ píše:
stř 06. úno 2019 11:19:56
Ahoj, vůbec se mi na trati nenačítají koleje. Nevím proč se mi neukazují. Zkoušel jsem reinstal hry a mapy, ale nic nepomohlo. Nešly by koleje stáhnout samostatně? nemůžu nic nikde najít..

A máš staženou aktuální verzi objektů? :?

Zdenda007
Příspěvky: 2
Registrován: pát 04. kvě 2018 21:01:51

Re: CZ - Česká Třebová - Přerov

Příspěvek od Zdenda007 » pát 08. úno 2019 19:19:17

Ahoj mám problém že při načtení mapy se mi nenačtou žádné oběkty mohu poprosit jestli by mi někdo poslal seznam použitých oběktů. Děkuji

KaMat
Příspěvky: 1276
Registrován: stř 23. pro 2009 22:04:51

Re: CZ - Česká Třebová - Přerov

Příspěvek od KaMat » pát 08. úno 2019 20:33:09

Zdenda007 píše:
pát 08. úno 2019 19:19:17
Ahoj mám problém že při načtení mapy se mi nenačtou žádné oběkty mohu poprosit jestli by mi někdo poslal seznam použitých oběktů. Děkuji
Instaluješ to blbě... Vše potřebné je v balících.

Pardál
Příspěvky: 36
Registrován: ned 01. led 2012 17:58:52

Re: CZ - Česká Třebová - Přerov

Příspěvek od Pardál » sob 30. bře 2019 21:52:49

Ahoj,

tak jsem si to po delší době nainstaloval a projel, paráda, kóduje to správně a ta moravská část je fakt věrná (zaslzel jsem)! Jenom mě napadlo, což není chyba trati, nedaly by se někam zakopat skryté opakovací předvěsti, nebo něco tomu podobného, které by přenášely kód v mrtvých místech? Vím (tuším), že přenos jde pouze na 1000 m. S mirelem je to peklo, jakmile je mašina ve výkonu (asi nad 120km/h), tak to práskne. Vůbec netuším, jak jsou napsaná scripta návěstidel, jestli je to vůbec možné, aby VZ bral kód z předvěstí a aby to přenášelo správné znaky, tak je moje otázka možná OT. Ale líná huba, holý neštěstí... :lol:

Doufám, že to dokončíš po Třebovou a přeji pevnou ruku.

P.S. Na Vitošov jsem už to video nenašel, škoda...

Uživatelský avatar
sasule
Příspěvky: 342
Registrován: pon 16. zář 2013 10:07:54
Kontaktovat uživatele:

Re: CZ - Česká Třebová - Přerov

Příspěvek od sasule » pon 01. dub 2019 10:48:39

Opakovač kódu jsem už s Kamatem snad i řešil, zatím nebyl čas :-(
Bohužel - i pokud se mi to povede implementovat, bude to za cenu zvětšení traťové databáze, jelikož ten opakovač se musí vázat na kolej.

KaMat
Příspěvky: 1276
Registrován: stř 23. pro 2009 22:04:51

Re: CZ - Česká Třebová - Přerov

Příspěvek od KaMat » pon 01. dub 2019 12:16:30

Já už si nepamatuju, jestli jsme vůbec něco vyřešili :D

Uživatelský avatar
Michal
Administrátor
Příspěvky: 467
Registrován: pát 06. čer 2008 8:44:42
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: CZ - Česká Třebová - Přerov

Příspěvek od Michal » pon 01. dub 2019 12:47:09

Každopádně při výpadku kódu Mirel jen tak nepráskne. Je ale potřeba udělat patřičné úkony. Buď začít brzdit a pohybovat se pod brzdnou křivkou nebo přepnout na Manuál.

Pardál
Příspěvky: 36
Registrován: ned 01. led 2012 17:58:52

Re: CZ - Česká Třebová - Přerov

Příspěvek od Pardál » úte 02. dub 2019 11:04:04

Ano, je to stejné jako při žlutém kódu, přepnu na MAN, ale mašina je ve výkonu, než mi sjede ze stupňů, tak práskne NZ2.

Uživatelský avatar
Michal
Administrátor
Příspěvky: 467
Registrován: pát 06. čer 2008 8:44:42
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: CZ - Česká Třebová - Přerov

Příspěvek od Michal » úte 02. dub 2019 12:18:01

Co to je za mašinu? Podle toho, že píšeš o stupních, je to 350? Na svém YT kanále mám testovací jízdu s 350 na PBO z České Třebové do Pardubic. Na žádném z těch výpadků mi to na NZ2 neprásklo. Něco děláš špatně.

Pardál
Příspěvky: 36
Registrován: ned 01. led 2012 17:58:52

Re: CZ - Česká Třebová - Přerov

Příspěvek od Pardál » úte 02. dub 2019 13:04:22

Pokud pořád hypnotizuješ barvičkovač co tam svítí, tak ano, ale má se hlavně koukat na trať, ne? A když to houkne, tak už je pozdě. Já ho vidím, ale nechám ho houknout a hned to práskne.

Odpovědět