Přidání nových addonů do hry

Pokud něco nevíte, podívejte se nejdřív zde
Odpovědět
Vlastik

Přidání nových addonů do hry

Příspěvek od Vlastik » stř 05. kvě 2010 17:03:53

Myslím si že zájem o RW pomalu stoupá a tak jsem zde vytvořil obrázkový návod :
Po spuštění scénáře,se mi dole objeví skrytá záložka po najetí myší se předvede celá,takovýto připínáček všude u záložek je vlastně zámek záložky že se hned nezavře a po kliknutí na něj zůstane záložka pokud je aktivní otevřená.
Nás v tuto chvíli zajímá spodní záložka a v ní poslední ikona ( zeměkoule ):
Postup_01a.jpg
po kliknutí na ní se dostaneme do modu editace tratě i za určitých okolností i scénářů ( ikona s čelem lokomotivy ),otevřeme si záložku1,2 vlevo:
Postup_01b.jpg
na záložce 2,máme takovýto modrý malý čtvereček s oranžovou šipkou "object set filter",na něj klikneme a objeví se nám skrytá záložka 4 vpravo:
Postup_01c.jpg
v té záložce je seznam všech dostupných tvůrců s jejich nickem,v případě mých objektů je to CZ_objects,klikneme na třeba moje addony do hry na "CZ_objects" a objeví se nabídka s názvem addonů v tomto případě "CD_Addon" a zaškrtítko:
Postup_01d.jpg
co se zaškrtne to se pak v nabídce objektů objeví v editoru,jak objektů tak i vozidel,poslední aktualizace 106.7a,umožňuje pokud žádný z objektů v editoru tratí nebo vozidel uvedeného autora odškrtnout a tudíž objekty z editoru vymizí a nebudou:
Postup_01e.jpg
To je celý postup přidání nových addonů do editoru tratí a nebo vozidel.

NumeroUno
Příspěvky: 9
Registrován: ned 09. kvě 2010 14:39:12

Re: Přidání nových addonů do hry

Příspěvek od NumeroUno » stř 12. kvě 2010 18:58:14

Ciao, chtěl bych se zeptat jak mám přidat lokomotivu(kterou jsem si stáhl) do hry, do kterých složek a hlavně jak jí pak dát na trať a jak jí udělat hratelnou. Něco málo jsem zkoušel podle tohodle fajn náladu ale nemohl jsem s ní jezdit. díky moc za odpověd. :P

Jack.Grave
Příspěvky: 115
Registrován: úte 02. bře 2010 4:51:40
Bydliště: Praha

Re: Přidání nových addonů do hry

Příspěvek od Jack.Grave » čtv 13. kvě 2010 5:38:09

:arrow: NumeroUno Lokomotivy a další náležitosti do hry pokud jsou v *.rpk nebo *.rwp souboru přidáš do hry pomocí package manageru, pokud ne tak nakopírovat do c:\program files\steam\steamapps\common\railworks (což není příliš doporučováno)
Samotné přídání lokomotivy na trať v edit modu kliknout na object set filter a v pravo na monitoru ti vyskočí záložka se se seznamem v seznamu je třeba najít autora addonu odšktnout a odsouhlasit (OK) potom vybrat se seznamu dostupných objektů umístit na koleje přidat stojvůdce a poku nemáš nastavenou free roam aktivitu nezapomenout nastavit final destination(bez ní to při spuštění vyhodí hlášku final destination missing).
"Grau, teurer Freund, ist alle Theorie" J.W Goethe

Peter23
Příspěvky: 1
Registrován: pon 16. srp 2010 14:07:49

Re: Přidání nových addonů do hry

Příspěvek od Peter23 » pon 16. srp 2010 14:19:43

Ja som mal podobný problém.Po inštaláciii rušňa som ho nevedel nájsť v editore v zozname.
Ale pomohol mi tento fajn tutoriál:
http://www.youtube.com/watch?v=FcDEp7KT ... re=related

dj_ego
Příspěvky: 6
Registrován: sob 24. pro 2011 20:19:47

Re: Přidání nových addonů do hry

Příspěvek od dj_ego » sob 24. pro 2011 20:25:32

Dobrý den, mám jeden, zřejmě asi hloupý dotaz. V RW jsem nováček, několik let pracuji s MSTS takže RW neznám. Zakoupil jsem si pár DLC na STEAMU, STEAM to stáhnul ale ve hře tyto addony nejsou. Návod z úvodu tohoto vlákna nemohu použít, protože nikde nemám soubory .rpk. Prosím o blbuvzdorný návod, jak v RW tyto DLC aktivovat či jak je doinstalovat. Děkuji za odpověď.

Josef72
Moderátor a modelář
Příspěvky: 806
Registrován: sob 28. bře 2009 13:37:36
Bydliště: Proboštov / Teplice
Kontaktovat uživatele:

Re: Přidání nových addonů do hry

Příspěvek od Josef72 » sob 24. pro 2011 20:47:46

Máš to v prvním příspěvku nahoře. Soubory .rpk tě zajímají pouze v případě, že si nějaký addon stáhneš na webových stránkách. Pakliže jsi ale zakoupil addon přes Steam, soubory .rpk tě nemusí zajímat. Addony jsou nainstalované rovnou.

