RWA Railjet
RWA Railjet
Tak jsem podlehl a koupil si novej railjet od Railworks Austria a musim říct, že je to fakt suprovka pár věcí bych tomu vytknul, ale je možný, že je to způsobený ještě mojí blbostí, hrál jsem si s tím jen dneska večer
Výběr systémů (v některých Taurusech jsou i ČD, stejnosměr i střídavej)
Hrál jsem s tím scénář na 3CCR a musim říct, rakušáci maj slušný reklamy
Má to i zrcátka!
Česká Třebová z okna railjetu
A tady zkouška světel, svítí to jak satan
pokud budu mít čas tak můžu ještě zejtra něco natočit jak to jezdí
Výběr systémů (v některých Taurusech jsou i ČD, stejnosměr i střídavej)
Hrál jsem s tím scénář na 3CCR a musim říct, rakušáci maj slušný reklamy
Má to i zrcátka!
Česká Třebová z okna railjetu
A tady zkouška světel, svítí to jak satan
pokud budu mít čas tak můžu ještě zejtra něco natočit jak to jezdí
Jede jede mašinka..
Re: RWA Railjet
1216 nebyla a navic jsem jel obráceněPejaRW píše:No to snad ne. Ty jsi jel po Česku s 1116.
Jede jede mašinka..
-
Tak jsem také už jezdil a je to další pecka do railworks rodiny
Máte už někdo nějaké poznatky ohledně kvality modelového zpracování?
Prošel jsem spousta screenů, videí a mám pocit, že to modelově a texturově silně zaostává za Taurama od HRQ/RSC.
Připomínám, že jde taky o cenu, která je tedy extrémně vysoká. Nerad bych měl za 40 euro Railjet průměrné kvality který budu tahat lokomotivou od jiného autora To že můžu zapnout baterky pakeťákem a vypnout Sifu a PZB jističem (na rozdíl od HRQ kde je jen klávesová zkratka) pro mně není rozhodující.
Prošel jsem spousta screenů, videí a mám pocit, že to modelově a texturově silně zaostává za Taurama od HRQ/RSC.
Připomínám, že jde taky o cenu, která je tedy extrémně vysoká. Nerad bych měl za 40 euro Railjet průměrné kvality který budu tahat lokomotivou od jiného autora To že můžu zapnout baterky pakeťákem a vypnout Sifu a PZB jističem (na rozdíl od HRQ kde je jen klávesová zkratka) pro mně není rozhodující.
Az prijdu domu tak ti muzu nafotit nejaky porovnání ale prijde mi ze je to tak nastejno, mozna o par % slabší, ale nejaky velky rozdíly tak nejsouRoman píše:Máte už někdo nějaké poznatky ohledně kvality modelového zpracování?
Jede jede mašinka..
- 750225lentilka
Také přispěji svou troškou do mlýna. Včera jsem ho odzkoušel jen zběžně neb jsem byl mezi nočníma. Modelově nemám co vytknout, funkčně se to myslím s klidem může zařadit po bok esíček, byť ty teda budou stále vést. Jel jsem zatím jen z řidičáku a taková zajímavá věc - každý model má funkčně jinou kabinu. Například co se volby systému týče. Zatímco na červeném máte v nabídce systém i ČD (=/~) U reklamního na 175 let Semmeringbahn máte k dispozici jen ÖBB SBB MÁV. Tohle se mi moc líbí. Jediné velké negativum shledávám v absenci 1216tek...takže po našem území se projedeme jen pod ~ . Zvukově taky nádhera, jen mně trochu irituje u řídícího vozu ten zvuk toho "odsyknutí". Screeny přihodim za chvíli až dorazim dom.
Já třeba na videích registroval různí lomy světla na oblých částech, v kabině je zřetelné rozmístění polygonů , třeba okolo oken na oblých stěnách, podhledy nad čelními okny jsou vůbec takové divoké - hranaté. Předstínované textury mají zřetelné "švy" a ty lesklé popisky u ovladačů mi taky moc nesedí.... Dnes se to řeší texturou s retušovaným leskem a správným nastavením shaderu. Pak to vypadá dost komicky, když se pult leskne jen pokud je nasvícen, odlesk se dynamicky mění v závislosti na úhlu dopadu světla a popisky jsou "jakoby" lesklé pořád ať je stín, nebo světlo.
