Scenáre - 742.286
Scenáre - 742.286
Ahojte.
Dávam na verejný test svoju prvotinu. Jedná sa o relatívne jednoduchý scenár na Úzkorozchodke, ktorej sa chcem venovať aj v ďalších scenároch.
Veziete sezónny Os vlak Hradec-Hůrky na leťáckej TU47.007. Dĺžka misie je 60 minút. Prajem príjemnú zábavu.
Podnety a pripomienky mi prosím napíšte, najlepšie do tohto vlákna.
P.S. Pri východe z depa Hradec je nutné zájsť až na tretiu koľaj. Trápil som sa s tým dlho, ale umiestniť Destination marker za výhybku sa mi nepodarilo. Ak by mi s tým niekto pomohol, bol by som mu veľmi povďačný.
Dávam na verejný test svoju prvotinu. Jedná sa o relatívne jednoduchý scenár na Úzkorozchodke, ktorej sa chcem venovať aj v ďalších scenároch.
Veziete sezónny Os vlak Hradec-Hůrky na leťáckej TU47.007. Dĺžka misie je 60 minút. Prajem príjemnú zábavu.
Podnety a pripomienky mi prosím napíšte, najlepšie do tohto vlákna.
P.S. Pri východe z depa Hradec je nutné zájsť až na tretiu koľaj. Trápil som sa s tým dlho, ale umiestniť Destination marker za výhybku sa mi nepodarilo. Ak by mi s tým niekto pomohol, bol by som mu veľmi povďačný.
- Přílohy
-
- Rekreák part 1.rar
- (23.71 KiB) Staženo 1059 x
Re: Scenáre - 742.286
Neměnil Jsi nastavení GK ?Michal píše:Scénář jsem si projel. Je to opravdu pohodová jízda. Jen z Hradce mě to pustilo nějak brzo, takže na další zastávce Senotín jsem čekal asi 7 minut. Jsem rád, že někdo "oživil" tuto trať. Těším se na další scénáře.
Jinak nevím, čím to je, ale zdá se mi, že od posledně, co jsem po Úzkorozchodce jel, tak nějak zarostla vegetací.
Díky za spätnú väzbu.Michal píše:Jen z Hradce mě to pustilo nějak brzo, takže na další zastávce Senotín jsem čekal asi 7 minut.
Pozeral som to, odchod z Hradca je pevne daný na 9:32 (1 minútu po odchode rýchlika), príchod do Senotína na zhruba 9:38. V čom by teda mohla byť chyba, netuším.
Tak to sa ospravedlňujem za znížený umelecký zážitok
Áno, o 9:29:30 by mal na prvej koľaji zastať pekný päťvozový rýchlik v čele so 749.100.
Áno, o 9:29:30 by mal na prvej koľaji zastať pekný päťvozový rýchlik v čele so 749.100.
Tak som si to aj skúsil zahrať, o 9:25:50 sa začali naloďovať pasažieri a odchod vyhlásil ako mal v 9:31:50
Dúfam, že v parte 2 sa Ti to nestane
Dúfam, že v parte 2 sa Ti to nestane
Ahojte, priatelia.
Hlásim sa s ďalšou aktivitou, a síce dokončením misie "Rekreák". V balíčku nájdete part 2 a tiež mierne aktualizovaný part 1
Snáď sa bude páčiť, chyby a pripomenky hláste Prajem príjemnú zábavu
Hlásim sa s ďalšou aktivitou, a síce dokončením misie "Rekreák". V balíčku nájdete part 2 a tiež mierne aktualizovaný part 1
Snáď sa bude páčiť, chyby a pripomenky hláste Prajem príjemnú zábavu
- Přílohy
-
- Rekreák full.rar
- (55.46 KiB) Staženo 681 x
Slovy scénáře - "Vole", dobré scénáře
Vše mi šlo OK, jen bych udělal delší markery pro obrat - jde o (S)Destination 1 mezi výhybkami na výjezdu z depa. Je to trochu sranda trefit
Vše mi šlo OK, jen bych udělal delší markery pro obrat - jde o (S)Destination 1 mezi výhybkami na výjezdu z depa. Je to trochu sranda trefit
S tým markermi som sa zabával už desiatky minút, ale proste nie je v mojích silách ich predĺžiť, vždy sa vrátia na pôvodnú dĺžku. Čím by to mohlo byť, skutočne netuším. Ak by tu niekto mal nejaké rady, čo s tým, rád sa nechám poučiť
Není to rada přímo k markeru, ale co nechat mašinku dojet až za výhybku a otáčet se až tam?
Nevím, jak je to v předpisech, ale řekl bych, že točit se takhle na výhybkách asi nebude úplně košer.
Nevím, jak je to v předpisech, ale řekl bych, že točit se takhle na výhybkách asi nebude úplně košer.
Chlapi, vy sa mi Už budete smiať a je mi to aj trápne sa pýtať, ale kde to mám odkliknúť? Žiadne políčko, ktorého zašrtnutím by som sa dostal k takému zobrazeniu ako je na screene, soom neobjavil.
Tlačítko "Display". Je to pod domečkem a vedle odpadkového koše
Jestli to nenajdeš, udělám večer screen. Ale jsem přesvědčen, ze někde tady na fóru už bude z dřívějška
Ďakujem za trpezlivosť, priatelia Zdarne som Destination markery predĺžil, v prílohe nájdete novú verziu, ak by to až tak niekomu vadilo.
Ďalšie scenáre už teda budú dokonalé hneď.
Ďalšie scenáre už teda budú dokonalé hneď.
- Přílohy
-
- Rekrák full 2.0.rar
- (55.67 KiB) Staženo 642 x
Obidva scenáre sú super Už sa teším na dalšie
Ahojte, po pár mesiacoch som zase dostal chuť na RW a dokončil som rozpracovaný maxiscenár (trvá asi cez dve hodiny) na úzkych koľajach (ako inak ). Chcem upozorniť, že som to celé neotestoval, dvakrát som skončil zhruba v polovici pri oprave vážnych chýb a už sa mi to nechce teraz hrať Ak tam je ešte nejaká chyba, prosím, napíšte mi to sem. Dej vám prezrádzať nechcem, ale oddychovku rozhodne nečakajte
P.S. Efektnejšie by to bolo s veľkými Easmi ČDC/ZSCS - nechce sa ich niekomu posadiť na podvalníky?
P.S. Efektnejšie by to bolo s veľkými Easmi ČDC/ZSCS - nechce sa ich niekomu posadiť na podvalníky?
- Přílohy
-
- Mn 84371-84370 0.9.rar
- (35.97 KiB) Staženo 573 x
Nová a snáď už posledná verzia. Chybičky hláste.
- Přílohy
-
- Mn 84371-84370 0.91.rar
- (36.15 KiB) Staženo 616 x