Mapy se ti zobrazí v nabídce okamžitě, lokomotivy apod. musíš povolit v editoru.

dj_ego
Příspěvky: 6
Registrován: sob 24. pro 2011 20:19:47

Re: Přidání nových addonů do hry

Příspěvek od dj_ego » ned 25. pro 2011 0:56:41

Děkuji za odpověď. Provedl jsem zobrazení součástí daných výrobců dle návodu zde. Na tom, že žádný ze zekoupených addonů v menu hry nevidím, to nic nemění. V PackageManageru v levé části tyto adonny vidím, netuším jak ale je ale dostat do hry.

Josef72
Moderátor a modelář
Příspěvky: 806
Registrován: sob 28. bře 2009 13:37:36
Bydliště: Proboštov / Teplice
Kontaktovat uživatele:

Re: Přidání nových addonů do hry

Příspěvek od Josef72 » ned 25. pro 2011 9:24:41

Jaké to jsou addony ?


dj_ego
Příspěvky: 6
Registrován: sob 24. pro 2011 20:19:47

Re: Přidání nových addonů do hry

Příspěvek od dj_ego » ned 25. pro 2011 13:21:20

Ze stránek výrobce http://www.gtraxsims.com/ jsem si stáhnul aktivity. Po jejich instalování se u příslušné tratě tyto scénáře objevují, ve sloupci lokomotiva je však prázdný řádek. Ve výběru podle lokomotivy taky mašiny nejsou. Acela Pack by měl mít i vlastní trať a ta nikde není.

Josef72
Moderátor a modelář
Příspěvky: 806
Registrován: sob 28. bře 2009 13:37:36
Bydliště: Proboštov / Teplice
Kontaktovat uživatele:

Re: Přidání nových addonů do hry

Příspěvek od Josef72 » ned 25. pro 2011 15:46:21

O tom, že by Acela pack měl mít vlastní trať slyším poprvé.

Když si otevřeš mapu "Test track" a pomocí té oranžové šipky si otevřeš všechny dostupné addony, vybereš ty, co jsi dokoupil, tak se ti po přepnutí do editoru scénářů a možnosti výběru lokomotiv žádná z těch zakoupených neobjeví ?

Nebo když si zvolíš třeba americkou trať, která je v základní nabídce (Cajon pass např.), tak se ti neobjeví žádný scénář s novou lokomotivou ? Myslím ještě před tím, než mapu spustíš. Southern Pacific GS-4 by měl určitě tyto scénáře obsahovat ( Cajon pas).


Jestli je odpověď "NE", tak se obávám, že bys musel kontaktovat poskytovatele (prodejce).

Vlastik

Re: Přidání nových addonů do hry

Příspěvek od Vlastik » ned 25. pro 2011 15:52:40

O tom, že by Acela pack měl mít vlastní trať slyším poprvé.
Acela expres,vyžaduje pro scénáře co jsou u ní trať NEC (Northern Koridor),jinak se musí souprava sestavit a jízda je možná jen na test track,
doporučuji tedy zakoupit i tento addon,pro správnou funkcí jednotky.

dj_ego
Příspěvky: 6
Registrován: sob 24. pro 2011 20:19:47

Re: Přidání nových addonů do hry

Příspěvek od dj_ego » ned 25. pro 2011 22:44:21

Děkuji za radu, zakoupil jsem trať, kterou jste doporučil a Acela i se scénaře jsou v pořádku hratelné. Jen lokomotivy GS-4 z druhého addonu nejsou nikde vidět. Scénáře fungují, normálně s nima jedu, ale ve výběru podle loko se nezobrazují. Ve výběru podle trati u daného scénaře je místo názvu lokomotivy prázdné místo. Posílám screen.
Přílohy
zrada.jpg

Vlastik

Re: Přidání nových addonů do hry

Příspěvek od Vlastik » ned 25. pro 2011 23:04:22

Ve výběru podle trati u daného scénaře je místo názvu lokomotivy prázdné místo. Posílám screen.
No ted jsem to zkoušel a i když tam není napsané vozidlo tak se scénář spustí i stím vozidlem,takže chyba bude ve scénáři kde není uvedené vozidlo,scénář je hratelný viz scren:
Obrázek

LukaskkoSK
Příspěvky: 2
Registrován: úte 18. čer 2013 17:05:40

Re: Přidání nových addonů do hry

Příspěvek od LukaskkoSK » úte 18. čer 2013 17:35:36

Zdravím mám podobný problém, stihahol som si CD 151 pack + zvuky x5x + cabview1.2, mody pridavam podla navodu v Package manager a v hre to zaskrtnem v editore, no ked spustim hru tak sa lokomotiva nechce rozbehnut, aj ked pridam vodica, len mi svietia vsetky svetla (zadné aj stretávacie). Nejde zdvihnuť zberač, proste nič. Neviete kde by mohol byť problém?

Mám TS 2012 Deluxe
Vopred ďakujem za rady

Uživatelský avatar
Roman
Příspěvky: 2183
Registrován: stř 01. črc 2009 12:19:03
Kontaktovat uživatele:

Re: Přidání nových addonů do hry

Příspěvek od Roman » úte 18. čer 2013 18:14:46

151 a všechny naše ostatní addony jsou plně funkční pouze v TS 2013 . Již několikrát se to zde rozebíralo ;) . Pokud ji máš legálně zakoupenou, automaticky se Ti aktualizuje na vyšší verzi. Pokud ne, nezbývá, než si pořídit hru na steamu...

LukaskkoSK
Příspěvky: 2
Registrován: úte 18. čer 2013 17:05:40

Re: Přidání nových addonů do hry

Příspěvek od LukaskkoSK » úte 18. čer 2013 20:19:19

Aha, okey, ďakujem :)

Odpovědět