Chyba cx0000005

Pokud něco nevíte, podívejte se nejdřív zde
Odpovědět
Brejloveczdenek
Příspěvky: 10
Registrován: sob 09. úno 2019 11:26:42

Chyba cx0000005

Příspěvek od Brejloveczdenek » sob 09. úno 2019 12:28:13

Ahoj, potřebuji poradit kdyz na jedu do tr simulatoru objevi se mi chyba Cx0000005 nevite nekdo co je to za chybu

alesino62
Příspěvky: 33
Registrován: úte 20. kvě 2014 10:27:32
Bydliště: Česky Těšin

Re: Chyba cx0000005

Příspěvek od alesino62 » stř 06. bře 2019 16:59:03

čau to ja taky potřebuju zjístit,proč se to objevuje. Zatím jsem s kolegou na nic nepřišel. Příjde na to, jestli je to chyba win. nebo hry. Kdy se ti to objevuje.

alesino62
Příspěvky: 33
Registrován: úte 20. kvě 2014 10:27:32
Bydliště: Česky Těšin

Re: Chyba cx0000005

Příspěvek od alesino62 » stř 06. bře 2019 17:07:56


Brejloveczdenek
Příspěvky: 10
Registrován: sob 09. úno 2019 11:26:42

Re: Chyba cx0000005

Příspěvek od Brejloveczdenek » stř 22. kvě 2019 7:29:47

Objevuje se to z hry spadne to na steam a hodi hlasku chyba 000005

It_s_Real
Příspěvky: 150
Registrován: ned 27. bře 2016 18:27:19
Kontaktovat uživatele:

Re: Chyba cx0000005

Příspěvek od It_s_Real » stř 22. kvě 2019 7:54:55

TS x32 - 2.8 Gb (RAM) cx0000005 and crash
TS x64 - 6.4 Gb (RAM) cx0000005 and crash

For now, the problem is not resolved.

Brtnik
Příspěvky: 59
Registrován: stř 08. bře 2017 20:58:04

Re: Chyba cx0000005

Příspěvek od Brtnik » stř 22. kvě 2019 20:25:15

Ahoj,tuto chybu jsem teď řešil taky.Opravil jsem to tak,že původní složku se hrou jsem přejmenoval,udělal novou instalaci TS a do nově vytvořené složky hry,jsem ze "staré" přejmenované přesunul složky - Assets,Content,Manuals a PackageInfo....
S novou instalací se mi zdá,že TS jede i o něco lépe.Tak snad to pomůže.... B.

Subterra
Příspěvky: 169
Registrován: pon 08. led 2018 22:44:12

Re: Chyba cx0000005

Příspěvek od Subterra » stř 22. kvě 2019 20:52:05

Já jsem o víkendu přeinstalovával TS z hdd na SSD a beze změny, pořád padá na access violation.

Odpovědět