Trať 130 - Most - Ústí nad Labem
Trať 130 - Most - Ústí nad Labem
Zdravím, pokud mě neznáte, tak jsem stavitel tratě 130. Jsem znám pod několika přezdívkami, jako např. Madi, Česko Slovenské Dráhy.
--
Pokud by jste měli zájem, tak se můžete podívat na kanál youtube "Česko Slovenské Dráhy" a zde můžete najít mnoho videí z tratě.
Ale zakládám tu toto téma z prostého důvodu, potom co celkově doplním krajinou, elektrifikací apod. celou trať, tak bych zde chtěl udělat anketu, jak by trať měla dál pokračovat, zda mám udělat směr na Chomutov a dál na Kadaň-Prunéřov, nebo trať 090 směrem na Lovosice i na Děčín a nebo trať 072 z Ústí nad Labem - západ až do Lysé nad Labem nebo do Nymburka. A nebo udělat všechno, co jsem tu vypsal.
Jsem velice zvědav, co si tu zvolíte. V přiloženém souboru můžete vidět Ústí nad Labem západ.
S přáním hezkého prožití letních prázdnin,
DarkuzCZ
--
Pokud by jste měli zájem, tak se můžete podívat na kanál youtube "Česko Slovenské Dráhy" a zde můžete najít mnoho videí z tratě.
Ale zakládám tu toto téma z prostého důvodu, potom co celkově doplním krajinou, elektrifikací apod. celou trať, tak bych zde chtěl udělat anketu, jak by trať měla dál pokračovat, zda mám udělat směr na Chomutov a dál na Kadaň-Prunéřov, nebo trať 090 směrem na Lovosice i na Děčín a nebo trať 072 z Ústí nad Labem - západ až do Lysé nad Labem nebo do Nymburka. A nebo udělat všechno, co jsem tu vypsal.
Jsem velice zvědav, co si tu zvolíte. V přiloženém souboru můžete vidět Ústí nad Labem západ.
S přáním hezkého prožití letních prázdnin,
DarkuzCZ
Re: Trať 130 - Most - Ústí nad Labem
Já bych si přál trať 090 na Děčín, to by se mi líbilo
Díky českým autorům do RW nikdy nepřestávám ztrácet chuť v hraní RW.
Za mě určitě Lysá nad Labem směr Nymburk a možná do Poděbrad, kde by se zapla trať od Romana a jelo by se až do HK
-
Za mňa tiež by bolo super spraviť do Poděbrad ale zase k tomu Ústí to už to není moc ďalekoMaty Vlaky píše: ↑sob 07. črc 2018 17:56:52Kdyby to udělal do Poděbrad tak by to bylo rovnou super až do Kolína a můžeme jezdit z Ústí až do Kolína
krendy
Ale jo, ten Kolín by byl lepší
Proč Romana?
Lebo keby Madi spravil trať do Poděbrad tak Roman by mohol svoju už existujúcu trať 020 predĺžiť do Kolína
krendy
Jo, to je pravda, to by se mi líbilo
Kolín bohužel nemá aktuální mapy na googlu
Jak to? No to je škoda
No, potom co tu diskutujete, že by to mohlo být do Kolína jsem uvážil nejdřív dělat trať do Děčína z důvodu osobáků Most - Děčín. Poté bych se pustil do 072, ale už někdo jiný dělá 072. Takže nevím.
Napadlo mě udělat ten Děčín a pak do Chomutova, ale jak chcete vy.
Z přáním hezkého zbytku prázdnin,
DarkuzCZ.
Napadlo mě udělat ten Děčín a pak do Chomutova, ale jak chcete vy.
Z přáním hezkého zbytku prázdnin,
DarkuzCZ.
Do Chomutova by bylo fajn. A pak třeba do Žatce.
Zdravím,
chtěl bych se zeptat modelářů, zda-li by měl někdo čas a nervy, jestli by někdo dokázal vymodelovat budovy co se týče města Ústí nad Labem jako např. hlavní nádraží, zámek Větruše a hlavně OC Forum.
Ten, kdo by se toho ujal, tak bych mu byl neskutečně vděčný. Doufám že se někdo takový najde. Pokud by bylo více lidí, tak bych se mohl domluvit na vzájemné spolupráci.
Přeji hezký zbytek dne a zbytek prázdnin.
chtěl bych se zeptat modelářů, zda-li by měl někdo čas a nervy, jestli by někdo dokázal vymodelovat budovy co se týče města Ústí nad Labem jako např. hlavní nádraží, zámek Větruše a hlavně OC Forum.
Ten, kdo by se toho ujal, tak bych mu byl neskutečně vděčný. Doufám že se někdo takový najde. Pokud by bylo více lidí, tak bych se mohl domluvit na vzájemné spolupráci.
Přeji hezký zbytek dne a zbytek prázdnin.
-
- Kontaktovat uživatele:
Nevím jak moc, ale Ústí měl vymodelovaný Mates z MSTS, zkus ho kontaktovat.
magnetový "cvok"
Zdravím komunito,
zde jsou po dlouhé době screeny z tratě.
Tentokrát to jsou screeny na pracích na trati ve směru do Chomutova.
viz. odkaz níže
https://imgur.com/a/tGq11xq
zde jsou po dlouhé době screeny z tratě.
Tentokrát to jsou screeny na pracích na trati ve směru do Chomutova.
viz. odkaz níže
https://imgur.com/a/tGq11xq
Vždy si s tím vyhraješ. Super Duper