Sežeň podklady a uvidíme, co se dá dělathaldo11 píše:Nechcem byť drzí, lebo je to žrádlo, ale taká jednoramenná mechanika by s mech. predzvesťou, to by boli Vianoce (a moju štreku by to posunulo o dosť k reálu)
Každopádne, paráda
Tak rozměry jsou zde:Roman píše:Sežeň podklady a uvidíme, co se dá dělathaldo11 píše:Nechcem byť drzí, lebo je to žrádlo, ale taká jednoramenná mechanika by s mech. predzvesťou, to by boli Vianoce (a moju štreku by to posunulo o dosť k reálu)
Každopádne, paráda
.
No a k čemu ti budou jenom mechanická návěstidla ,když asi nebudou kompatibilní s návěstní soustavou,alespon zatím mě nikdo ohledně nekontaktoval ,a jenom mechaniku na trati mít nebudeš,pokud Roman nemá v plánu dělat komplet všechny návěstidla a nebo variace,to nevím.Nechcem byť drzí, lebo je to žrádlo, ale taká jednoramenná mechanika by s mech. predzvesťou, to by boli Vianoce (a moju štreku by to posunulo o dosť k reálu)
Každopádne, paráda
No v zásadě by se nedalo okopírovat nic ,protože každé návěstidlo má svůj script ,a pojmenování prvků pro správnou funkci návěstidla,což zde neznáme a scripta jsou už kodovaná .Neda sa nieco z tych navesti okopcit (v zmysle odkukat) od SADa? v koeblitzer - bergland myslim boli.. (podobne?)
Omluva Romanovi, za zasírání tématu, ale toto jsem nepobral. Mohl bys to Vlastíku přeložit?Vlastik píše: No a k čemu ti budou jenom mechanická návěstidla ,když asi nebudou kompatibilní s návěstní soustavou,alespon zatím mě nikdo ohledně nekontaktoval ,a jenom mechaniku na trati mít nebudeš,pokud Roman nemá v plánu dělat komplet všechny návěstidla a nebo variace,to nevím.
Nevím, proč bych tě měl kontaktovat ohledně kompatibility. Pokud vím, skripta k návěstidlům Jsi nepsal a pochybuji, že tomu vůbec rozumíš. Určitě to proberu s Michalem a nic mi nebrání zkusit kontaktovat skutečného autora skript. A kde čerpáš jistotu, že návěstidla budou jen pro Úzkorozchodku? Já snad napsal jen to, že vydání trati nebude do doby, než se návěstidla dokončí aktuálníVlastik píše: No a k čemu ti budou jenom mechanická návěstidla ,když asi nebudou kompatibilní s návěstní soustavou,alespon zatím mě nikdo ohledně nekontaktoval ,a jenom mechaniku na trati mít nebudeš,pokud Roman nemá v plánu dělat komplet všechny návěstidla a nebo variace,to nevím.
Co zde prezentuje ,ruská tak to psal že použije k úzkorozchodce,čiže to bude asi jenom pro ní.
Ano,to máš pravdu nerozumím ,kdybych rozuměl tak už máme dávno novou verzi ,jenom to že v každém scriptu jsem uvedený jako autor všech názvů a to v různých verzích,to jen na okraj.Pokud vím, skripta k návěstidlům Jsi nepsal a pochybuji, že tomu vůbec rozumíš. Určitě to proberu s Michalem a nic mi nebrání zkusit kontaktovat skutečného autora skript.
Tak to Jsi mě zase pobavilVlastik píše:Ano,to máš pravdu nerozumím ,kdybych rozuměl tak už máme dávno novou verzi ,jenom to že v každém scriptu jsem uvedený jako autor všech názvů a to v různých verzích,to jen na okraj.Pokud vím, skripta k návěstidlům Jsi nepsal a pochybuji, že tomu vůbec rozumíš. Určitě to proberu s Michalem a nic mi nebrání zkusit kontaktovat skutečného autora skript.
Tak aby se nestalo že tam budou stejné názvy,třeba světel,nebo komponentů.
Myslím že jsem se za ty roky toho nadělal od každého aby se dalo jezdit,a trochu to v trati vypadalo dost,na rozdíl od tebe jsem na to byl sám a stihl jsem toho relativně dost,takže ted už mohu v klidu odpočívat a věnovat se testování modelů a addonu z sítě RSC.V té době to byly celkem kvalitní modely ,ale čas a pokrok nezastavíš,samozřejmně v kolektivu to jede rychleji,tak at se daří.Raději se starej o vlastní tvorbu (pokud v současnosti nějaká vůbec je) a mě nech na pokoji. Už jsem ti to psal několikrát