Dílna Roman
Re: Dílna Roman
V podstatě je to jen jedna animace naklonovaná na stovky objektů. V tomhle je RW úžasný...
Paráda, zase to vypadá více reálněji !
Nikdy jsem nedoufal, že bude nějaká československá úzkokolejka i v TS2014. A vida, ona opravdu bude
Děkuji Romanovi za nádhernou realisaci šíleného nápadu. Uvidíme jak dál s vozidly, ještě jsou stále nějaká v záloze 

Roman si to sám vybral
Ale znáš to, jako s tím učitelem v Lakomé Barce co musel mít děti aby měl koho učit - abychom měli my kde jezdit, musíme být samozásobiteli addonů 

Přesně tak
. Já do toho Honzu uvrtal
. Ale by škoda, aby se ty jeho pěkný mašinky válely na disku a trochu se neprovětraly . Hlavně ten motorák M21 je opravdu povedený.

Tomuhle nerozumím. Zkoušel jsem trať, sraní s tím, ale bylo to takové nemastné neslané. Ty napíšeš pár dní a má to atmošku jak prase. No kdo umí umí, kdo neumí
.

Je to paráda. Jak píšeš, kdo umí, ten umí.
- 750225lentilka
Pánové, vy mi chcete způsobit srdeční slabost nebo co? :O :O :O Tohle je teda boomba!!!! Vejrám jak vejr velkoušatý...
Telegrafy super
tie sadnú
Inak, v súvislosti s komentármi vyššie, že si k modelom musíte aj trate stavať, pripravujem pre vás niečo, ale keďže to ide veľmi pomali, neoplatí sa k tomu ani vlákno vytvárať, radšej namiesto vlákna rovno trať. Bude mať niekoľko začiatočníckych chýb a zatiaľ asi jednu vážnu (o ktorej viem), a síce vami dávnejšie vytýkanú chybu - viacero použitých pravidiel. Snáď to bude prepáčené, pri mojej rýchlosti je zatiaľ dosť nereálne to "prekoľajiť"

Inak, v súvislosti s komentármi vyššie, že si k modelom musíte aj trate stavať, pripravujem pre vás niečo, ale keďže to ide veľmi pomali, neoplatí sa k tomu ani vlákno vytvárať, radšej namiesto vlákna rovno trať. Bude mať niekoľko začiatočníckych chýb a zatiaľ asi jednu vážnu (o ktorej viem), a síce vami dávnejšie vytýkanú chybu - viacero použitých pravidiel. Snáď to bude prepáčené, pri mojej rýchlosti je zatiaľ dosť nereálne to "prekoľajiť"
Pokud oslovíš mě nebo raději Michala
(snad se nebude zlobit) , rádi Ti to opravíme. U mě by to ale bylo na hodně dlouhé čekání v pořadí 

Viem, že toho máte dosť takže vás nejdem otravovať, ale ak to bude vôbec zverejniteľné, budem skôr potrebovať nejakú light podporu v základoch práve v súvislosti so zverejnením. Vyzerám takto ako retardovaný, ale nakoľko mám málo času, nemám aktualizovanú hlavu o všetky vychytávky, ktoré tu diskutujete. Záverom teda, ak to skôr nebude vadiť užívateľom, nechal by som to koľajovo tak, neskôr sa uvidí, sám totiž pociťujem pri stavbe a úpravách, že je to hnusná zloba, hlavne pri editovaní vlastností koľajiva. Ale to už sme OFF, spomenul som to iba mimochodom. Keďže je to neelektrifikovaná štreka s telefonikou TZZ, tie telegrafy sadli ako riť na šerbeľ, už som poškuloval, že budem musieť použiť nejaké americké, chválabohu nebudem musieť.

Nechcete si založit vlastní téma ,o haldo trati ,protože to asi s romanovou tvorbou moc nesouvisí. 

Paráda! Kdyžtak omluvte dotaz, ale koleje také vlastní výroba? Díky. 

-
- Moderátor a modelář
- Kontaktovat uživatele:
Podle textury určitě ano.
Mám nafocený celý svršek kolejového pole z JHMD Senotín - Hůrky (nízké kolejnice, nový štěrk). Dále Skladiště, st. budovu a WC ze stanice Hůrky kdyby byl zájem. Rozměry na všechno bych možná někde našel ale nezaručuji.
Dále například úzké sypáky či podvalníky a několik Balm/ú by se taky našlo včetně interieru na textury. 
EDIT: možná bych našel i nahrávku z jízdy Balm/ú po nízkých kolejnicích a stykách.

EDIT: možná bych našel i nahrávku z jízdy Balm/ú po nízkých kolejnicích a stykách.
Ohledně telegrafních sloupů ty jsou ke stažení ? Jestli ano prosím kde předem děkuji.