CD 151 023 (model Hekl)
CD 151 023 (model Hekl)
Tak aby jste viděli, že stále usilovně pracujeme . Video berte s rezervou, snažil jsem se hlavně ukázat, co vše je už funkční.
https://www.youtube.com/watch?v=Hj3VQAq ... ata_player
https://www.youtube.com/watch?v=Hj3VQAq ... ata_player
Re: 151 023
No tedy velmi pekne, koukam ze uz se podarilo i naanimovat nearetovanou pozici kontroleru. Jinak takovej dotaz, co je to za trat na ktere to jedes ?
Moc pěkné Už se těším až jí projedu
Ještě mě zaujal ten tunel, to je také tvoje práce ?? Protože jak koukám, stále se to přibližuje realitě, např. jízda v noci vypadá opravdu pěkně, stejně tak zmiňovanej tunel
Ještě mě zaujal ten tunel, to je také tvoje práce ?? Protože jak koukám, stále se to přibližuje realitě, např. jízda v noci vypadá opravdu pěkně, stejně tak zmiňovanej tunel
Velký kus práce je na tom videu vidět !!!
Smekám před vámi všemi, co se na tomto modelu podílíte pánové !!!!!
vypada to fakt perfektne
Jak se dívam na to video, bude možnost ovládání také klávesnicí ? myší mi to přijde dost nepohodlné.
Bude samozdřejmě možné ovládat loko klávesnicí. Ale pracujeme na tom, aby právě ovládání myší bylo u tohoto kabu co nejkomfortnější. Pozice strojvedoucího je definována tak, aby byly pokud možno všechny hlavní ovládací prvky v zorném poli hráče.smekac píše:Jak se dívam na to video, bude možnost ovládání také klávesnicí ? myší mi to přijde dost nepohodlné.
OK, to je dobře a už se moc těším.
Ovšem tohle, to je mazec!..
Že je 151 v přípravě to vím, ale že je až takhle dobrá, to sem nečekal. Mysim že finál verze se může vklidu srovnávat s modelama od RSC.
Skvělá práce pánové a jen tak dále!
Že je 151 v přípravě to vím, ale že je až takhle dobrá, to sem nečekal. Mysim že finál verze se může vklidu srovnávat s modelama od RSC.
Skvělá práce pánové a jen tak dále!
Tak ono pro širokouhlý monitory to nebude problém, ale pro klasický možná jo.Roman píše:Bude samozdřejmě možné ovládat loko klávesnicí. Ale pracujeme na tom, aby právě ovládání myší bylo u tohoto kabu co nejkomfortnější. Pozice strojvedoucího je definována tak, aby byly pokud možno všechny hlavní ovládací prvky v zorném poli hráče.smekac píše:Jak se dívam na to video, bude možnost ovládání také klávesnicí ? myší mi to přijde dost nepohodlné.
Dám to sem i když je tam více testovaných novinek z jiné kategorie.
http://www.youtube.com/watch?v=FCwVB8t_8gk
151 023 : Michal rozchodil digitální rychloměr. Výborná práce.
Pro Josefa : Asi tak nějak by jsi si představoval zvuky při jízdě přes výhybky ? Zvuk širé tratě je můj ale u výhybek je půjčený na test z msts.... Klapot kol je vypnutý.
A ještě si můžete prohlédnout některé modely z připravovaného balíku sloupů a bran trolejového vedení
http://www.youtube.com/watch?v=FCwVB8t_8gk
151 023 : Michal rozchodil digitální rychloměr. Výborná práce.
Pro Josefa : Asi tak nějak by jsi si představoval zvuky při jízdě přes výhybky ? Zvuk širé tratě je můj ale u výhybek je půjčený na test z msts.... Klapot kol je vypnutý.
A ještě si můžete prohlédnout některé modely z připravovaného balíku sloupů a bran trolejového vedení
Teda ten nocny pohlad z kabiny ma dostal uplne je to uz uplne ine kafe oproti MSTS. Uzasne to robite chlapi.
Až na ten zvuk přejezdu to je PARÁDA !!!
Tak toto je špica páni klobúk dole
(btw.: verzia "brzdenia" zberača pri jeho pohybe nahor/nadol bola zamietnutá? zdá sa mi, že teraz idú plynulo)
keep it up
(btw.: verzia "brzdenia" zberača pri jeho pohybe nahor/nadol bola zamietnutá? zdá sa mi, že teraz idú plynulo)
keep it up
Je potřeba se domluvit s Vlastikem. Nemají vůbec nastavený útlum. A pokud má použitý stereo zvuk, musí se útlum definovat dokonce pomocí křivky....Oskar píše:Až na ten zvuk přejezdu to je PARÁDA !!!
WOOOOOOOOOW...doufam, ze pujdes dal.....
Sakra, my chcem už takyRoman píše:Tak jsem konečně po všech problémech s exportem mohl v klidu vychutnávat jízdu v TS 2013.....
-
- Moderátor a modelář
- Kontaktovat uživatele:
Bez problémů by to už nebyl Railworks. Ty screeny jsou pěkné, předpokládám, že je to mubeho trať.
Ak dobre vidim, je to Romanov testovaci okruh:) Model von pojde, dockate sa. Ostava spravit LODy, cakal som na RW4, ale zmena ziadna, stale treba zadavat vzdialenosti v milach. Keby som to vedel, ze s tym nespravia nic,uz to mohlo byt davno