Ahoj. Učím se tvořit scénáře a narazil jsem na problém.
Scénář je zhruba takový. Nahodím mašinu, neberu pasažéry, dojedu do stanice, vyložím pasažéry, odpojím loko, dojedu na druhou stranu vlaku, připojím loko a teď následuje zádrhel. Jako další bod, mám na stejné koleji, nabrat pasažéry. Po stisku T se sice otevřou dveře, ale velevážené kaštanstvo né a né nastupovat... Zkouším co se dá, ale nějak se přes to nemůžu prokousat. RW, žádnou chybu ve scénáři nehlásí. Díky za podměty. Honza
Pick Up Passengers
Re: Pick Up Passengers
Pokud se ti otevřou dveře, ale nespustí se ti timer prp nástup, tak buď máš nastavený jiný marker a nebo to může být prostě jenom bug. Zkus s tim vlakem po pripojeni trochu popojet.
-
Zdravím do podzemí.
Márkr jsem kontroloval(o nekolik instrukcí dříve je PUP na stejném místě funkční. Ještě co mě napadá, tak jestli v tom nemůže hrát roli to, že před odpojením loko a objetím soupravy je na stejném místě stejná instrukce... Přijde mi to nepravděpodobné, ale....
Márkr jsem kontroloval(o nekolik instrukcí dříve je PUP na stejném místě funkční. Ještě co mě napadá, tak jestli v tom nemůže hrát roli to, že před odpojením loko a objetím soupravy je na stejném místě stejná instrukce... Přijde mi to nepravděpodobné, ale....
-
Žádný nápad, nikdo nic?
-
Ahoj Pane, zkoušel si tohle:
Oživení loko -- vjezd do stanice -- PUP -- odvěšení -- odjezd -- stopka na mezipointu po uplynutí času změna Cab --odjezd a objezd soupravy -- stopka na mezipointu 2 -- odjezd k soupravě v reversu -- připojení vlaku -- Stop at -- PUP -- odjezd do další stanice
Jack
Oživení loko -- vjezd do stanice -- PUP -- odvěšení -- odjezd -- stopka na mezipointu po uplynutí času změna Cab --odjezd a objezd soupravy -- stopka na mezipointu 2 -- odjezd k soupravě v reversu -- připojení vlaku -- Stop at -- PUP -- odjezd do další stanice
Jack
"Grau, teurer Freund, ist alle Theorie" J.W Goethe