Animace taky nevypadají dvakrát nějak vychytaně. U rolet mi přišlo, že se nepohybují plynule, ale skokově. To je věc, kterou máme s Heklem ošetřenou i v modelech poskytovaných bezplatně
Třeba se mýlím, a je to jen subjektivní dojem, ještě zprostředkovaný videem, ale v porovnání s tím, jak vypadají na videu taurusy HRQ, myslím, že se moc nepletu.
Neřešil bych to, když by se jednalo o free addon, ale pokud si za to někdo účtuje 40 euro, je to docela drsný. Ještě v kontextu s kritikou DTG, že prodává předražené addony
Rád bych aby někdo napsal, zda je to addon určený pro ty, kteří mají rádi perfektní vzhled vozidel nebo pro fajnšmekry přes simulaci .
Animace taky nevypadají dvakrát nějak vychytaně. U rolet mi přišlo, že se nepohybují plynule, ale skokově. To je věc, kterou máme s Heklem ošetřenou i v modelech poskytovaných bezplatně
Třeba se mýlím, a je to jen subjektivní dojem, ještě zprostředkovaný videem, ale v porovnání s tím, jak vypadají na videu taurusy HRQ, myslím, že se moc nepletu.
Neřešil bych to, když by se jednalo o free addon, ale pokud si za to někdo účtuje 40 euro, je to docela drsný. Ještě v kontextu s kritikou DTG, že prodává předražené addony
Rád bych aby někdo napsal, zda je to addon určený pro ty, kteří mají rádi perfektní vzhled vozidel nebo pro fajnšmekry přes simulaci .
Roletky jsou skokově asi na 4 kroky, jističe na zadní stěně v kabině taurusu jen fototextura z msts a par pohyblivých a zadní stěna 8090 se zabezpecovacema vypada n prvni pohled jako jednobarva střešní výbava v porovnání s HRQ je min detailní a hranatejsi (rekl bych ze chybi tak tretina poly) a méně kvalitní textura, ale jinak jsem s tim spokojenej podle me to jsou fakt jen detaily
Je to tak na pomezí tech dvou skupin
Snad ti to pomuze
Je to tak na pomezí tech dvou skupin
Snad ti to pomuze
Jede jede mašinka..
Vidíš to Romane a ty sa vzdávaš svojich vlastne Vašich dobre vychytaných mašín, ktoré sú zadara a ďaleko lepšej simulačnej aj vizuálnej úrovni (pre niekoľkých frflošov) a niekto si kľudne bez mihnutia oka účtuje 40E za horšiu robotu..... Mal by si byť na seba trošku pyšný (v dobrom zmysle slova ) a nie hádzať flintu do žita..
Mám něco naježděno v RW a z pohledu většiny tady jsem jen čistokrevný hráč (nic nemodeluji, nedělám skripty nebo zvuky). A za mě RJ je sice slušná hračka, ale jestli stojí na úrovni 150/350, tak jen tak tak. Nejde o to s čím vším si můžu v kabině "hrát", ale o zpracování, animace, asi i fyziku modelu atd. Podle mě se to řadě 363 ani nepřiblížilo (a to se stále ještě bavíme u ř. 363 o beta verzi, jestli se nepletu). S RJ se asi občas projedu (už kvůli těm prachům), ovšem spíš mi poslouží ve scénáři jako traffic pro zpestření mezi Č.T. a Pardubicemi
-
- Kontaktovat uživatele:
Na ceskych trati nevyuzijes potencial. Ten se da vyuzit tam, kde mas PZB a LZB (pokud je jim vybaven) a hned mas lepsi pozitek. To je to same, jako kdyz bys chtel jezdit s Mirelem v zahranici. Sice si ho nastavis, ale pak jen tupe vybavujes zivak, takze nic moc.
magnetový "cvok"
-
Dobrý den, koupil jsem si RWA railjety a hledám ČD skin. Dokázal by mi někdo pomoci? Předem děkuji za jakoukoliv pomoc