Staniční hlášení.
-
Staniční hlášení.
Mám dotaz ohledně staničních hlášení. Když jsem vytvářel nějaké svoje freeroam scénáře tak jsem si uvědomil že všude možně po mapách jsou rozmístěny zvuky ptáčků, zvonů atd.. A napadlo mě když se dají udělat takto zvuky přírody, proč by nešlo i staniční hlášení. Když bych pořídil nějaké nahrávky z třeba Pardubic z kterých bych udělal smyčku která by se poté implementovala do RW tak by to mohlo teoreticky fungovat. Nebo se pletu?
Re: Staniční hlášení.
Projdi se nějáký zahraniční scénář,můžeš udělat zvuky přímo na číslo vlaku ve scénáři ale potom ten scénář trochu nabude na objemu ,(dokonce jsem jel scénář kde i byla možnost změn směrovek na každém voze dle čísla i směru vlaku ),který vezeš a bude se ti to hlasit kde zastavíš aktuálně.Filip27-Railways píše:Mám dotaz ohledně staničních hlášení. Když jsem vytvářel nějaké svoje freeroam scénáře tak jsem si uvědomil že všude možně po mapách jsou rozmístěny zvuky ptáčků, zvonů atd.. A napadlo mě když se dají udělat takto zvuky přírody, proč by nešlo i staniční hlášení. Když bych pořídil nějaké nahrávky z třeba Pardubic z kterých bych udělal smyčku která by se poté implementovala do RW tak by to mohlo teoreticky fungovat. Nebo se pletu?
Vypadalo to zajímavě,dojezd na konečnou a změnit směrovky.
to co navrhuješ je z msts a 100 let za opicema.