RW_Tools

Programy a utility k RW
Uživatelský avatar
Michal
Administrátor
Příspěvky: 435
Registrován: pát 06. čer 2008 8:44:42
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: RW_Tools

Příspěvek od Michal » úte 08. led 2019 22:33:22

Spouštíš RW Tools jako správce?

hynek
Příspěvky: 4
Registrován: ned 06. dub 2014 10:33:35

Re: RW_Tools

Příspěvek od hynek » stř 09. led 2019 10:52:09

Ha, na to jsem já trubec zapomněl :roll: Nicméně můj problém to nevyřešilo.
Jen vyskočí jiná hláška - https://ibb.co/pzKw2PR
Poté následuje třikrát hláška, kterou jsem ukazoval předtím ( https://ibb.co/zf2zgz1 )
Zvláštní je, že v okně consistů se výměna zobrazí, dám uložit scénář a když zapnu hru, tak tam je původní loko.
Ještě bych dodal, že když poté znovu otevřu RW Tools a dám edit onoho scénáře, tak se mi nezobrazí ani jeden consist ( ani ty do kterých jsem vůbec nezasahoval )

Uživatelský avatar
Michal
Administrátor
Příspěvky: 435
Registrován: pát 06. čer 2008 8:44:42
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Re: RW_Tools

Příspěvek od Michal » stř 09. led 2019 14:16:22

No evidentně ti tam něco zamítne přístup k provádění změn v souborech. Co třeba nějaký bezpečnostní balík?

JachyHm
Příspěvky: 113
Registrován: stř 08. říj 2014 17:43:10
Kontaktovat uživatele:

Re: RW_Tools

Příspěvek od JachyHm » pát 11. led 2019 22:21:46

Mně tohle dělá taky, ale nikdy jsem to nijak neřešil a normálně se tím proklikal.
Se souborovým systémem to nemá nic společnýho.
Je to nějaká poškozená Fce v aplikaci.
Ale na funkčnost to minimálně u mě nemá žádný vliv.
JH

hynek
Příspěvky: 4
Registrován: ned 06. dub 2014 10:33:35

Re: RW_Tools

Příspěvek od hynek » pon 14. led 2019 18:59:58

Díky za odpovědi chlapi. Až včera jsem měl čas se v tom zase vrtat.. ( přeinstal RW_Tools, ladění Avastu a tak ) a stále bez výsledku :(
Ale zjistil jsem, že se mi tento problém vyskytuje jen u některých tratí.
Tratě Č.Třebová - Přerov, Kolín - H.Brod, PBO, Praha - Tábor, Vlára, Testovací trať, 292, Uzkorozchodka a ŽSR 170 jsou bez problému a RW_Tools funguje, jak má.
Výše zmíněné errory vyskakujou jen u Kladského pomezí a 020. Já celou dobu právě editoval jen scénaře Kladského pomezí ( od dvou různých autorů ).
A zajímavé je, že když v Kladském pomezí vytvořím vlastní jednoduchý scénář, tak tam loko vyměnit jde.
Jsem z toho jelen. Netušil by někdo, čím to může být?

Highlander
Příspěvky: 55
Registrován: pát 13. bře 2015 17:22:10

Re: RW_Tools

Příspěvek od Highlander » ned 03. bře 2019 16:02:27

Protože uživatelsky funkčního editoru světa pro TSW se od DTG hned tak asi nedočkáme, dokončil jsem český překlad kompletního manuálu k programu RW-Tools v8 (pro "starý" TS_201x). Nejedná se o nějaký Google-blábol, nýbrž o seriozní překlad celého návodu včetně obrázků, ve formátu PDF.
Stahovat jej od teď můžete ZDE: https://uloz.to/!YVwgtdoEiCvC/rw-tools-v8-cesky-pdf
Snad tento překlad bude nápomocen zejména pro tu generaci vláčkařů, která si s angličtinou zase tolik nerozumí...

Odpovědět